Velikost penisu

• Fotoalbum (118)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9732
28.3.15 19:38

@johnymaspani
Tak samozřejmě vám nemusím povídat, že se délkově pohybujete v rámci normy, se šířkou jste nadprůměrný. Jelikož budete snad za pár let lékařem, tak byste měl používat jedinou správnou metodu měření pyje, kterou využívají i urologové v zahraničních studiích. Hovořím o bone-pressed metodě (BPEL = bone-pressed penile length). Ještě bych mírně doladil pravopis, když vidím, jaké hňupiny mnozí lékaři píší, je mi z toho smutno. A to ani nemluvím o znalosti latiny. Napíší stp. CHCE a hotovo. Dovedl byste mi to rozepsat, abyste ukázal, jaký jste milovník latiny? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.3.15 19:57

@Doctus ano pane uciteli :P :P

• Citovat
  • Upravit
9732
28.3.15 20:07

@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách. :mrgreen: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.3.15 20:33
@Doctus píše:
@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách. :mrgreen: :hug: :kytka:

Tak to je super 8) :kytka:

Ubi amor ubi dolor.

• Citovat
  • Upravit
33315
28.3.15 21:16
@Doctus píše:
@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách. :mrgreen: :hug: :kytka:

Už teď je lituji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
28.3.15 22:22

@Tinuvien
A zkouška bude probíhat ve stejném duchu. Ale bát se nemusejí, na 4. pokus to už dám každému, samozřejmě za E. :mrgreen: Jinak jsem naprosto mírumilovný. Ale kdo by (na medicíně) nevěděl, jaký je rozdíl mezi želvou sloní a obrovskou, tak by to byl velký problém. Nebo kolika let se dožívá krkavec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.3.15 22:27
@Doctus píše:
@Tinuvien
A zkouška bude probíhat ve stejném duchu. Ale bát se nemusejí, na 4. pokus to už dám každému, samozřejmě za E. :mrgreen: Jinak jsem naprosto mírumilovný. Ale kdo by (na medicíně) nevěděl, jaký je rozdíl mezi želvou sloní a obrovskou, tak by to byl velký problém. Nebo kolika let se dožívá krkavec. :lol:

Jde o medicínu nebo veterinu? :think: O Tvé mírumilovnosti nepochybuji. :mrgreen: Ale co raději udělat pro svět něco praktičtějšího? Třeba vynalézt lék na rýmu, to bys byl teprve hrdina. :D Jako pseudoefedryn na to funguje bezvadně, ale chtělo by to něco méně návykového a blbě se po něm spí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
28.3.15 22:47

@Tinuvien
Tak o medicínu, samozřejmě. Podobné manýry má i (kolega :mrgreen: ) prof. Zeman z Prahy. A o tom léku popřemýšlím, kouzelník ale neodhalí své všechny triky najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.3.15 22:52
@Doctus píše:
@Tinuvien
Tak o medicínu, samozřejmě. Podobné manýry má i (kolega :mrgreen: ) prof. Zeman z Prahy. A o tom léku popřemýšlím, kouzelník ale neodhalí své všechny triky najednou.

Kouzelníku, mám nos celý odřený a pocit, že pojdu. :lol: Čaruj rychle, jinak je po mně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
28.3.15 22:56

@Tinuvien
Až zítra, i kouzelník musí spát. Dobrou noc! A zkus to vydržet. Vydržela jsi mnohem větší válečnou vřavu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.3.15 22:58
@Doctus píše:
@Tinuvien
Až zítra, i kouzelník musí spát. Dobrou noc! A zkus to vydržet. Vydržela jsi mnohem větší válečnou vřavu. :mavam:

Dobrou noc, půjdu to zaspat. Njn, přežiju, co jiného už mi zbývá. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
29.3.15 00:04
@johnymaspani píše:
Když to tak pročítám, je mi z toho až smutno. Ale když se nad tím zamyslím, tak v mým případě, až se mnou nějaká zůstane, tak to bude důkaz, ze mě má doopravdy ráda x). Řekl bych, že mám spokojenej život. Jsem mladej, zdravej, aktivní sportovec a za 2 roky snad úspěšně dostuduju medicínu… Jediný, co bych na sobě změnil je asi to, čeho se týká tato diskuze, protože moje míra je 12,5 v erekci při šířce cca 4,5. Nemám z toho komplexy, ale jsem realista a i přesto docela veselej člověk. Tahle diskuze mě v tom jedině utvrzuje, že většina žen v této diskuzi je docela povrchních, ale aspoň to přiznáváte narovinu, což se cení. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, že to, čeho se tahle diskuze týká nemá s lidskýma hodnotama moc společnýho…

Trochu mi to i vzhledem k tomu nováčkovi s jedním příspěvkem „nehraje“ pravostí. Pokud ano, tak se připrav v životě na dost hořké chvíle a na lidský hodnoty v tomto moc nesázej, zrovna v tomhle ženský hodně nerady a málokdy slevujou a nakonec se jich z toho vykroutí drtivá většina. :?

Příspěvek upraven 29.03.15 v 00:14

• Citovat
  • Upravit
105751
29.3.15 00:06
@johnymaspani píše:
Když to tak pročítám, je mi z toho až smutno. Ale když se nad tím zamyslím, tak v mým případě, až se mnou nějaká zůstane, tak to bude důkaz, ze mě má doopravdy ráda x). Řekl bych, že mám spokojenej život. Jsem mladej, zdravej, aktivní sportovec a za 2 roky snad úspěšně dostuduju medicínu… Jediný, co bych na sobě změnil je asi to, čeho se týká tato diskuze, protože moje míra je 12,5 v erekci při šířce cca 4,5. Nemám z toho komplexy, ale jsem realista a i přesto docela veselej člověk. Tahle diskuze mě v tom jedině utvrzuje, že většina žen v této diskuzi je docela povrchních, ale aspoň to přiznáváte narovinu, což se cení. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, že to, čeho se tahle diskuze týká nemá s lidskýma hodnotama moc společnýho…

mohl bys to trochu rozvést.. ty lidské hodnoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.15 00:39
@Tigy99 píše: Trochu mi to i vzhledem k tomu nováčkovi s jedním příspěvkem „nehraje“ pravostí.

dalsi reinkarnat, komik :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.3.15 00:51
@johnymaspani píše:

co blbneš? Vždyt to jsou dobrý míry. S toho určitě komplex mít nemusíš..Já reagovala na 4-5cm že je na nic, ale myslím si že 12 je klasik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová