Věřící maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7366
29.2.08 20:15

to já taky, ldyž nerozumím textu, tak k čemu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
1.3.08 16:13

Tak s písničkama jste mě dostaly, jdu to hledat na You Tube, já znam jen Oboroh. U nás se pořád poslouchá bluegrass anglicky, což je aspoň půlka křesťanské texty, naštěstí tomu rozumím, jinak by mě to taky nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
1.3.08 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
1.3.08 21:27

Ralelo, díky, stačí jeden odkaz a už se vezu :D Nejvíc mě zaujal Timothy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.3.08 15:35

Ahojky, chtělo by to nějaké téma :D
Já dnes byla na UZ, chodím každé 4 týdny protože Matoušek má dilataci na ledvině. Dnešní nález je zhruba stejný jako před 4-mi týdny, tak děkuji bohu že tam není zhoršení a modlím se za zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.08 09:32

Ralelo, co to znamená? Než půjdeš příště, tak bychom se holky mohly virtálně spojit a společně pomodlit, co na to říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.08 09:33

Mělo tam být virtuálně … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.3.08 13:07

Knoflice má zvětšené ledvinové pánvičky. Na jedné ledvině je to celkem v pořádku, ale na druhé je celkem velká dilatace. Nemusí to znamenat nic, hodně dětem se toto v těhotenství zjistí a po narození jdou na UZ a je vše v pořádku.Ale taky to v pořádku být nemusí a dítě musí na operaci. Může to způsobovat nějaké zúžení močové trubice a to se musí rozšířit. Ale taky mě znepokojil „nějaký“ útvar co tam dr našel a nic mi k tomu neřekl. Byl to takový hooodně mladý dr a řekla bych že byl víc nervózní než já. Uvažuji že zajdu k mému dr ať mi to vysvětlí.

Snažím se to brát v klidu, ale včera to na mě nějak padalo.

Jednou v modlitbě, byla jsem asi 12 tt mi bůh zjevil že Matouš bude mít problém, že tam něco bude, ale že nesmím ztrácet víru že On dá všechno do pořádku.Takže musíme „jen“ věřit.......

A mooooc děkuji za „virtuální“ modlitby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.3.08 15:47

ja se modlim kazdy vecer za vsechny,za ty ktere znam a maji konkretni problem jeste vic takze vzdy kolem desate pul jedenacte se muzete „virtualne“ pridat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.3.08 16:02

Nikiki :D :D nevím ale jestli to kolem desáté zvládnu. To už bývám v limbu. Tak já začnu dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.08 19:56

To já spím jak dudek už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.3.08 19:40

Tak že bychom dodiskutovaly :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.3.08 20:18

no chtělo by to téma :D
ale myslím že se můžem bavit i jen tak o životě a nemusíme pořád něco probírat :P

Dneska jsem byla s Gabkou u dětské dr a říkala jsem ji o těch ledvinách od Matouška. Říkala že si z toho nemám dělat těžkou hlavu, že toto zjistí snad každému třetímu klukovi v těhu a po narození se nenajde vůbec nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
10.3.08 19:40

Tak teď mě fascinoval článek na novinky.cz http://www.novinky.cz/…-hrichu.html

Jedna věc je že si myslím že žádný člověk nemůže přece určovat jaký hřích je a jaký není smrtelný a dál se pozastavuji nad určeným"smrtelným" hříchem - nadměrné bohatství. Co to je nadměrné bohatsví? Jaký máte na toto názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.3.08 19:47

Ahoji

No taky jsem si puvodne myslela ze tohle bude normalni diskuze akorat v krestanskem duchu.predsi jen nemam kazdy den naladu resit zavazne otazky :)

Co se tyce vatikanu atd…nemam nic proti.Papez je zastupce jezise tady na zemi a to co scgvali nebo navrhne neni z jeho hlavy.tomu verim a s tim souhlasim.takze tolik muj nazor :) vzdyt vy taky rikate ze s bohem rozmlouvate takze to neni tak nepochopitelne ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová