Vážně jsem tak nezodpovědná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
17.12.19 00:52
@iamlenka píše:
Nechala jsem jednou v autě asi 2 minuty a šla zaplatit parkování, protože jsem na to zapomněla. Byly to nejdelší dvě minuty, malý spal a stejně jsem si to vyčítala. Už nikdy jsem ho v autě nenechala a radši čekala než se vzbudí.

tohle mi teda zas přijde jako druhej extrém 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
17.12.19 01:06

Nikdy jsem to neudelala a doufam, ze nikdy neudelam. Pul hodiny mi prijde strasne dlouha doba, treba na to, ze se dite vzbudi po par minutach a pak tam bude celou dobu brecet:( Nevim, jestli je to nezodpovednost, ale obcas mam pocit, ze kdyz je clovek zahlceny kazdodennim stresem, mozek nedokaze veci domyslet a clovek proste dela blbosti. A az kdyz mu da nekdo pohled zvenci, tak mu dojde, ze to blbost opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.12.19 01:17
@Anonymní píše:
Prosím anonymně… Moje dnešní zkušenost. Menší okresní město. Stavim se v Lidlu, zaparkuji na místě pro kocarky, na tom stejném místě proti mně, nějaká rodinka s jedním větším dítětem, říkám si no jo, kočárek to nemá, ale do vchodu daleko, že :lol: Prte 11 měsíců je po plavání a spi. Nechám ho zamčené v autě odpočívat a se starsim (skoro pět let). Jdeme nakupovat. Počasí je akorat, říkám si, bude mu tam dobře, za 25 min. jsme zpět. Dávám věci do auta, trochu peskuju starsiho, prte uz kouka, akorat se vzbudil, ještě sebou cukne kdyz cvakne central. Vtom ten chlapik odnaproti na me začne dost neprijemne volat jestli mi to není blbý? Říkám se vubec netuším co? A on na me spusti, že jsem nechala malého celou dobu samotného v autě a že jsem půl hodiny pryč, říkám, že potřeboval spát a že není horko ani zima a že je mu dobre. On na me dost povysene, že je celou dobu vzhůru tu půl hodinu že na neho celou dobu kouká (pritom šli do obchodu stejne se mnou). Nic uz nerikam, staram se o starsiho, aby byl pripoutany, prteti davam rohlik do ruky a on na me zas volá, že si to nahrál a at počítám, ze to dá na internet…jako vim, že stála v vo. m bolí, ale vykolejilo me to a porad na to myslím…a tak se ptám…Jsem nezodpovědná, nebo byste ho nechali také odpocivat?…jo a na auto je z krámu vidět…

V žádném případě bych dítě samotné v autě nenechala, a to i kdyby spalo „zimním“ spánkem. Ano, řekla bych si, že taková matka je sakra nezodpovědná. Nikdy nevíš, co se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
17.12.19 01:44

Neřeš to. Máš z toho trauma. Stalo se něco? Nestalo. Takový co kdyby je naprd. Když půjdu kolem baráku a spadla na mě cihla. Co když mi dají v nemocnici infikovanou krev žloutenkou atd. Vezmi si z toho poučení a je to. Nic se zkrátka nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
17.12.19 02:03

Nenechavam v aute zamcene samotne ani kocky. Proste si to priste zorganizuj jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 02:19

Ja nedovolil, ať nám syna pohlida známá, aby jsme mohli s ex do divadla. Nedokázal jsem si užívat a přitom syn tam měl být s tetou co viděl jednou z rychlíku. Nevidím důvod, nechávat dítě takhle osamote. Je to zbytečné a následky katastrofální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
17.12.19 02:23

Ja mam problém nechat čtyřletáka zamceneho na benzine, nez zaplatim, tak i tam ho beru s sebou. Hele klepne te pepka a kdo má cuchat, ze mas venku ještě jedno dítě. Nenechala bych. Ani minutu. S sebou nebo holt jina organizace. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1908
17.12.19 02:34

Co mladší vyrostla z vajíčka to občas udělám. Ale určitě ne půlhodinový nákup 8o, spíš vyloženě třeba do pekárny pro rohlík na cestu atd. Nebo vynést nákup do bytu. Prostě nejsem chobotnice a představa 10 min vyndávání/nandávání do sedaček kvůli 2 min v krámě není moc lákavá :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
17.12.19 02:41

Ženské vy se nezapřete. Ťafka za ťafkou. že si je vědomá chyby to už je jasné, a že už to neudělá po téhle čočce to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.12.19 02:53

