Vánoční dárek pro manžela i pro vás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
25.11.14 17:25

@Maty1989 možná si to nijak špatně nemyslela, ale napsala si to dvojsmyslně… :kytka: :D já po obchodech teda běhám minimálně, miluji internet :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 17:26

@Maty1989 Upřímně zníš tak, že to dost odsuzuješ ;-) A nevšimla jsem si toho jen já… ale to už je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.11.14 17:27
@quickyq píše:
@BAZÁREK ANGIE My třeba s mužem přes rok navzájem posloucháme, co kdo by chtěl, co by mu udělalo radost, ale prostě v danou chvíli si to nekoupí. A tak si to pořídíme… vím, že manžel miluje parfémy, a teď mu začal vonět jeden nový, tak jsem mu ho koupila. Já taky vždycky pod stromečkem tuším, s čím si na mě vzpomněl :srdce: O tom to pro nás je, o tom, že si ukazujeme, jak si navzájem nasloucháme, chceme si udělat radost… a to mi na tom tu radost dělá největší :pankac:

Tak to my víceméně oba neřekneme nic, pač to sami nevíme :pankac: Na narozeniny chtěl hodinky, ty si koupil a tím nápady skončily. U nás se toho mco nikdo nedozví, natož my dva od sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
@Maty1989 píše:
@quickyq Tady šlo o slovní obrat, který si hold vykládáte jinak, než jsem myslela… Magoření je u mě jako prostě bum a honem nakupovat, já sem tam prostě něco koupím, dcerce jsme vzali po domluvě, co se nám líbilo a je. Prostě se oběcně u nás berou maličkosti, ne nic velikánskýho. To je vše, co jsem tím chtěla říct. Je mi jedno, kolik kdo utrácí a co kdo kupuje, ale pro mě Vánoce nejsou nic, kdy bych měla prostě běhat po obchodech a chodit ověnčená taškama, prostě prostě budou Vánoce :pankac:

Tak to ses taky netrefila :lol:,já taky nakupuji celý rok, začínám už v lednu, protože kdy jindy bych koupila dceři sáňky za 99,–kč…minulý týden jsem se dívala a stojí 1999,–kč, ty samé a to je sakra rozdíl. Takže já mám dávno nakoupeno, nesnáším přeplněné obchody, stačí že tam musím pro jídlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
@neila píše:
@Maty1989 možná si to nijak špatně nemyslela, ale napsala si to dvojsmyslně… :kytka: :D já po obchodech teda běhám minimálně, miluji internet :pankac: :potlesk:

Tak to my letos, co jsem vybrala na netu, koupili v obchodech, aspoň nemusíme čekat na poštu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.11.14 17:28

@BAZÁREK ANGIE No právě, proto pro ostatní beru přes net, nebo hold jednou za čas skočím pro to do obchodu a je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.11.14 17:29

@quickyq A to je právě to, kolik lidí nějak zní, ale hold je lidi pochopí jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 17:32
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak to ses taky netrefila :lol:,já taky nakupuji celý rok, začínám už v lednu, protože kdy jindy bych koupila dceři sáňky za 99,–kč…minulý týden jsem se dívala a stojí 1999,–kč, ty samé a to je sakra rozdíl. Takže já mám dávno nakoupeno, nesnáším přeplněné obchody, stačí že tam musím pro jídlo. :mavam:

Já se nechci trefovat :mrgreen:

Ale jinak, od ledna ne, tam je tolik narozenin, že tam nenakupuju… ale od července jo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.11.14 17:33

@Maty1989 Ty fakt třeba neřekneš během roku - jee, to je krásný náramek/kabelka/vůně/kabát… ale prostě si to zrovna nekoupíš? Tak to my ano… věčně se nám něco líbí, ale prostě to hned nekoupíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.11.14 17:36
@quickyq píše:
@Maty1989 Ty fakt třeba neřekneš během roku - jee, to je krásný náramek/kabelka/vůně/kabát… ale prostě si to zrovna nekoupíš? Tak to my ano… věčně se nám něco líbí, ale prostě to hned nekoupíme…

Právě, že ne :nevim: Buď něco potřebuju a tak si to koupím (třeba mám málo tričet a fakt potřebuju další), nebo ani nekoukám na věci, co nepotřebuju :think: Takže třeba já kolikrát pro muže vždycky sama něco najdu - vím, co má rád (ideálně náčiní do kuchyně :mrgreen: ), ale já nijak extra neřeknu, pač fakt sama nevím, co by se mi hodilo. Navíc mám raději překvapení, než čekání jen na to, co jsem si přála :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.11.14 17:40
@quickyq píše:
@BAZÁREK ANGIE My třeba s mužem přes rok navzájem posloucháme, co kdo by chtěl, co by mu udělalo radost, ale prostě v danou chvíli si to nekoupí. A tak si to pořídíme… vím, že manžel miluje parfémy, a teď mu začal vonět jeden nový, tak jsem mu ho koupila. Já taky vždycky pod stromečkem tuším, s čím si na mě vzpomněl :srdce: O tom to pro nás je, o tom, že si ukazujeme, jak si navzájem nasloucháme, chceme si udělat radost… a to mi na tom tu radost dělá největší :pankac:

Jj, já si také myslím, že letos bude opravdu překvapený a hlavně bude mít radost. Loni jsem v podstatě nevěděla co koupit, letos jsem se jak píšeš dívala a poslouchala a dárky jsou na světě. Co dostanu já opravdu netuším, ale radost bude tak jako tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.11.14 17:49
@quickyq píše:
Já se nechci trefovat :mrgreen:Ale jinak, od ledna ne, tam je tolik narozenin, že tam nenakupuju… ale od července jo… :pankac:

Já taky nereagovala na tvůj příspěvek, ale na Maty1989 :lol:. Začínám hned ve výprodejích, pokud tam samozřejmě objevím něco úžasného. Zítra musím pomalu začít balit, jelikož popravdě ani nevím co vše tam pro dcerku mám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
25.11.14 18:04
@BAZÁREK ANGIE píše:
Já taky nereagovala na tvůj příspěvek, ale na Maty1989 :lol:. Začínám hned ve výprodejích, pokud tam samozřejmě objevím něco úžasného. Zítra musím pomalu začít balit, jelikož popravdě ani nevím co vše tam pro dcerku mám :mrgreen:.

:mrgreen: Naše prďola dostane od nás asi maximálně 3 dárky, 2 už má, tak možná ještě něco dobereme, uvidíme, jinak samé praktické. Hlavně soubor her, začala už hrát pexeso, tak ať se vyžijeme celá rodina :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
25.11.14 18:09

Já mám dárky pro manžela asi za 7500,–.Po obchodech teda taky neběhám. Má tam parfém, kosmetiku, pyžamo, ponožky, peněženku, kalendář s fotkama dcerky, wellness pobyt a 2 zážitkové dárky.
A nezdá se mi, že bych nějak magořila. Prostě si myslím, že by mu to udělalo radost, tak jsem to koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.11.14 19:08

My jsme se domluvili, že si dáme dárky za 1000,–. Bohužel šetříme na svatbu, tak víc letos není k dispozici :nevim: Koupila jsem moka konvičku a nůž Gerber. Jinak být to na příteli, tak nedostane nic, protože samozřejmě nic nepotřebuje :roll: :mrgreen: Zbytek peněz, co dostaneme, poputuje do obálky „svatba“. Dárky jsou hlavně pro dceru, která z toho asi v 11 měsících nebude mít ještě rozum :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová