Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maty1989 možná si to nijak špatně nemyslela, ale napsala si to dvojsmyslně…
já po obchodech teda běhám minimálně, miluji internet
![]()
@Maty1989 Upřímně zníš tak, že to dost odsuzuješ
A nevšimla jsem si toho jen já… ale to už je jedno.
@quickyq píše:
@BAZÁREK ANGIE My třeba s mužem přes rok navzájem posloucháme, co kdo by chtěl, co by mu udělalo radost, ale prostě v danou chvíli si to nekoupí. A tak si to pořídíme… vím, že manžel miluje parfémy, a teď mu začal vonět jeden nový, tak jsem mu ho koupila. Já taky vždycky pod stromečkem tuším, s čím si na mě vzpomnělO tom to pro nás je, o tom, že si ukazujeme, jak si navzájem nasloucháme, chceme si udělat radost… a to mi na tom tu radost dělá největší
Tak to my víceméně oba neřekneme nic, pač to sami nevíme
Na narozeniny chtěl hodinky, ty si koupil a tím nápady skončily. U nás se toho mco nikdo nedozví, natož my dva od sebe ![]()
@Maty1989 píše:
@quickyq Tady šlo o slovní obrat, který si hold vykládáte jinak, než jsem myslela… Magoření je u mě jako prostě bum a honem nakupovat, já sem tam prostě něco koupím, dcerce jsme vzali po domluvě, co se nám líbilo a je. Prostě se oběcně u nás berou maličkosti, ne nic velikánskýho. To je vše, co jsem tím chtěla říct. Je mi jedno, kolik kdo utrácí a co kdo kupuje, ale pro mě Vánoce nejsou nic, kdy bych měla prostě běhat po obchodech a chodit ověnčená taškama, prostě prostě budou Vánoce
Tak to ses taky netrefila
,já taky nakupuji celý rok, začínám už v lednu, protože kdy jindy bych koupila dceři sáňky za 99,–kč…minulý týden jsem se dívala a stojí 1999,–kč, ty samé a to je sakra rozdíl. Takže já mám dávno nakoupeno, nesnáším přeplněné obchody, stačí že tam musím pro jídlo. ![]()
@neila píše:
@Maty1989 možná si to nijak špatně nemyslela, ale napsala si to dvojsmyslně…![]()
já po obchodech teda běhám minimálně, miluji internet
![]()
Tak to my letos, co jsem vybrala na netu, koupili v obchodech, aspoň nemusíme čekat na poštu ![]()
@BAZÁREK ANGIE No právě, proto pro ostatní beru přes net, nebo hold jednou za čas skočím pro to do obchodu a je ![]()
@quickyq A to je právě to, kolik lidí nějak zní, ale hold je lidi pochopí jinak ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak to ses taky netrefila,já taky nakupuji celý rok, začínám už v lednu, protože kdy jindy bych koupila dceři sáňky za 99,–kč…minulý týden jsem se dívala a stojí 1999,–kč, ty samé a to je sakra rozdíl. Takže já mám dávno nakoupeno, nesnáším přeplněné obchody, stačí že tam musím pro jídlo.
Já se nechci trefovat ![]()
Ale jinak, od ledna ne, tam je tolik narozenin, že tam nenakupuju… ale od července jo… ![]()
@Maty1989 Ty fakt třeba neřekneš během roku - jee, to je krásný náramek/kabelka/vůně/kabát… ale prostě si to zrovna nekoupíš? Tak to my ano… věčně se nám něco líbí, ale prostě to hned nekoupíme…
@quickyq píše:
@Maty1989 Ty fakt třeba neřekneš během roku - jee, to je krásný náramek/kabelka/vůně/kabát… ale prostě si to zrovna nekoupíš? Tak to my ano… věčně se nám něco líbí, ale prostě to hned nekoupíme…
Právě, že ne
Buď něco potřebuju a tak si to koupím (třeba mám málo tričet a fakt potřebuju další), nebo ani nekoukám na věci, co nepotřebuju
Takže třeba já kolikrát pro muže vždycky sama něco najdu - vím, co má rád (ideálně náčiní do kuchyně
), ale já nijak extra neřeknu, pač fakt sama nevím, co by se mi hodilo. Navíc mám raději překvapení, než čekání jen na to, co jsem si přála ![]()
@quickyq píše:
@BAZÁREK ANGIE My třeba s mužem přes rok navzájem posloucháme, co kdo by chtěl, co by mu udělalo radost, ale prostě v danou chvíli si to nekoupí. A tak si to pořídíme… vím, že manžel miluje parfémy, a teď mu začal vonět jeden nový, tak jsem mu ho koupila. Já taky vždycky pod stromečkem tuším, s čím si na mě vzpomnělO tom to pro nás je, o tom, že si ukazujeme, jak si navzájem nasloucháme, chceme si udělat radost… a to mi na tom tu radost dělá největší
Jj, já si také myslím, že letos bude opravdu překvapený a hlavně bude mít radost. Loni jsem v podstatě nevěděla co koupit, letos jsem se jak píšeš dívala a poslouchala a dárky jsou na světě. Co dostanu já opravdu netuším, ale radost bude tak jako tak. ![]()
@quickyq píše:
Já se nechci trefovatAle jinak, od ledna ne, tam je tolik narozenin, že tam nenakupuju… ale od července jo…
Já taky nereagovala na tvůj příspěvek, ale na Maty1989
. Začínám hned ve výprodejích, pokud tam samozřejmě objevím něco úžasného. Zítra musím pomalu začít balit, jelikož popravdě ani nevím co vše tam pro dcerku mám
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Já taky nereagovala na tvůj příspěvek, ale na Maty1989. Začínám hned ve výprodejích, pokud tam samozřejmě objevím něco úžasného. Zítra musím pomalu začít balit, jelikož popravdě ani nevím co vše tam pro dcerku mám
.
Naše prďola dostane od nás asi maximálně 3 dárky, 2 už má, tak možná ještě něco dobereme, uvidíme, jinak samé praktické. Hlavně soubor her, začala už hrát pexeso, tak ať se vyžijeme celá rodina ![]()
Já mám dárky pro manžela asi za 7500,–.Po obchodech teda taky neběhám. Má tam parfém, kosmetiku, pyžamo, ponožky, peněženku, kalendář s fotkama dcerky, wellness pobyt a 2 zážitkové dárky.
A nezdá se mi, že bych nějak magořila. Prostě si myslím, že by mu to udělalo radost, tak jsem to koupila.
My jsme se domluvili, že si dáme dárky za 1000,–. Bohužel šetříme na svatbu, tak víc letos není k dispozici
Koupila jsem moka konvičku a nůž Gerber. Jinak být to na příteli, tak nedostane nic, protože samozřejmě nic nepotřebuje
Zbytek peněz, co dostaneme, poputuje do obálky „svatba“. Dárky jsou hlavně pro dceru, která z toho asi v 11 měsících nebude mít ještě rozum ![]()