Víkendová vztahová deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.18 08:44
@Marie432875 píše:
Přijde mi, ze mas potřebu to cele nejak uzavřít, dat tomu tu poslední tečku. Což by asi vyjádření ,,jsi sobecky kreten” splnovalo. Ale odpověděla bych si na jinou otázku(otázky) - bude ti potom lip? Nebo te bude hlodat svědomí, jestli fakt nejsi hysterka? Je pro tebe tak důležitý někoho urazit (byt by to byla pravda sebevic)? Veris, ze si potom neco uvědomí, neco se změní? Nebo jen proste potřebuješ upustit ventil…? Ani jedno řešení podle me není špatný. Jasně, byt za damu a v tichosti se nad to povznést je určitě ušlechtilé, ale někdy to nestačí a je proste potřeba někoho nazvat kretenem a ulevit si. Jestli to tak je i u tebe, směle do toho… :hug:

Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.

• Citovat
  • Upravit
1231
28.7.18 08:47
@Anonymní píše:
Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.

tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.7.18 08:51
@mary.27 píše:
tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete! ;)

Přesně!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
28.7.18 08:53
@mary.27 píše:
tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete! ;)
No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…
@Anonymní píše:
Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo
připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.

Tak tu tečku udělej. A jestli to je nazvat ho kretenem, prosim. Rozumím ti, hrdost a dobre mravy velí ,,mit rozum”, ale srdce chce nadávat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12719
28.7.18 09:07
@Anonymní píše:
jojo, ty narozky ho probraly, toho jsem si vědomá …

Ten konflikt jsem nemyslela ty narozky, ale rici ti ze ma jinou, bral te jako kamosku + a ty narozky ho probrali, ze chces mozna neco jineho atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:11
@lilith1 píše:
Ten konflikt jsem nemyslela ty narozky, ale rici ti ze ma jinou, bral te jako kamosku + a ty narozky ho probrali, ze chces mozna neco jineho atd.

jojo, pochopila jsem to … a myslím si to stejně …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 09:13
@mary.27 píše:

„elegatně“ se chová on … ale fakt, že ono je to na druhou stranu hrozně prázdný …

• Citovat
  • Upravit
3724
28.7.18 09:17

Marie432875 - No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…

To je spíš o osobnosti. Hysterka bude regaovat hystericky, hrdá ženská hrdě, chudinka podlézavě… atd. Já si toto třeba naprogramovat neumím. Nikdy bych nepsala chlapovi, co mi jasně dal najevo, že o kontakt (alespoň momentálně) nestojí. Díky zkušenostem jsem dospěla k tomu, že vyčítat, vynucovat si reakci někoho, kdo stojí o jinou, natož vulgárně nadávat, je úplně k ničemu. Zařadila bych si ho v hlavě do „sekce kreténů“, ale nikdy bych se nesnížila k tomu, mu to napsat… :nevim:
I když máš pravdu, že hysterky to často dál dotáhnou a drží se chlapů, jak koule u nohy… ale jsou to zdravé a šťatsné vztahy? Bude si jí ten chlap mít za co vážit, kdyby třeba někdy v budoucnu obnovili kontakt, když mu nadá do kreténů? Takto je mezi nimi ten slabší a nižší on, jak se zachoval. a tím to hasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.7.18 09:21
@Anonymní píše:
jo, tohle je to dilema… teoreticky mi možná momentálně vyhovuje milenecký vztah, spíš než partnerský… prostě partnerství nestíhám. Nicméně i milenci se po třech letech mohou rozejít na rovinu a věnovat tomu třeba 3 až 5 vět, ne?… fakt jsem ten týden něvěděla, jestli mám být smutná (je nemocný) nebo naštvaná (má jinou)

