Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
těstoviny s kobásou, pórkem, rajčatovým protlakem zapečený v troubě
Marau píše:
milionová polívka já s Kačí, manžel čočková. A těstoviny nějak.. asi s masem z konzervy a nějakou kečupovou omáčkou…Holky, dejte tip na dobrou pomazánku z tvarohu.
My doma děláme česnekovou pomazánku, ale spíš z lučiny. Nařed ten tvaroh trochou mléka a dej tam pár stroužků utřeného česneku, promíchej to a můžeš to mazat na kolečka rohlíku jako jednohubky. Na to dávám plátek mandarinky nebo barevné papriky.
Marau píše:
milionová polívka já s Kačí, manžel čočková. A těstoviny nějak.. asi s masem z konzervy a nějakou kečupovou omáčkou…Holky, dejte tip na dobrou pomazánku z tvarohu.
Já dělám tvaroh,cibulku (škoda že teď není zelená),sůl,kmín,a trochu to naředím mlékem nebo zakysanou smetanou
Marau píše:
třeba budapešťskou nebo jen zamíchám pažitku
Marau píše:
Včera jsem do tvarohu hodila sardinky v tomatě a trochu naředila mlíkem. Dobrý to bylo. Tvaroh jde asi s čímkoliv ![]()
Ukulina píše:Marau píše:Včera jsem do tvarohu hodila sardinky v tomatě a trochu naředila mlíkem. Dobrý to bylo. Tvaroh jde asi s čímkoliv
já jsem si dělala s tuňákem ve vlastní štávě,mňam
Tak dneska oběd u tchyne,hlidala prcka.....polevka byl vyvar s nudlema a druhy bylo hrachova kase a uzeny.
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.
Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?
dnes jsem koupila obrovský žampiony, tak z nich udělám řízečky a brkaše ![]()
Eliška píše:
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?
s pekárnou moc nekamarádím co se týče těsta,ani nechápu čím je to lepší
jinak půl kila mouky (nejlépe hladké) citronová kůra,cca 4 lžíce cukru,4lžíce rozpuštěného másla,sůl,2 vejce kvasnic 3dkg a čtvrt litru mléka
Eliška píše:
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?
já dělám tvarohové knedlíky jen z tvarohu z vaničky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat