Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken
Ono ani prodloužit penis bezpečně nejde, takže by to stejně byly plané naděje. Jaký macek každému narostl, takového klacka má.
@Heineken píše:
Naprosto zbytečně doktore, psychiatra jsem Kraťasovi doporučoval už snad před třiceti stránkami, bohužel podle jeho slov tem nu na nic nebude, protože ten mu ho neprodlouží.![]()
Však to je ale pravda, nebo mi ho snad nějaký psychiatr prodlouží?
Nemyslím si to… ![]()
@Doctus píše:
@Heineken
Jaký macek každému narostl, takového klacka má.
Mně ale žádný „macek“ ani „klacek“ nenarostl - jenom malý mikropenis… ![]()
Tak nám ho tady vyfoťte, Kraťomíre. Zrovna já bych rád viděl, jak vypadá 13cm mikropenis. V literatuře jsou k dispozici ilustrace znázorňující údy o takových 8 cm kratší. Váš bych si dal do rámečku a každý den před spaním bych se na něj díval. Samozřejmě Nobelova cena za lékařství by mě neminula (podobně jako mrtvice). Kdo chce vidět Kraťasův (mikro)penis, ať se postaví! ![]()
@H1 píše:
K vyřešení problému je potřeba něco udělat né jen fňukat..
Víte co, ono se to takhle lehko řekne, ale když s naprostou jistotou víte, že se s nějakým problémem nedá dělat vůbec ale vůbec nic, tak co s tím pak chcete dělat? Mám jít za nějakým lékařem, aby mi nalhával a tvrdil mi, že je to naprosto dostatečná či dokonce i normální velikost? A co pak? Zvedat si sebevědomí a hrát si na samce, když by to vše padlo zpět na dno hned při prvním pokusu o milování? Každá by se mi vysmála a žádnou bych neuspokojil, to je prostě holý fakt a s tím těžko nějaký lékař či kdokoliv jiný něco udělá… ![]()
Nechci nad svým osudem fňukat, ale když chlap zjistí, že bude celý život sám a že nikdy nebude mít žádnou holku, rodinu, děti a nikdy nepozná lásku a ani ten pitomej sex, tak je to prostě konečná a jen málokdo by se s tím asi dokázal trvale a naplno srovnat…
Mám plno koníčků a zálib, ale když na mě přijdou chmury, tak mě pak nic z toho nebaví, nic mě nenaplňuje, všechno dělám tak nějak bezduše, automaticky, jako ve snu…
Je to velice citlivý a bolestný životní úděl, který je snad horší než být na vozíku, protože i na tom vozíku má chlap větší šanci, že si ho nějaká najde - už třeba jen ze soucitu a pak si třeba začnou rozumět a i to milování nějak jde, zatímco se mnou by žádná soucit neměla, protože velký a na pohled silný chlap s mikropenisem, to je akorát tak k smíchu a zostuzení - tak to už zařídila příroda a asi to tak má být… ![]()
No myslím že je čas na nějaké video:
http://lockerz.com/…enis_contest
Všimněte si, jak se tam všichni dobře baví. Je to paradoxní, jak jsou takhle postižení lidi někomu k smíchu, co? Jak by asi vypadala soutěž žen o nejmenší prsa
Ale evidentně jim to nevadí (hádám, že mají všechny sebelítostivý fáze za sebou a naučili se s tím nějak žít…)
Chlápek co nastoupí asi ve třetí minutě, co ho má největšího z nich, kolik tak může měřit? Vyhodila ho kvůli tomu ženská z postele, jestli jsem správně rozuměl.
Spíš nám řekni, kolik z těch mikropenisů měřilo 13,5 cntimetru.
![]()
Bože Kraťomíre jdi už do háje, se divím, že tě to ještě baví vždycky se tady jednou za půl roku zjevit a zadělat tady 300 stránek diskuze o svym přirození. Nikoho to už nezajímá, nikdo ti nepomůže a jak už bylo psáno právě před půl rokem v podobné diskuzi- nech si ho uříznout, zavři se do kláštera a tam se můžeš trápit jakej jsi chudák. Jsi chorej a měl bys změnit psychiatra nebo prášky. To je furt dokola bože, jsi fakt blázen a svýma příspěvkama to jen dokazuješ!
![]()
@Pindík píše:
Všimněte si, jak se tam všichni dobře baví. Je to paradoxní, jak jsou takhle postižení lidi někomu k smíchu, co? Jak by asi vypadala soutěž žen o nejmenší prsaAle evidentně jim to nevadí (hádám, že mají všechny sebelítostivý fáze za sebou a naučili se s tím nějak žít…)Chlápek co nastoupí asi ve třetí minutě, co ho má největšího z nich, kolik tak může měřit?
Ano, na první pohled to vypadá, že se tam všichni dobře baví - ale jak se asi tito chudáci musí cítit uvnitř? Jaké mají pocity, co s tím nuceným úsměvem na tváři asi právě prožívají? Myslím si, že nic pěkného, protože sám moc dobře vím, jaké to je…
Jo, možná už se s tím naučili nějak žít a dokázali se srovnat se skutečností, že nikdy nebudou mít vztah, rodinu a ani plnohodnotný sex - protože s tímhle svým „absolutním nic mezi nohama“ nikdy žádnou neuspokojí, ale už jen za tu odvahu mají můj obdiv…
@Heineken píše:
Spíš nám řekni, kolik z těch mikropenisů měřilo 13,5 cntimetru.![]()
To je také zajímavá otázka do pranice, ale pravdou je, že většina z nich může mít klidně i víc než jen 13 cm… Žádný z nich totiž nevypadal ani na sebemenší náznak vzrušení, ba spíše naopak, takže jejich maximální velikost v erekci bych se neodvážil odhadovat ani vzdáleně… ![]()
Nicméně u většiny z nich se jednalo především o problémy s nadváhou, ve které se pak i normální penis dokáže snadno ztratit… ![]()
Mimo to hádám, že snad všichni tam měli větší penis než já - jen to prostě zkreslovalo, 6 - 7×3 cm v klidu měli určitě, jen to v té vrstvě tuku holt nebylo vidět… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Mimo to hádám, že snad všichni tam měli větší penis než já - jen to prostě zkreslovalo, 6 - 7×3 cm v klidu měli určitě, jen to v té vrstvě tuku holt nebylo vidět…
Mně tedy 13cm nepřijde jako „mikropenis“, pokud nejsi dvoumetrový chlap.
Já mám prsa jedničky- a co. Na plastiku kvůli tomu nepůjdu. Mám chlapa, který je s tím spokojený.
Každé zboží má svého kupce. Přeci kdyby si partneři spolu rozuměli, tak by se jeden s tím druhým nerozešel kvůli tělesným proporcím, které beztak nejdou ovlivnit.(leda by to byl blb)
Tvuj problém není v penisu, ale v tvé hlavě
Tak máš snad taky nějaké přednosti, a ty se užíráš jen penisem. Já chápu, že tě to trápí, (já si to pár let taky srovnávala v hlavě) ale tím nic nevyřešíš, přirození ti tím nevyroste. Tak se na to vy.er a neztrácej tím čas, který můžeš věnovat něčemu užitečnýmu. ![]()
@Heineken píše:
Spíš nám řekni, kolik z těch mikropenisů měřilo 13,5 cntimetru.![]()
13,5 asi žádnej, ale ten největší může mít třeba 10, takže podle některých zdejších diskutérů by to s ním do průměrné 9,5cm vagíny bolelo ![]()
Pindík píše:
13,5 asi žádnej, ale ten největší může mít třeba 10, takže podle některých zdejších diskutérů by to s ním do průměrné 9,5cm vagíny bolelo
Co to hulíš?
![]()
Asi něco podobnýho jako Kraťas že?
![]()
Přiznám se, že jsem míval podobný pocit jako kratas, ale partnerky mě z toho vyvedly a teď když čtu názory přítomných dam, tak vidím že jsem normální… teda co se týká velikosti ![]()
a ještě jeden poznatek… vždy jsem se snažil aby první byla uspokojená partnerka.. což dámy kvitovaly a asi pak neřešily tolik mou velikost. A asi jsem měl štěstí na ty, které byly klitor. vzrušivé takže ruce a jazýček jim vlastně stačil