Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj kolega z práce zase se takto rozešel s dívkou, neb mu tam dole prostě nevoněla (slušně řečeno). Také jí to samozřejmě neřekl naplno.
@káťa píše:
Můj kolega z práce zase se takto rozešel s dívkou, neb mu tam dole prostě nevoněla (slušně řečeno). Také jí to samozřejmě neřekl naplno.
v dobe existence ruznych spreju na nohy mi to prijde jako zbytecne radikalni reseni… ![]()
@káťa píše:
A teď je otázka (skoro bych řekl filozofická), co by to udělalo se společností, kdyby si lidi přestali takhle lhát. Nebylo by to tak nakonec lepší?
Lidi by se rozcházeli stejně jako teď, ale alespoň by byli poučení komu se vyhnout a koho se držet, aby neopakovali tytéž chyby.
Nemyslím si, že by to bylo pro společnost lepší, říkat si v tomto směru absolutní pravdu. Hodně by to zamávalo se sebevědomím mnoha lidí a ti už by si potom třeba báli najít kohokoliv. Stejně by ses nepoučil, komu se vyhnout, žádná ženská nemá na čele napsané, jaký penis už je pro ní nepřijatelný či chlap, co se mu konkrétně na ženských genitáliích nelíbí…
Chápu co píšete. Jen prostě jsem měl tenkrát pocit, že ona to vlastně prezentovala jako nevýhodu žen, že nevědí vůbec, co je čeká u chlapa v kalhotech. Já se tehdy zamyslel a uvědomil se, že pro nás chlapy asi fyzické tajemství srovnatelného druhu obráceně není.
Tak já si na první schůzky zvala chlapy vždy domů a ten, kdo nedokázal zaklepat pinďourem, tak tomu jsem ani neotevřela ![]()
@Kakika píše:
Tak já si na první schůzky zvala chlapy vždy domů a ten, kdo nedokázal zaklepat pinďourem, tak tomu jsem ani neotevřela
a cos delala s tema, co pindourem zazvonili? ![]()
@Starej Pardal píše:
a cos delala s tema, co pindourem zazvonili?
tak toho jsem si vzala za muže
![]()
@Kakika píše:
Tak já si na první schůzky zvala chlapy vždy domů a ten, kdo nedokázal zaklepat pinďourem, tak tomu jsem ani neotevřela
@lihow píše:
Chápu co píšete. Jen prostě jsem měl tenkrát pocit, že ona to vlastně prezentovala jako nevýhodu žen, že nevědí vůbec, co je čeká u chlapa v kalhotech. Já se tehdy zamyslel a uvědomil se, že pro nás chlapy asi fyzické tajemství srovnatelného druhu obráceně není.
Pro oba zúčastněné je to krok do neznáma, spát s někým novým. Oba do toho jdou s rizikem, že to může být hrůza. Chlap ho může mít malého, ošklivého, zahnutého, měkkého, anebo i kládu se kterou nebude nic umět…ženská může mít místo prsou povislé kokršpanělí uši (v podprsence vypadají vždycky pevně), může být trdlo, ležet jako prkno atd…pro každého je to risk a každý se potom rozhoduje dle toho, jak mu protějšek vyhovoval…
Trvalo to, ale konecne jsem nasel pro Kratu reseni, musi si jen podat stiznost.
@káťa
To jistě. Ale nějaké základní indicie se vypozorovat dají. Například chlap: je nesebevědomý - asi je nezkušený, má malý penis, je nešikovný… Ženská: neumí se uvolnit, je chladná - nebude si to v posteli užívat, nebude iniciativní.
@eva valoi píše:
@káťa Káťo, ono je to hlavně úplně jedno, jestli je nebo není doctus doktor a jaké má Kráťa nevybavení. Člověk se prostě potřebuje občas pobavit a Kráťa si dělá srandu z nás, já zase z něj.
@káťa píše:
To je fakt, na občasné rozptýlení a pobavení v pracovní pauze je super. Proto sem nakukuji
Tak to jsem milé dámy opravdu moc rád, že alespoň někoho se svým postižením bavím…
I když se musím přiznat, že legraci si zde opravdu z nikoho nedělám a ani pro mě to skutečně není nic zábavného, ba přímo naopak - z mého pohledu je to velice krutý osud…
Ale chápu, že cizí neštěstí dokáže některé jedince opravdu dobře pobavit a pokud má někdo radost z toho, že nějaký jiný člověk bude kvůli svému neovlivnitelnému tělesnému nedostatku celý život sám, bez lásky, rodiny, bez vztahu a až do konce svých dnů v trápení, tak já mu tuhle „srandu“ klidně dopřeji a vůbec mi to nevadí - spíš by to mělo směřovat k zamyšlení se nad sebou samým a pokusit se vcítit do života ostatních lidí - pak vám možná dojde, že ona to zase taková „sranda“ není… ![]()
Jo, to je pravda. Zrovna jeden můj kamarád se takhle milosrdně vymluvil holce, protože ji měla strašně velkou
Ale řekl bych, že většinou za tím musí bejt víc věcí naráz… kdyby mu jinak po všech stránkách vyhovovala, tak by tenhle hendikep překousnul a zůstal s ní, tím jsem si jistej.