Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamikaa: astronomií jsem se kdysi zabýval taky, hvězdárnu jsem měl prakticky za barákem. No a výlety myslím by taky mohly být jako koníček, proč ne… ![]()
já se právě taky nenudím,ale jsem nespokojená no.i když opravdu bych vůbec neměla být
.Ono je to možná pro chocholouška už tohle ![]()
No jak vás tak čtu, tak mi mluvíte z duše. Taky věčný pesimista a negativně naladěný člověk ![]()
Přitom nemám proč
ostatní říkají, že mám vše, po čem kdy toužili.
Mě chybí jedna věci jistojistě, a to moje vysněná práce. Nebudu tu rozebírat o co jde. Ale je to hodně o mé vůli, času, píli a asi i veliké kapce toho štěstí.
Jinak mi v životě co žiju dost chybí i čas pro sebe. Když mám klid, taky ráda ležím v knížkách a hlavně nikým nerušena ![]()
Pro Juru: jsem kozoroh (rybu mám manžela
).
Anonymka M.
Mar__tanka1983 píše:třeba se tvá mysl naopak potřebuje „nudit“Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.
já sem si třeba perfektně teď odpočinula, když partner na 3 dny vymajz na vodu s kamarádama (co u vás použít něco, kam může vytáhnout děcka) a já se 3 dny jen válela v posteli a jedla objednanou čínu a nešáhla sem ale lautr vůbec na nic…
Tak to spíš, mysl se mi tedy nenudí nikdy, vidíš to, to mě nenapadlo a jak jí VYPNOUT ![]()
Juro, jsem Býk - koníčky: knížky,výklad karet,zahrada,kolo,běžky,lyže,hory,lesy.
Přidávám se k Vám. Mám totéž, ale jsem dál- když už to bylo neúnosné, navštívila jsem známého na psychol.poradu.
Prý to je jedna z forem deprese a radil zapátrat kde je ten vyvolávací moment a následně změnu.
My jsme tenkrát přišli na to, že mi moc chybí společnost lidí, přestože jsem byla mezi dětmi (na mateřské), ale ta opravdová komunikace se po večerech s manželem a sem tam popovídání s kamarádkou nedožene.
Paradoxně jsem sama vyhledávala samotu a přesně jak jste psali- zalézt s knížkou pod peřinu bylo tenkrát pro mne to NEJ.
Na radu toho psychologa jsem se na část úvazku vrátila do práce a bylo po problémech. ![]()
a není to taková ta „rozežranost“ (proboha né ve zlém)? jako že právě proto, že máš všechno, tak si nespokojená - jakože neprocházíš žádnýma „sračkama“ a tak si nemůžeš uvědomit a užít si to dobré?
Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl…
U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv. ![]()
Jura007 píše:
Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není…Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54
Teda Juro, teď jsi to ,,zabil,,…
![]()
Jsi jak můj manžel, ten mi taky říká, ať si najdu koníčka…
![]()
Jenže jak mu vysvětlit, že nechci koníčka, ale nového chlapa a nový život???
![]()
Máš nějaký tip??
Jura007 píše:
Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl…U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv.
Juro,to nebyl příspěvek od zakladatelky. Já tuhle diskusi nezakládala.
No ale i tak jsi mě moc nepotěšil ![]()
Anonymka M.
Jura007 píše:
Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl…U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv.
Poopravím - zakladetlka jsem já: BÝK + manžel BÝK, jsme narozeni obden ![]()
Jinak rozežranost určitě ne! Neboj, máme i běžné problémy, někdy řeším finance-samozřejmě nedostatek, někdy i hádky, tak jako všude..a že by jsme měli všeho NAD, to tedy určitě nemáme
Prostě klasická domácnost průměrná, řekla bych.
Tak to spíš, mysl se mi tedy nenudí nikdy, vidíš to, to mě nenapadlo a jak jí VYPNOUT
Juro, jsem Býk - koníčky: knížky,výklad karet,zahrada,kolo,běžky,lyže,hory,lesy.
no ona se časem stejně vypne a pojede na „základní režim“ (i to se mi už stalo, jednou) od té doby občas dám tělu i mysli vopušťák…ani nevím jak to dělám, asi vypnu fyzicky - okolo pelechu si naložím vše co potřebuji - a ona si pak i ta hlava dá říct…
jinak i já jsem býk - a partner vodnář ![]()
Jura007 píše:
naši byli taky ryba-kozoroh - a byly to teda boje, než se konečně dokopali k rozvodu ![]()
Anonymní píše:Jura007 píše:Juro,to nebyl příspěvek od zakladatelky. Já tuhle diskusi nezakládala.
No ale i tak jsi mě moc nepotěšil
Anonymka M.
Proč nepotěšil? U vás to neklape? Vidíš, já jsem si říkal, že pokud o něm něco napíšeš takhle, jak píšeš, tak to nemůže být tak hrozné - a že jste vlastně výjimka z pravidla… ![]()
peggy: si zaleť
a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat
![]()
neberte to vážně, už trochu blbnu ![]()
Juro, já jsem věčně nespokojený blíženec a koníčky- filmy, knihy, vaření, plavání a zahrada a pak můj velký kůň- moje povolání- porodní asist.