Taky bych samotne dite v aute nenechavala tak dlouho. Nemyslim to spatne, jen by me zajimalo jak jsi mohla mit jistotu, ze se neprobudi driv nez se vratis a nebude brecet? Kdyz ti tu tolik lidi psalo ze by to nedelali, porad si myslis ze nechat dire v aute je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
17.12.19 03:04
@Fiškuska píše:
Taky bych samotne dite v aute nenechavala tak dlouho. Nemyslim to spatne, jen by me zajimalo jak jsi mohla mit jistotu, ze se neprobudi driv nez se vratis a nebude brecet? Kdyz ti tu tolik lidi psalo ze by to nedelali, porad si myslis ze nechat dire v aute je ok?

Asi už spí, a tak nemůže vděčně poděkovat za názory.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
17.12.19 03:51

Nenechala. Mě se jednou dcera zamčela v autě! Normálně jsem ji přivázala, zavřela dveře, šla na místo řidiče…a než jsem tam došla, malý hádě už tam sedělo, centrál cvakl, okna zavřený a hurá troubit a blikat. Byly jí asi 2. 8o 8o 8o
Málem mě odvezli. Bylo to před domem, k autu jsem postavila sousedku, která mě slyšela šílet a letěla jsem pro náhradní klíče. Ale strach jsem měla hrozný.
Teď se dvěma dětmi si dávám sakra pozor a určitě bych je nenechala v autě samotné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.12.19 04:32
@aleaa píše:
Nenechala. Mě se jednou dcera zamčela v autě! Normálně jsem ji přivázala, zavřela dveře, šla na místo řidiče…a než jsem tam došla, malý hádě už tam sedělo, centrál cvakl, okna zavřený a hurá troubit a blikat. Byly jí asi 2. 8o 8o 8o
Málem mě odvezli. Bylo to před domem, k autu jsem postavila sousedku, která mě slyšela šílet a letěla jsem pro náhradní klíče. Ale strach jsem měla hrozný.
Teď se dvěma dětmi si dávám sakra pozor a určitě bych je nenechala v autě samotné!

Něco podobného se stalo moji mamce. Vezla holky na výlet, zapasovala mladší (měla 1 rok) a šla ke starší… Jenze malé nechala klíče… Zavřela dveře a blik… Malá zamkla. Naštěstí starší dcera ještě nebyla prikurtovana a tak odemkla. Ale kdyby byla pripasovana, tak bychom jen čekali jestli se malá trefí na to správně tlačítko…Babicka měla málem infarkt, už to nikdy neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.12.19 05:18

Takhle bych dítě v autě nenechala. Nechávám jen před malou samoskou v naší klidně části města a jen se starším sestiletym na minutku, než vybehnu pro rohlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12704
17.12.19 06:01
@Anonymní píše:
Prosím anonymně… Moje dnešní zkušenost. Menší okresní město. Stavim se v Lidlu, zaparkuji na místě pro kocarky, na tom stejném místě proti mně, nějaká rodinka s jedním větším dítětem, říkám si no jo, kočárek to nemá, ale do vchodu daleko, že :lol: Prte 11 měsíců je po plavání a spi. Nechám ho zamčené v autě odpočívat a se starsim (skoro pět let). Jdeme nakupovat. Počasí je akorat, říkám si, bude mu tam dobře, za 25 min. jsme zpět. Dávám věci do auta, trochu peskuju starsiho, prte uz kouka, akorat se vzbudil, ještě sebou cukne kdyz cvakne central. Vtom ten chlapik odnaproti na me začne dost neprijemne volat jestli mi to není blbý? Říkám se vubec netuším co? A on na me spusti, že jsem nechala malého celou dobu samotného v autě a že jsem půl hodiny pryč, říkám, že potřeboval spát a že není horko ani zima a že je mu dobre. On na me dost povysene, že je celou dobu vzhůru tu půl hodinu že na neho celou dobu kouká (pritom šli do obchodu stejne se mnou). Nic uz nerikam, staram se o starsiho, aby byl pripoutany, prteti davam rohlik do ruky a on na me zas volá, že si to nahrál a at počítám, ze to dá na internet…jako vim, že stála v vo. m bolí, ale vykolejilo me to a porad na to myslím…a tak se ptám…Jsem nezodpovědná, nebo byste ho nechali také odpocivat?…jo a na auto je z krámu vidět…

Nenechala, mela bych strach, ze se vzbudi a bude brecet, bat se kde jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí