Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
7.2.12 11:38

těstoviny s kobásou, pórkem, rajčatovým protlakem zapečený v troubě

• načítám...
50186
7.2.12 11:40
Marau píše:
milionová polívka já s Kačí, manžel čočková. A těstoviny nějak.. asi s masem z konzervy a nějakou kečupovou omáčkou…Holky, dejte tip na dobrou pomazánku z tvarohu.

My doma děláme česnekovou pomazánku, ale spíš z lučiny. Nařed ten tvaroh trochou mléka a dej tam pár stroužků utřeného česneku, promíchej to a můžeš to mazat na kolečka rohlíku jako jednohubky. Na to dávám plátek mandarinky nebo barevné papriky.

• načítám...
838
7.2.12 11:45
Marau píše:
milionová polívka já s Kačí, manžel čočková. A těstoviny nějak.. asi s masem z konzervy a nějakou kečupovou omáčkou…Holky, dejte tip na dobrou pomazánku z tvarohu.

Já dělám tvaroh,cibulku (škoda že teď není zelená),sůl,kmín,a trochu to naředím mlékem nebo zakysanou smetanou

• načítám...
15054
7.2.12 12:35
Marau píše:

třeba budapešťskou nebo jen zamíchám pažitku

• načítám...
15225
7.2.12 12:36
Marau píše:

Včera jsem do tvarohu hodila sardinky v tomatě a trochu naředila mlíkem. Dobrý to bylo. Tvaroh jde asi s čímkoliv :)

• načítám...
838
7.2.12 12:38

dnes k večeři langoše s česnekem a sýrem - ať už je večer

• načítám...
15225
7.2.12 12:43

Oběd dnes - rajská s těstovinama a masové kuličky

• načítám...
15054
7.2.12 12:52
Ukulina píše:
Marau píše:
Včera jsem do tvarohu hodila sardinky v tomatě a trochu naředila mlíkem. Dobrý to bylo. Tvaroh jde asi s čímkoliv :)

já jsem si dělala s tuňákem ve vlastní štávě,mňam

• načítám...
sophinka
7.2.12 13:58

karbanátky brkaše, jablečné šátečky

• Upravit
9044
7.2.12 14:54

Tak dneska oběd u tchyne,hlidala prcka.....polevka byl vyvar s nudlema a druhy bylo hrachova kase a uzeny.

• načítám...
18148
7.2.12 14:56

V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.

Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?

• načítám...
Lenkaamimi
7.2.12 15:19

dnes jsem koupila obrovský žampiony, tak z nich udělám řízečky a brkaše :P

• Upravit
sophinka
7.2.12 15:26
Eliška píše:
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?

s pekárnou moc nekamarádím co se týče těsta,ani nechápu čím je to lepší :think: jinak půl kila mouky (nejlépe hladké) citronová kůra,cca 4 lžíce cukru,4lžíce rozpuštěného másla,sůl,2 vejce kvasnic 3dkg a čtvrt litru mléka

• Upravit
15054
7.2.12 15:44
Eliška píše:
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?

já dělám tvarohové knedlíky jen z tvarohu z vaničky :think:

• načítám...
23033
7.2.12 15:45

Mimo misu:
Nepripomina Vam to neco?:D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev