Velká červnová výzva: S eMiminem do plavek!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
1.6.16 16:54
@Kelsey píše:
@admin
No, jako motivace mohly být lepší ceny.
To co se dá vyhrát nic moc.
Proč tam třeba není poukaz na výběr plavek nebo prostě něco zajímavejsiho? ;-)

Souhlasím. Hlavně váhu (ať už kuchyňskou nebo osobní) má každý kdo hubne. Nějaké DVDčko :roll:
Poukaz na plavky nebo do nějaké zdravé výživy by byl lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
1.6.16 21:45

Tak jo, jdu do toho! :) :pankac: :pankac: :pankac: Ode dneška už držím dietku, nejím bílé pečivo, ani sladké tzn. jednoduché cukry, tuky jen ty zdravé :) to by bylo aby nebylo…už jsem zhubla 27 kilo, no úrazem a lenivostí jsem nabrala sedum zpět, ale já je zase vyladím :) všem držím palečky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
2.6.16 09:26

Zdravím a posílám jednu motivační. Vybrali jsme zajímavé proměny před a po, které uživatelé vložili na eMimino.cz. Je na nich vidět, že i za měsíc jsou změny obrovské!!! :) Z jiných dlouhodobějších přímo padá brada. :D

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
3.6.16 12:06

Krásný třetí den červnové výzvy všem dosud přihlášeným!

@madanga @Mikejha @LK89 @Tashet @marinka5 @U6IVATELKA32 @MMarcela @hanickar @Nevedka @Lucík 25 @1988zanda @darina23 @bwemy @mandarinkapomeranc @zouii
@Lussye @luphen

Jak se dneska cítíte? Jak pro vás výzva začala? Pozvolna, nebo s vervou? :)

Nezapomeňte, že hlavní je nepřepálit začátek. Stačí si hezky v klídku užít procházku navíc, cvičení nebo třeba jen sníst ovocný salát místo tyčinky.

Za tým eMimino.cz zdraví a palce drží
admin Monika :kytka:

P. S. Svou cestu nezapomeňte dokumentovat (ve fotoalbu nebo deníčku). Těšíme se také na vaše zdravé soutěžní recepty. Však je na to celý červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.6.16 12:21

Ahoj Moniko, děkujeme za podporu. Jsem na emiminu celkem nováček a chtěla jsem založit deníček, bohužel mi vyskočila zpráva, že musím nejprve udělat 20 příspěvků v diskusi… :,( Nešlo by toto nějak obejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
3.6.16 12:54

@admin Ahoj. Já začala pomalu, ale ted jsem přidala..cítím se fajn..snad to aspoň malinko k něčemu bude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
3.6.16 13:04
@admin píše:
Zdravím a posílám jednu motivační. Vybrali jsme zajímavé proměny před a po, které uživatelé vložili na eMimino.cz. Je na nich vidět, že i za měsíc jsou změny obrovské!!! :) Z jiných dlouhodobějších přímo padá brada. :DMonika

jj hlavně ta paní co zhubla těch 40 kg..ted je z ní opravdu kočka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.6.16 17:35

Ahoj, jak je to s tím fotoalbem? Normálně si založím svoje fotoalbum a to je celý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
3.6.16 17:38
@bwemy píše:
Ahoj, jak je to s tím fotoalbem? Normálně si založím svoje fotoalbum a to je celý? :)

asi jo já jsem to tak teda pochopila..ale nevím sama si počkám na odpověď.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
3.6.16 18:59

Zdravm,

@bwemy přesně tak, stačí založit fotoalbum.

Držíme palce :kytka:
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
8.6.16 11:04

Dobrý den,

máme radost, že se Vás do červnové výzvy přihlašuje stále více a více! Děkujeme také za první deníček Vzhůru do plavek od uživatelky @UŽIVATELKA32, který je skutečně velmi motivační! :pankac:

@hanickar Nyní můžete přidat deníček již od pěti příspěvků v diskusích. Moc se těšíme.

Jsme zvědaví na Vaše další příběhy a také fotografie ve fotoalbech. Nezapomeňte inspirovat ostatní a přidejte recept na nějakou zdravou mňamku. Nebo nějaké recepty alespoň vyzkoušejte uvařit - třeba Vám k tomu pomůže i článek 5 tipů na zdravá jídla, po kterých nepřiberete ani deko:)

Krásný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.6.16 14:17

DObrý den, mám dotaz: stačí koncem měsíce napsat celý deníček o průběhu hubnutí i s fotkama nebo musím průběžně fotky a info dodávat? Děkuji Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
8.6.16 14:29
@Tashet píše:
DObrý den, mám dotaz: stačí koncem měsíce napsat celý deníček o průběhu hubnutí i s fotkama nebo musím průběžně fotky a info dodávat? Děkuji Monika

Zdravím,

je to zcela na Vás. Můžete se rozhodnout napsat jeden shrnující deníček až na konci měsíce, nebo několik „menších“ příběhů o tom, jak Vaše snažení probíhá. Fotky můžete přidat buď k deníčku, nebo vytvořit zvláštní fotoalbum. Hlavně ale nezapomeňte nahrát alespoň 5 receptů, což je hlavní podmínkou pro získání výhry. :-)

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.6.16 18:35
@admin píše:
Dobrý den,

máme radost, že se Vás do červnové výzvy přihlašuje stále více a více! Děkujeme také za první deníček Vzhůru do plavek od uživatelky @UŽIVATELKA32, který je skutečně velmi motivační! :pankac:

@hanickar Nyní můžete přidat deníček již od pěti příspěvků v diskusích. Moc se těšíme.

Jsme zvědaví na Vaše další příběhy a také fotografie ve fotoalbech. Nezapomeňte inspirovat ostatní a přidejte recept na nějakou zdravou mňamku. Nebo nějaké recepty alespoň vyzkoušejte uvařit - třeba Vám k tomu pomůže i článek 5 tipů na zdravá jídla, po kterých nepřiberete ani deko:)

Krásný den :kytka:
adminka Eliška

Ahoj Admine,

díky moc za možnost deníčku, snad už brzy něčím přispěju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
21.6.16 13:06

Milé uživatelky,

máme pro Vás skvělou novinu. Do soutěže jsme přidali další skvělé výhry: 3 dárkové balíčky Mixit Do plavek. :dance: V nich najdete tubus s müsli, tyčinky mixitky a krásnou mističku se lžičkou.

Těšíme se na Vaše deníčky, fotoalba a především inspirativní recepty! :-)

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová