Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Yvonne píše:saracenka píše:Asi tak, proč ho znovu zvát, když mě to neuspokojí.Paoloska píše:já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve noYvonne píše:Krátký prsty?
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
. když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
na zásun
dneska jako už poněkolikáté měřím ukazovák a palec
a přemýšlím jestli jsem takovýho klacka někdy měla
![]()
etatinek píše:Eneer píše:No pokud v tom nehrají nějakou zásadnější roli, zvířata, děti a mrtvolky, tak si myslím, že to ještě jde…sicilka píše:Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala
Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou.![]()
Když to řeknu nadneseně, tak je fakt, že co je příjemný oběma (nebo vícero
) stranám, je normální (vyjma aktivit s výše jmenovaným)
Příspěvek upraven 01.02.12 v 20:12
baixy píše:čus téri nojo kde jinde mě najdeš
Tady koukám válíš
eneer víš co je nejhorší ,když se to líbí jednomu a druhý to naprosto odmítá .. ![]()
tak jdu koukat na druhý dech a budu doufat ,že ho taky chytim..
saracenka píše:
hele koho tady fakt baví sex?
mě, člověk nějaký koníček mít musí ![]()
saracenka píše:
eotče fantazie je důležitá..ale ve vztahu, ty vogis jako anča dlaňka a myslet si na nějakou modelku,to nejni ončo..![]()
![]()
já si nějak matně pamatuju průnik ..ale to bylo asi na základce v matice
![]()
A kolik jsi teda nakonec naměřila těch centimetrů, že musí mít obvod, ten tvůj vyvolenéj, podle měřáku ukazováku, hm??
![]()
A co máš proti Anče Dlaňce a myšlenkách na modelky!!
![]()
Yvonne píše:
moje řeč.....já taky na férovku řeknu, co chci a co očekávám, buď to projde nebo ne…
. Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný
, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Hmm, zajímavé. Já asi taky začnu tak dělat, že budu ženy posílat domů. Máš svěšené prsa nebo jedničky nebo dvojky? Tak pryč z mé postele !
saracenka píše:ŽejoYvonne píše:dneska jako už poněkolikáté měřím ukazovák a palecsaracenka píše:Asi tak, proč ho znovu zvát, když mě to neuspokojí.Paoloska píše:já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve noYvonne píše:Krátký prsty?
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
![]()
Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
na zásun
![]()
![]()
![]()
a přemýšlím jestli jsem takovýho klacka někdy měla
![]()
![]()
![]()
![]()
zduř ,hezký den ..eotče mě vychází 3,5cm
to je dost ne?,héj davide ,nebud tak zlej ..to spraví plastika
Když to tak čtu, tak děkuji Bohu, že ženy mají menší ruce, bo sám sobě bych se asi „nelíbil“, mám velkej měřák.
Chlap x píše:
Když to tak čtu, tak děkuji Bohu, že ženy mají menší ruce, bo sám sobě bych se asi „nelíbil“, mám velkej měřák.
Jsem chtěla napsat, že Yvonne má třeba malou ručku ![]()
K-a-č-i-k píše:Chlap x píše:Jsem chtěla napsat, že Yvonne má třeba malou ručku
Nebo holt 9 z 10 jde z kola ven… ![]()
eotče fantazie je důležitá..ale ve vztahu, ty vogis jako anča dlaňka a myslet si na nějakou modelku,to nejni ončo..
já si nějak matně pamatuju průnik ..ale to bylo asi na základce v matice