Vyžaduješ v mileneckém vztahu partnerská pravidla, toť vše. Tak se smiř s tím, že v takovém vztahu nemáš žádnou oporu, aby fungovala. Nicméně se domnívám, že i v tom vašem nevztahu si můžeš zachovat důstojnost. Není třeba nepřiměřených výlevů vyplývajících z vlastní frustrace osobní neschopnosti si určit, co vlastně chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:23
@Mutlice píše:
Marie432875 - No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…To je spíš o osobnosti. Hysterka bude regaovat hystericky, hrdá ženská hrdě, chudinka podlézavě… atd. Já si toto třeba naprogramovat neumím. Nikdy bych nepsala chlapovi, co mi jasně dal najevo, že o kontakt (alespoň momentálně) nestojí. Díky zkušenostem jsem dospěla k tomu, že vyčítat, vynucovat si reakci někoho, kdo stojí o jinou, natož vulgárně nadávat, je úplně k ničemu. Zařadila bych si ho v hlavě do „sekce kreténů“, ale nikdy bych se nesnížila k tomu, mu to napsat… :nevim:
I když máš pravdu, že hysterky to často dál dotáhnou a drží se chlapů, jak koule u nohy… ale jsou to zdravé a šťatsné vztahy? Bude si jí ten chlap mít za co vážit, kdyby třeba někdy v budoucnu obnovili kontakt, když mu nadá do kreténů? Takto je mezi nimi ten slabší a nižší on, jak se zachoval. a tím to hasne

popravdě já už nic obnovovat nechci … nicméně ty dveře byly vždycky pootevřené a já nikdy neodolala … ať ze sebe nedělám chudinku, sex mi dopřával opravdu skvělý, víkendy celkem často platil, ikdyž jsem se snažila to střídat, chci říct, že mne rozhodně nevyužíval …
když mu napíšu kreténa, urazí se a cesta zpět už nepůjde ani z jedné strany … a to vlastně chci … v každým případě chci vydržet do eděle, abych se zbytečně neunáhlila a pak opravdu nelitovala …

• Citovat
  • Upravit
4624
28.7.18 09:25

A pokud se v tvém okolí počal vyskytovat někdo jiný, byla by to jen trapná agrese odrážející tvé skutečné vnitro. Což by časem - že za tím ve skutečnosti stál někdo jiný - vyplynulo na povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.7.18 09:26
@Anonymní píše:
„elegatně“ se chová on … ale fakt, že ono je to na druhou stranu hrozně prázdný …
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsi mě fakt pobavila. Je to sobeckej, sebestřednej kretén, jestli se ti uleví, napiš mu to. Já tohle vyhnívání a neozývání se nesnáším. Když jsme se s někým rozcházeli, řekli jsme si na rovinu proč a dodnes se můžem potkat a v klidu pokecat. Nezůstala žádná zášť.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.7.18 09:30
@divine woman píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsi mě fakt pobavila. Je to sobeckej, sebestřednej kretén, jestli se ti uleví, napiš mu to. Já tohle vyhnívání a neozývání se nesnáším. Když jsme se s někým rozcházeli, řekli jsme si na rovinu proč a dodnes se můžem potkat a v klidu pokecat. Nezůstala žádná zášť.

jenže důstojný a dospělý rozchod musí chtít oba :lol: on o to nestojí, to že zakladatelka si to začne „vyříkávat“ s někým, kdo nejspíš ani neodpoví, to ničemu nepomůže. jinak taky jsem stoupenec jasně vyložených karet a konec nazdar. ale to moc lidí neumí. na dialog, i když rozchodový, musí být dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 09:37

Já bych mu napsala, protože jsem momentálně naštvaná na celej svět a on by si to fakt zasloužil. Jako proč mu od plic nenapsal, že je tak trochu s.rac? Každá akce vyvolává reakci. To si všichni vážně myslí, že jim vše projde? Neprojde!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.7.18 09:40
@Anonymní píše:
„elegatně“ se chová on … ale fakt, že ono je to na druhou stranu hrozně prázdný …

jeho reakce je prázdná, tvá (pokud mu budeš psát vulgarity)trapná…totˇvše.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria