Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
@admin
No, jako motivace mohly být lepší ceny.
To co se dá vyhrát nic moc.
Proč tam třeba není poukaz na výběr plavek nebo prostě něco zajímavejsiho?
Souhlasím. Hlavně váhu (ať už kuchyňskou nebo osobní) má každý kdo hubne. Nějaké DVDčko ![]()
Poukaz na plavky nebo do nějaké zdravé výživy by byl lepší ![]()
Tak jo, jdu do toho!
Ode dneška už držím dietku, nejím bílé pečivo, ani sladké tzn. jednoduché cukry, tuky jen ty zdravé
to by bylo aby nebylo…už jsem zhubla 27 kilo, no úrazem a lenivostí jsem nabrala sedum zpět, ale já je zase vyladím
všem držím palečky! ![]()
Zdravím a posílám jednu motivační. Vybrali jsme zajímavé proměny před a po, které uživatelé vložili na eMimino.cz. Je na nich vidět, že i za měsíc jsou změny obrovské!!!
Z jiných dlouhodobějších přímo padá brada. ![]()
Monika
Krásný třetí den červnové výzvy všem dosud přihlášeným!
@madanga @Mikejha @LK89 @Tashet @marinka5 @U6IVATELKA32 @MMarcela @hanickar @Nevedka @Lucík 25 @1988zanda @darina23 @bwemy @mandarinkapomeranc @zouii
@Lussye @luphen
Jak se dneska cítíte? Jak pro vás výzva začala? Pozvolna, nebo s vervou? ![]()
Nezapomeňte, že hlavní je nepřepálit začátek. Stačí si hezky v klídku užít procházku navíc, cvičení nebo třeba jen sníst ovocný salát místo tyčinky.
Za tým eMimino.cz zdraví a palce drží
admin Monika ![]()
P. S. Svou cestu nezapomeňte dokumentovat (ve fotoalbu nebo deníčku). Těšíme se také na vaše zdravé soutěžní recepty. Však je na to celý červen.
Ahoj Moniko, děkujeme za podporu. Jsem na emiminu celkem nováček a chtěla jsem založit deníček, bohužel mi vyskočila zpráva, že musím nejprve udělat 20 příspěvků v diskusi…
Nešlo by toto nějak obejít?
@admin Ahoj. Já začala pomalu, ale ted jsem přidala..cítím se fajn..snad to aspoň malinko k něčemu bude.. ![]()
@admin píše:
Zdravím a posílám jednu motivační. Vybrali jsme zajímavé proměny před a po, které uživatelé vložili na eMimino.cz. Je na nich vidět, že i za měsíc jsou změny obrovské!!!Z jiných dlouhodobějších přímo padá brada.
Monika
jj hlavně ta paní co zhubla těch 40 kg..ted je z ní opravdu kočka!!
Ahoj, jak je to s tím fotoalbem? Normálně si založím svoje fotoalbum a to je celý? ![]()
@bwemy píše:
Ahoj, jak je to s tím fotoalbem? Normálně si založím svoje fotoalbum a to je celý?
asi jo já jsem to tak teda pochopila..ale nevím sama si počkám na odpověď.. ![]()
Dobrý den,
máme radost, že se Vás do červnové výzvy přihlašuje stále více a více! Děkujeme také za první deníček Vzhůru do plavek od uživatelky @UŽIVATELKA32, který je skutečně velmi motivační! ![]()
@hanickar Nyní můžete přidat deníček již od pěti příspěvků v diskusích. Moc se těšíme.
Jsme zvědaví na Vaše další příběhy a také fotografie ve fotoalbech. Nezapomeňte inspirovat ostatní a přidejte recept na nějakou zdravou mňamku. Nebo nějaké recepty alespoň vyzkoušejte uvařit - třeba Vám k tomu pomůže i článek 5 tipů na zdravá jídla, po kterých nepřiberete ani deko. ![]()
Krásný den ![]()
adminka Eliška
DObrý den, mám dotaz: stačí koncem měsíce napsat celý deníček o průběhu hubnutí i s fotkama nebo musím průběžně fotky a info dodávat? Děkuji Monika
@Tashet píše:
DObrý den, mám dotaz: stačí koncem měsíce napsat celý deníček o průběhu hubnutí i s fotkama nebo musím průběžně fotky a info dodávat? Děkuji Monika
Zdravím,
je to zcela na Vás. Můžete se rozhodnout napsat jeden shrnující deníček až na konci měsíce, nebo několik „menších“ příběhů o tom, jak Vaše snažení probíhá. Fotky můžete přidat buď k deníčku, nebo vytvořit zvláštní fotoalbum. Hlavně ale nezapomeňte nahrát alespoň 5 receptů, což je hlavní podmínkou pro získání výhry. ![]()
Pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,máme radost, že se Vás do červnové výzvy přihlašuje stále více a více! Děkujeme také za první deníček Vzhůru do plavek od uživatelky @UŽIVATELKA32, který je skutečně velmi motivační!
@hanickar Nyní můžete přidat deníček již od pěti příspěvků v diskusích. Moc se těšíme.
Jsme zvědaví na Vaše další příběhy a také fotografie ve fotoalbech. Nezapomeňte inspirovat ostatní a přidejte recept na nějakou zdravou mňamku. Nebo nějaké recepty alespoň vyzkoušejte uvařit - třeba Vám k tomu pomůže i článek 5 tipů na zdravá jídla, po kterých nepřiberete ani deko.
Krásný den
adminka Eliška
Ahoj Admine,
díky moc za možnost deníčku, snad už brzy něčím přispěju ![]()
Milé uživatelky,
máme pro Vás skvělou novinu. Do soutěže jsme přidali další skvělé výhry: 3 dárkové balíčky Mixit Do plavek.
V nich najdete tubus s müsli, tyčinky mixitky a krásnou mističku se lžičkou.
Těšíme se na Vaše deníčky, fotoalba a především inspirativní recepty! ![]()
Pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška