Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.
tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete! ![]()
@mary.27 píše:
tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete!
Přesně!!! ![]()
@mary.27 píše:No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…
tečku udělej sama v sobě,buď hrdá ženská a ne mstící se chuděra…akorát se ti vysměje a budeš si za to moct sama. Napiš na papír ty hazle, kreténe a ignorante a dopis schovej do šuplete!
@Anonymní píše:
Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo
připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.
Tak tu tečku udělej. A jestli to je nazvat ho kretenem, prosim. Rozumím ti, hrdost a dobre mravy velí ,,mit rozum”, ale srdce chce nadávat. ![]()
@Anonymní píše:
jojo, ty narozky ho probraly, toho jsem si vědomá …
Ten konflikt jsem nemyslela ty narozky, ale rici ti ze ma jinou, bral te jako kamosku + a ty narozky ho probrali, ze chces mozna neco jineho atd.
@lilith1 píše:
Ten konflikt jsem nemyslela ty narozky, ale rici ti ze ma jinou, bral te jako kamosku + a ty narozky ho probrali, ze chces mozna neco jineho atd.
jojo, pochopila jsem to … a myslím si to stejně …
@mary.27 píše:
„elegatně“ se chová on … ale fakt, že ono je to na druhou stranu hrozně prázdný …
Marie432875 - No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…
To je spíš o osobnosti. Hysterka bude regaovat hystericky, hrdá ženská hrdě, chudinka podlézavě… atd. Já si toto třeba naprogramovat neumím. Nikdy bych nepsala chlapovi, co mi jasně dal najevo, že o kontakt (alespoň momentálně) nestojí. Díky zkušenostem jsem dospěla k tomu, že vyčítat, vynucovat si reakci někoho, kdo stojí o jinou, natož vulgárně nadávat, je úplně k ničemu. Zařadila bych si ho v hlavě do „sekce kreténů“, ale nikdy bych se nesnížila k tomu, mu to napsat… ![]()
I když máš pravdu, že hysterky to často dál dotáhnou a drží se chlapů, jak koule u nohy… ale jsou to zdravé a šťatsné vztahy? Bude si jí ten chlap mít za co vážit, kdyby třeba někdy v budoucnu obnovili kontakt, když mu nadá do kreténů? Takto je mezi nimi ten slabší a nižší on, jak se zachoval. a tím to hasne
@Anonymní píše:
jo, tohle je to dilema… teoreticky mi možná momentálně vyhovuje milenecký vztah, spíš než partnerský… prostě partnerství nestíhám. Nicméně i milenci se po třech letech mohou rozejít na rovinu a věnovat tomu třeba 3 až 5 vět, ne?… fakt jsem ten týden něvěděla, jestli mám být smutná (je nemocný) nebo naštvaná (má jinou)
Vyžaduješ v mileneckém vztahu partnerská pravidla, toť vše. Tak se smiř s tím, že v takovém vztahu nemáš žádnou oporu, aby fungovala. Nicméně se domnívám, že i v tom vašem nevztahu si můžeš zachovat důstojnost. Není třeba nepřiměřených výlevů vyplývajících z vlastní frustrace osobní neschopnosti si určit, co vlastně chceš ![]()
@Mutlice píše:
Marie432875 - No to je sice elegantní řešení, ale někdy proste nestačí…někdy je potřeba byt hysterka a chuděra, upustit páru a jít dal…To je spíš o osobnosti. Hysterka bude regaovat hystericky, hrdá ženská hrdě, chudinka podlézavě… atd. Já si toto třeba naprogramovat neumím. Nikdy bych nepsala chlapovi, co mi jasně dal najevo, že o kontakt (alespoň momentálně) nestojí. Díky zkušenostem jsem dospěla k tomu, že vyčítat, vynucovat si reakci někoho, kdo stojí o jinou, natož vulgárně nadávat, je úplně k ničemu. Zařadila bych si ho v hlavě do „sekce kreténů“, ale nikdy bych se nesnížila k tomu, mu to napsat…
I když máš pravdu, že hysterky to často dál dotáhnou a drží se chlapů, jak koule u nohy… ale jsou to zdravé a šťatsné vztahy? Bude si jí ten chlap mít za co vážit, kdyby třeba někdy v budoucnu obnovili kontakt, když mu nadá do kreténů? Takto je mezi nimi ten slabší a nižší on, jak se zachoval. a tím to hasne
popravdě já už nic obnovovat nechci … nicméně ty dveře byly vždycky pootevřené a já nikdy neodolala … ať ze sebe nedělám chudinku, sex mi dopřával opravdu skvělý, víkendy celkem často platil, ikdyž jsem se snažila to střídat, chci říct, že mne rozhodně nevyužíval …
když mu napíšu kreténa, urazí se a cesta zpět už nepůjde ani z jedné strany … a to vlastně chci … v každým případě chci vydržet do eděle, abych se zbytečně neunáhlila a pak opravdu nelitovala …
A pokud se v tvém okolí počal vyskytovat někdo jiný, byla by to jen trapná agrese odrážející tvé skutečné vnitro. Což by časem - že za tím ve skutečnosti stál někdo jiný - vyplynulo na povrch.
@Anonymní píše:
„elegatně“ se chová on … ale fakt, že ono je to na druhou stranu hrozně prázdný …
@divine woman píše:![]()
![]()
teď jsi mě fakt pobavila. Je to sobeckej, sebestřednej kretén, jestli se ti uleví, napiš mu to. Já tohle vyhnívání a neozývání se nesnáším. Když jsme se s někým rozcházeli, řekli jsme si na rovinu proč a dodnes se můžem potkat a v klidu pokecat. Nezůstala žádná zášť.
jenže důstojný a dospělý rozchod musí chtít oba
on o to nestojí, to že zakladatelka si to začne „vyříkávat“ s někým, kdo nejspíš ani neodpoví, to ničemu nepomůže. jinak taky jsem stoupenec jasně vyložených karet a konec nazdar. ale to moc lidí neumí. na dialog, i když rozchodový, musí být dva.
Já bych mu napsala, protože jsem momentálně naštvaná na celej svět a on by si to fakt zasloužil. Jako proč mu od plic nenapsal, že je tak trochu s.rac? Každá akce vyvolává reakci. To si všichni vážně myslí, že jim vše projde? Neprojde!!!!!
@Anonymní píše:
jeho reakce je prázdná, tvá (pokud mu budeš psát vulgarity)trapná…totˇvše.. ![]()
Nemyslím, že si něco uvědomí nebo něco změní … je svůj a to mi do jisté míry imponovalo. A pak má dost věci, které mi vadily a kvůli kterým jsme tam, kde teď jsme … ale nemyslím, že je ochotný cokoliv měnit nebo připustit, že něco nedělá úplně správně … Myslím, že potřebuju upustit ventil a udělat tečku za celými třema roky. Tím spíš, že on jí neudělal.