Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
27.9.13 09:29

Jede se další kolo? Kolikáté už? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.9.13 10:01

@eva valoi tak zajisti zamknutí.. jinak se to muže stát.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.13 10:06

@eva valoi jede se asi stopadesátý kolo, Kraťomír si jako vždycky jede tu svojí, nic a nikdo ho nezajímá, takže vlastně ani nevím proč sem píše. Nechce slyšet vůbec nic, protože je přesvědčenej o svojí pravdě a když mu někdo napíše ať si to jde teda hodit, tak se mu to taky nelíbí. Taky nevím proč tady diskutuje a o čem tady vlastně diskutuje. Jestli chce slyšet jakej je chudák a že má fakt mikropenis a že umře jako panic, klidně mu to tady napíšu ať už je od něj klid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.13 10:16

Btw, pár odkazů abysme viděli, co je Kraťomír zač a s jakým magorem máme tu čest :)
http://www.zpovednice.cz/profil.php?…
http://www.spovednica.sk/detail.php?…
 http://diskuse.doktorka.cz/…ky-panic.../

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.9.13 11:47

@Anonymní
Ten první odkaz na profil není můj, to si jen někdo z tamních omezenců zaregistroval mou přezdívku a psal tam hovadiny pod mým jménem a to vše jenom proto, aby mě tam co nejvíce zdiskreditoval… :!

Na zpovědnici registraci nemám a psal jsem tam výhradně pod přezdívkou „Kraťomír.“ - tedy s tečkou na konci, která se již zaregistrovat nedá… ;)

Ale jinak si za tím vším stojím - teď koukám, že mi tam jedna holčina psala, že holkám jde o víc než jen penis, prý že jí stačí, když je kluk „hodnej, milej, chytrej, má jí rád a dává jí to najevo“ - pche, bych jí chtěl vidět, kdyby mělo dojít na milování a ona uviděla to malé nic, jaké mám např. já… :?: To by bylo všechno to „hodnej, milej, chytrej a má ji rád“ rázem ta tam a akorát by se mu krásně vysmála a ještě to všude rozkecala, aby to zostuzení bylo maximální… :oops: A tak by to dopadlo s každou normální rozumnou ženou, bohužel… :|

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.9.13 11:51
@Pindík píše:
13,5 asi žádnej, ale ten největší může mít třeba 10, takže podle některých zdejších diskutérů by to s ním do průměrné 9,5cm vagíny bolelo :?

Jo jo, úplnej deseticentimetrovej trhač vagín… :mrgreen: Teď zase určitě někdo přijde s tím, že běžnou vaginu vyplní 10 cm hovado úplně bez problémů a podobné řeči, ale my už bohužel víme své… ;) Hlavně, že tak malý penis do ženy ani nedosáhne, natož aby něco vyplňoval anebo ho v sobě vůbec cítila… :!

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.9.13 12:03
@janet9 píše:
Mně tedy 13cm nepřijde jako „mikropenis“, pokud nejsi dvoumetrový chlap.
Já mám prsa jedničky- a co. Na plastiku kvůli tomu nepůjdu. Mám chlapa, který je s tím spokojený.
Každé zboží má svého kupce. Přeci kdyby si partneři spolu rozuměli, tak by se jeden s tím druhým nerozešel kvůli tělesným proporcím, které beztak nejdou ovlivnit.(leda by to byl blb)

Jenže to je úplně něco jiného - žena nemusí mít vůbec žádná prsa a stejně to nic neznamená, na kvalitu soulože a dokonce ani na ženskou krásu to nemá vůbec vliv… :! Některým ženám navíc plochý hrudník ohromně sluší, i když si samy možná myslí něco jiného… :roll: Ovšem chlap s malým penisem (pod 15 cm) není ani skutečný chlap, nehodí se na milování a není vlastně k ničemu, což je právě želbohu i můj případ… :( A dva metry sice nemám, ale pár čísel přes 180 bohužel ano a k tomu i větší stavbu těla, širší hrudník a snad už od přírody i nějakou tu svalovou hmotu, takže na mně pak takto malý mikropenis vypadá hodně blbě… :think: Kdybych měl výšku třebas jen 160 cm a váhu kolem 50 kg, tak by možná i 13 cm stačilo, protože na pohled by to nevypadalo tak směšně a odpudivě, ale u většího chlapa je to holt prostě konečná… :|

@batiatus píše:
Přiznám se, že jsem míval podobný pocit jako kratas, ale partnerky mě z toho vyvedly a teď když čtu názory přítomných dam, tak vidím že jsem normální… teda co se týká velikosti :dance:
a ještě jeden poznatek… vždy jsem se snažil aby první byla uspokojená partnerka.. což dámy kvitovaly a asi pak neřešily tolik mou velikost. A asi jsem měl štěstí na ty, které byly klitor. vzrušivé takže ruce a jazýček jim vlastně stačil

Tomu nevěřím, asi jste na tom o hodně líp než já, jinak by to žádné nemohlo stačit! :idea:

Ale jinak já bych se také snažil co to jde, všechno bych dělal jen pro její uspokojení - ústně, ručně, jakkoliv - jen aby se mnou byla šťastná a pro mě za mě, ani by mi na něj nemusela sáhnout, já bych si šel pak klidně ulevit na záchod, protože k uspokojení by mi úplně stačilo, kdyby měla orgasmus ona. To musí být pro chlapa ten nejkrásnější pocit, když před sebou vidí dívku, která se svíjí v milostné agónii a je díky němu v sedmém nebi! :andel: Velká škoda, že já nic takového nikdy nepoznám… :,(

• Citovat
  • Upravit
3977
27.9.13 12:07
@Kraťomír (offline) píše:
Velká škoda, že já nic takového nikdy nepoznám… :,(

Je to marný, je to marný, je to marný. To chce Chocholouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.9.13 12:43

@jipo souhlasím.
muj příspěvek nebyl určen pro komentář kratase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
27.9.13 14:48
eva valoi píše:
Jede se další kolo? Kolikáté už? :mrgreen: :mrgreen:

Je to kolovrátek, ten pojede furt, třeba milionkrát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
27.9.13 14:56
Kraťomír (offline) píše: … teď koukám, že mi tam jedna holčina psala, že holkám jde o víc než jen penis, prý že jí stačí, když je kluk „hodnej, milej, chytrej, má jí rád a dává jí to najevo“ - pche, bych jí chtěl vidět, kdyby mělo dojít na milování a ona uviděla to malé nic, jaké mám např. já… :?: To by bylo všechno to „hodnej, milej, chytrej a má ji rád“ rázem ta tam a akorát by se mu krásně vysmála a ještě to všude rozkecala, aby to zostuzení bylo maximální… :oops: A tak by to dopadlo s každou normální rozumnou ženou, bohužel… :|

Právě že tohle jsou bláboly, za prvé opravdu není problém najít holku, pro kterou bude nejdůležitější jakej jsi a sex se jí třeba bude líbit, ale nebude pro ni důležitej, takže ta co to psala vůbec nekecala.
A za druhé pokud někomu připadá 13,5 centimetru jako že je to nic, tak by si měl pořídit brýle.
Ale chápu že pomatenci který to nikdy nezkusil je těžké to vysvětlit.
Hlavně že víš, která holka potřebuje jak velkýho ptáka a co je pro holky na chlapech nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
27.9.13 15:01
@Kraťomír (offline) píše:
Ovšem chlap s malým penisem (pod 15 cm) není ani skutečný chlap, nehodí se na milování a není vlastně k ničemu… …u většího chlapa je to holt prostě konečná…

Muhehehehehehehehe! To musím říct večer manželovi, to se zase nasmějeme. Už se těším, jak mi to ukáže v reálu, že se nehodí na milování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a že je vlastně k ničemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kraťomíre, ty umíš pobavit!
A stejně, jak to tak pročítám, tak si tě představuju jako:
a) ženskou se smyslem pro humor, která to tu chce trošku rozvířit
b) zvrhlého chlapa, kterého to rajcuje, číst si tu o cizích zkušenostech s malými/velkými penisy. Čteš si emimino a honíš si u toho brko? No zvrácenost největší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27.9.13 15:07

Krato, kup si nafukovaci pannu. Kdyz ji lepici paskou prelepis pusu, nebude se ti smat a ani to nikomu nevykeca. A kdyz ji nafouknes ne uplne na prasknuti, tak se pod tebou bude i svijet… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
27.9.13 15:09
Kraťomír (offline) píše:
Jenže to je úplně něco jiného – žena nemusí mít vůbec žádná prsa a stejně to nic neznamená, na kvalitu soulože a dokonce ani na ženskou krásu to nemá vůbec vliv… :! Některým ženám navíc plochý hrudník ohromně sluší, i když si samy možná myslí něco jiného… :roll:

Teď jsi na to kápl, připomínáš mi ženskou s jedničkama co nemůže mít dítě, protože by ho neměla čím kojit, takže nemůže mít ani chlapa, protože žádnej chlap by mrzáka co nemůže mít dítě nechtěl. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
27.9.13 15:11
Malá Mia píše:
Muhehehehehehehehe! To musím říct večer manželovi, to se zase nasmějeme. Už se těším, jak mi to ukáže v reálu, že se nehodí na milování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a že je vlastně k ničemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kraťomíre, ty umíš pobavit!
A stejně, jak to tak pročítám, tak si tě představuju jako:
a) ženskou se smyslem pro humor, která to tu chce trošku rozvířit
b) zvrhlého chlapa, kterého to rajcuje, číst si tu o cizích zkušenostech s malými/velkými penisy. Čteš si emimino a honíš si u toho brko? No zvrácenost největší :mrgreen:

Jen aby to nebylo obráceně, aby to nebyl chlap se smyslem pro humor nebo zvrhlá ženská kterou rajcuje si tady číst o cizích zkušenostech s malými/velkými penisy a honí si při tom frndu. 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí