Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj u nás dnes vepřové dušené na mrkvi a bramror za chvíli už bude.
Tak to by u nás neprošlo mám doma sarančata.To by mi v lednici zůstali jen ty poličky.
Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e.
Je to jednoduché, rychlé a dobré. ![]()
Monjie píše:
Nic, budeme drzet hladovku.
PetkaK píše:Monjie píše:
Nic, budeme drzet hladovku.U nás to taky tak vypadá. Zavírají nám Albert, takže už od úterý se v něm nedá pořádně nakoupit nic krom slevněných nanuku (máme plný mražák
), a mražené zeleniny. Dnes jsem šla pro maso a zelí s brambory a donesla jsem další nanuky a pomeranče
- jsme bez oběda.
tak zeleninovou polévku,zrovna jí taky dělám ![]()
dzarunka píše:PetkaK píše:tak zeleninovou polévku,zrovna jí taky dělámMonjie píše:
Nic, budeme drzet hladovku.U nás to taky tak vypadá. Zavírají nám Albert, takže už od úterý se v něm nedá pořádně nakoupit nic krom slevněných nanuku (máme plný mražák
), a mražené zeleniny. Dnes jsem šla pro maso a zelí s brambory a donesla jsem další nanuky a pomeranče
- jsme bez oběda.
To u nás jí maximálně dítě, a to jí teda dneska mělo, protože se už jeden pytlík d omražáku nevešel
- manželovi taky trochu zbylo a já budu sušit hubu nebo si objednám pizzu.
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí ![]()
LLenča píše:
Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e.![]()
Je to jednoduché, rychlé a dobré.
Taky ho dělám…
šóšannáh píše:
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí
Tohle miluju,a le manžel by mě hnal
maso na sladko nejí
Markit.Hl píše:LLenča píše:
Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e.![]()
Je to jednoduché, rychlé a dobré.
Taky ho dělám…
šóšannáh píše:Tohle miluju,a le manžel by mě hnal
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželímaso na sladko nejí
taky mi to pritel neji ![]()
v.panenka s dušenou kapií a těstovinama, k tomu ledový salát s jogurt.dresinkem
zítra asi špagety
v neděli bude křenovka pro manžele s h.knedlíkem (mám zamražený od tchýně) a já si dám s brambory
šóšannáh píše:
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí
Tak to bude zítra
- naštěstí u nás to manžel může ![]()
šóšannáh píše:Tohle miluju,a le manžel by mě hnal
Tak to je manželovo nejoblíbenější jídlo
.
U nás dnes (manželovo druhé nejoblíbenější) naložené kotlety, americké brambory + zel. obloha. Co zůstane bude na zítra s těstovinou
.
No tak nakonec hovezi z zebra se zeleninou a testovinovy tunakovy salat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat