Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
9.10.13 20:37
fhj píše:
Nevíte jak se měří penis.
v 16 letech mi měří 16.5 cm když ho při měření vytáhnu je to správné měření. A nevíte jestli by mi vyrostl

Nejlíp uděláš, když si ho změříš od pupku ke kořenu, přes žalud, zpátky ke kořenu a přes pytlík k análu. :think: :nevim:
Budeš překvapenej, jakýho budeš mít najednou macka. 8o 8o 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
9.10.13 21:05
@Heineken píše:
Pravděpodobně do ní budeš muset ze začátku pronikat opatrně. :think: :nevim:

Tak tohle je opravdu dobrý vtip :palec:, pobavilo mě to… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jenom škoda, že to je také jen názor z říše snů a pohádek - a dobrých vtipů… ;) A jinak 4 cm na šířku tedy opravdu nemám, možná jen něco ke čtyřem a to pouze u žaludu a pár cm pod ním, jinak mám tak 3.5 a ke kořenu se mi můj mikropenis navíc ještě zužuje… :? Ano, to už mi pár lidí psalo, ať si najdu mladou a nezkušenou pannu, které jsou prý těsnější a rozhodně by mě prý v sobě ještě měly cítit, ale já myslím, že něco tak malého by žádná necítila ani ve svých „zadních partiích“, natožpak v pochvě, bohužel… :!

• Citovat
  • Upravit
38179
9.10.13 21:12
Kraťomír (offline) píše:
Tak tohle je opravdu dobrý vtip :palec:, pobavilo mě to… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jenom škoda, že to je také jen názor z říše snů a pohádek - a dobrých vtipů… ;) A jinak 4 cm na šířku tedy opravdu nemám, možná jen něco ke čtyřem a to pouze u žaludu a pár cm pod ním, jinak mám tak 3.5 a ke kořenu se mi můj mikropenis navíc ještě zužuje… :? Ano, to už mi pár lidí psalo, ať si najdu mladou a nezkušenou pannu, které jsou prý těsnější a rozhodně by mě prý v sobě ještě měly cítit, ale já myslím, že něco tak malého by žádná necítila ani ve svých „zadních partiích“, natožpak v pochvě, bohužel… :!

Tak hlavně že ses pobavil. :roll: :roll: :roll:
Jinak žalud bys do ní pravděpodobně strkal, takže ty 4 centimetry sedí. :think: :nevim:
No měl bys to zkusit, protože zatím sem hážeš dobrý vtipy akorát ty. :think: :nevim:
Jinak podle těch zadních partií o kterých píšeš jsi fakt magor. :zed: :zed: :zed:
Vraž si tam čtyřcentimetrovýho připínáka a garantuju ti že nejen že ho ucítíš, ale že pokud budeš dostatečně prudkej, tak ti vyhrknou i slzy. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
9.10.13 21:21

Kráťa není opravdovej tohle není možný! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
9.10.13 22:34
@Heineken píše:
Vraž si tam čtyřcentimetrovýho připínáka a garantuju ti že nejen že ho ucítíš, ale že pokud budeš dostatečně prudkej, tak ti vyhrknou i slzy. :zed: :zed: :zed:

Tak já osobně si tam nezasunu ani malíček, ale holky to budou mít asi jinak, ne? :roll:

@magicalee píše:
Kráťa není opravdovej tohle není možný! :zed:

Jsem opravdovej :), kdo by to jinak asi psal? :-O Robot s mikropenisem? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
9.10.13 23:09

„A duševně v pořádku jsem, o tom žádná. Nemůžete někoho označovat za hlupáka či duševně nemocného jedince pouze proto, že má jiný názor či jiné životní zkušenosti “

plácáš nesmysly!!! vždyť jsi psal, žádné životní zkušenosti ohledně ženských nemáš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38179
10.10.13 06:20
Kraťomír (offline) píše:
Tak já osobně si tam nezasunu ani malíček, ale holky to budou mít asi jinak, ne? :roll:

Pokud si to opravdu myslíš, tak seš magor, nechápu proč by v tomhle měl být rozdíl podle pohlaví. :zed: :zed: :zed:
To spíš holky to budou mít ještě menší, vzhlem k drobnější tělesné konstrukci.
Prostě ti jen došly argumenty na podporu těch tvých blábolů.
Ale je to tvůj problém, pokud se bojíš souložit, tak to nedělej. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.10.13 06:45

Ježiši..my te označujem za hlupaka proto ze to meleš furt a furt doknla proste nenechas si poradit k cemu ta diskuze je? očividne ji vubec nepotrebuješ protoze mas stejne pravdu jen ty sam a sam takze nevim mam pocit ze si tady hrajes na tele :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
10.10.13 06:46
@Heineken píše:
Pokud si to opravdu myslíš, tak seš magor, nechápu proč by v tomhle měl být rozdíl podle pohlaví. :zed: :zed: :zed:
Ale je to tvůj problém, pokud se bojíš souložit, tak to nedělej. :think: :nevim:
:potlesk: tak tak
  • Citovat
  • Upravit
634
10.10.13 07:24
@Heineken píše:
Tak hlavně že ses pobavil. :roll: :roll: :roll:
Jinak žalud bys do ní pravděpodobně strkal, takže ty 4 centimetry sedí. :think: :nevim:
No měl bys to zkusit, protože zatím sem hážeš dobrý vtipy akorát ty. :think: :nevim:
Jinak podle těch zadních partií o kterých píšeš jsi fakt magor. :zed: :zed: :zed:
Vraž si tam čtyřcentimetrovýho připínáka a garantuju ti že nejen že ho ucítíš, ale že pokud budeš dostatečně prudkej, tak ti vyhrknou i slzy. :zed: :zed: :zed:

Děkuju, já měla dnes ráno docela depku, ale teď už se tady asi deset minut směju na celé kolo :mrgreen: Přečetla jsem posledních pár příspěvků a fakt mě to dostalo. Doporučila bych kráťovi buď nesouložit vůbec, nebo si pořídit nějaké děvče na sado maso, páč se svou výbavou a se svými názory jakékoli průměrné děvče (které nemá otvor jako vrata od stodoly), nejspíš dost poraní :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.10.13 08:29
@Heineken píše:
Ale je to tvůj problém, pokud se bojíš souložit, tak to nedělej. :think: :nevim:
:pankac: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.10.13 08:32

Kraťomíre, to víš, že holky to maj jinak. Holky maj zadky jak vrata do stodoly, to nevíš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
10.10.13 08:36
@Hanka1 píše:
za nasich mladych let se rikalo: nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.10.13 09:45

Kráťa všude byl všechno zná akorat to nezná v praxi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pindík
10.10.13 09:46
@Hanka1 píše:
za nasich mladych let se rikalo: nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:

Tenhle trapnej fŕek někdo napíše do každý diskuze kolem velikosti penisu, a hned několikrát. Pokaždý se ještě najde telátko který se tomu zasměje :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky