Vážně jsem tak nezodpovědná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2581
17.12.19 06:54

Jako pardon. Tohle ale nezodpovědné je. Nikdy by mi nenapadlo nechat dítě samotné tak dlouho, ani se starším. Pěkně oba se mnou. Někde tady jen o přehřátí, nebo umrznuti. Nějakej blbec může třeba do auta narazit.. Dítě se může bkbe zakuckat. Cokoliv prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15222
17.12.19 06:56

Jo jsi nezodpovědna. pul hodiny nechat mimino v aute :zed: ja bych na tebe už dávno zavolala policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.12.19 06:58

Tak o tom přemýšlím a přiznám se, ze kdybych viděla v autě samotné dítě v sedačce a do pěti minut by nikdo nepřišel, asi bych taky volala policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.19 07:07

Uprimne? Jsi blazen no. Nechala bych max na zaplaceni na benzine/parkovani. Proste 2 minuty, kde na auto porad vidim. Mozna mas pocit, ze jsme tu ted vsichni chytre, ale deti se v aute fakt nenechavaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.12.19 07:10

Já dceru 5 az 15 minut nechám, ještě se nerozdela a nekdy není zbytí, jako nemůžu si někde dovolit sedět v autě a čekat hodinu než se vzbudi, občas ji tam nechám se synem, aby ji zabavil, kdyby se vzbudila…

Já bych panovi rekla ze mu neudeluji souhlas se zverejnenim videa s moji dcerou a pokud to uvidim, tak ho poslu k soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
17.12.19 07:10

Chybu víš, že jsi udělala tak pro příště si dej pozor. Aby na tebe třeba někdo prostě nezavolal policajty. Skoro půlhodina je opravdu dlouhá doba. Běžně děti nechávám v autě když běžím na poštu, ale já jsem tam opravdu jen do pěti minut, protože na naší vesnické nikdo nebývá ale půlhodinu? To bych opravdu v klidu nenakoupila, to raději počkat až se vyspí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31409
17.12.19 07:14

Jak moc jsi zodpovedna/nezodpovedna resit nebudu, ale ja bych nenechala, 25 minut je moc. Mozna v krizi do 10 minut, ale mely bych stazeny pulky. Ovsem policii bych taky nejspis nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
17.12.19 07:15

Já se bojím i odskočit na benzinu zaplatit benzín, beru ho sebou… Půl hodiny před lídlem? to je fakt nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.12.19 07:16

Tady nejde o to, volat policii „na rodiče“, ale řešit situaci malého dítěte zavreneho v autě. Nikdo neví, jak dlouho už tam to dítě je a v jakem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.12.19 07:18

Nikdy bych nenechala dítě v autě samotné, v žádném věku. Stejně jako bych nenechala zaparkovany kočár s dítětem před samoskou, stejně jako bych nenechala dítě samotné doma. Takže ano, za mě jsi nezodpovědná. Ono se může stát víc věcí, než že je teplo.

Příspěvek upraven 17.12.19 v 07:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
17.12.19 07:18
@Hanka1 píše:
Jo ani v zahranici jsem nikde nevidela celoskleneny Lidl, kde by bylo odevsud z kramu videt na parkoviště, u všech Lidlu v okolí je sklo jen u vstupu a za pokladnama a i když člověk zaparkuje naproti pokladnam, kde jsou místa většinou pro invalidy, tak ze vsech mist v krámu by do auta videl jen Bystrozraky…

Přesně tak. Z celého obchodu na parkoviště rozhodně vidět není, je to pěkná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
17.12.19 07:30

Ani jedno ze 4 dětí jsem takto dlouho nenechávala, vždy jsem brala sebou, nechávala jsem max. na benzíce než jsem zaplatila, což je minutka, ale abych šla do obchodu a nechala půl hodiny na parkovišti, na to bych neměla nervy. Každopádně chlap byl ale d.bil taky, vyhrožovat vystavením na internetu. Když chtěl něco dělat, měl volat policajty. Parkovat na tom místě myslím neměli ani jeden z nich, ale minimálně děti alespoň měli, už jsem viděla xyz krát, že tam parkovali lidi úplně bez dětí, ale třeba se sedačkami v autě. To je pak hnus, já když jsem měla 4 děcka v autě a ještě malá, tak jsem pak byla nas… že se musím s velkým autem soukat do mezírky pro normální auta a pak se kdekdo vzteká, že opírám dveře o auto, byť s rukou mezi autama (a to mám naštěstí vzadu posuvné, jinak by to bylo úplně na nervy). Je to zkrátka o zdravém rozumu všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.12.19 07:31
@welovefashion píše:
Já dceru 5 az 15 minut nechám, ještě se nerozdela a nekdy není zbytí, jako nemůžu si někde dovolit sedět v autě a čekat hodinu než se vzbudi, občas ji tam nechám se synem, aby ji zabavil, kdyby se vzbudila…Já bych panovi rekla ze mu neudeluji souhlas se zverejnenim videa s moji dcerou a pokud to uvidim, tak ho poslu k soudu…

Nemuzes si dovolit? Tak bud to nacasuju tak, aby dite nespalo, nebo ho muzes vzbudit ne? Je to blby, ale porad lepsi varianta. Me na parkaci u kramu nabourali stojici auto. Uprimne nic by se diteti nestalo, ale rozhodne by rvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
17.12.19 07:32
@Kriss Tina píše:
Nikdy bych nenechala dítě v autě samotné, v žádném věku. Stejně jako bych nenechala zaparkovany kočár s dítětem před samoskou, stejně jako bych nenechala dítě samotné doma. Takže ano, za mě jsi nezodpovědná. Ono se může stát víc věcí, než že je teplo.Příspěvek upraven 17.12.19 v 07:19

Otázka je jak velké dítě nechat samo doma. Dceru od pěti let jsem samotnou občas doma nechávala na pár minutek, ona je fakt rozumná, řekla jsem jí, že bude koukat na pohádky a koukala. Jak stát se může vždycky něco, ale 100% záruku na život nikdo nedá. Od 6 let klidně i delší dobu, ale tak já mám dětí plný barák od 6 do 15 let, takže klidně jdeme na procházku na hodinu a půl a děti jsou doma samy. Dcera bude mít příští rok 16 let a nechám ji 4 dny klidně samotnou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.12.19 07:37

@Zabatko no myslím malé dítě, skolkove a mladší. 6 létě děti kolikrát už chodí sami do školy, takže i chvíli doma zvládnou. Já nechávám 7 měsíčního max když spí nebo je pripoutany v lehátku, na 2 minutky než vybehnu třeba před barák vyzvednout balík a i tak sem ve stresu, nevím jak bych si dokázala v klidu nakoupit, kdyby mi dítě půl hodiny bylo samo v autě. U staršího (4 roky) bych zas měla strach, že bude mít nějaký blbý nápad, poleze ven z auta atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí