Víkendová vztahová deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
28.7.18 09:42
@g.sandova píše:
Já bych mu napsala, protože jsem momentálně naštvaná na celej svět a on by si to fakt zasloužil. Jako proč mu od plic nenapsal, že je tak trochu s.rac? Každá akce vyvolává reakci. To si všichni vážně myslí, že jim vše projde? Neprojde!!!!!

Tak pokud je mstivá a zamindrákovaná, ať mu to napíše…on si o ní bude myslet, že je ještě větší ubožačka než je…a o to jí přece jde…ponížit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.7.18 09:44
@mary.27 píše:
Tak pokud je mstivá a zamindrákovaná, ať mu to napíše…on si o ní bude myslet, že je ještě větší ubožačka než je…a o to jí přece jde…ponížit se.

S tím souhlasím. A v mileneckém vztahu to přeci nevadí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.7.18 09:49
@g.sandova píše:
Já bych mu napsala, protože jsem momentálně naštvaná na celej svět a on by si to fakt zasloužil. Jako proč mu od plic nenapsal, že je tak trochu s.rac? Každá akce vyvolává reakci. To si všichni vážně myslí, že jim vše projde? Neprojde!!!!!

Jemu nemá co procházet. Byli kamarádi s výhodama. Takže prostě si našel někoho jiného. S tím se musí počítat, když se vstupuje do kamarádství s výhodama. O němž mimochodem já třeba vím, že ho neumím pěstovat, tak to nedělám. Má to vždy to riziko, že se zabouchnu a pak si začnu (byť jen vnitřně) nárokovat něco, na co v takovém „vztahu-nevztahu“ nárok nemám.
Ano, mohl se zachovat férověji, dospěleji. Ale taky nemusel - není to rozvod letitého manželství se závazky. je to „jen“ kamarádství s výhodama. Když do toho někdo jde, musí počítat i těmi nevýhodami, tzn. ten druhý nemá vůči mě žádnou povinnost a zodpovědnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 09:52

Uražená ješitnost vážně není deprese.

Nechtěla si ho, ale dělalo ti moc dobře, že projevuje zájem.

Teď se od tebe odstřihl, a ty bys chtěla aby zase dolejzal.

Smůla.

Odfňukej si to, pokud máš volný večer, tak se jdi třeba opít do baru a sbal nějakého náhradníka na jednu noc a posuň se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 09:55
@mary.27 píše:
Tak pokud je mstivá a zamindrákovaná, ať mu to napíše…on si o ní bude myslet, že je ještě větší ubožačka než je…a o to jí přece jde…ponížit se.

víš co … v jádru si myslím, že jsem vlastně dost hodná … a právě poslední dobou mi přijde, že je potřeba jasně říkat, co si myslíš … v pozitivním i negativním smyslu … prožili jsme super víkend, tak díky, moc jsem si to užila … nepopřeje mi k narozeninám, tak následuje vadí mi, žes mi nepopřál k narozkám, měla jsem za to, že by to bylo na místě … tak nějak podivně se rozejde, resp. možná se ani nerozchází, co já vím … nevyhovuje mi tvůj způsob komunikace a to tak moc, že v mých očích jsi sobeckej kretén … jak má jinak vědět, že je sobeckej kretén? Té přede mnou to nechtěl uvěřit, já bych mu to konečně objasnila :-)

ubožačka nevím no … nepovažuju se za ubožačku, to spíš za tu hysterku a ani v tom nejsem typická …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 09:58
@Ou píše:
Uražená ješitnost vážně není deprese.

Nechtěla si ho, ale dělalo ti moc dobře, že projevuje zájem.

Teď se od tebe odstřihl, a ty bys chtěla aby zase dolejzal.

Smůla.

Odfňukej si to, pokud máš volný večer, tak se jdi třeba opít do baru a sbal nějakého náhradníka na jednu noc a posuň se dál.

uražená ješitnost sedí, to bezesporu … to mu ani nestojím za to, aby mi napsal tři řádky? Jo to bude ono. Na tom dolejzání asi zas tak netrvám …

• Citovat
  • Upravit
1231
28.7.18 09:58
@Anonymní píše:
víš co … v jádru si myslím, že jsem vlastně dost hodná … a právě poslední dobou mi přijde, že je potřeba jasně říkat, co si myslíš … v pozitivním i negativním smyslu … prožili jsme super víkend, tak díky, moc jsem si to užila … nepopřeje mi k narozeninám, tak následuje vadí mi, žes mi nepopřál k narozkám, měla jsem za to, že by to bylo na místě … tak nějak podivně se rozejde, resp. možná se ani nerozchází, co já vím … nevyhovuje mi tvůj způsob komunikace a to tak moc, že v mých očích jsi sobeckej kretén … jak má jinak vědět, že je sobeckej kretén? Té přede mnou to nechtěl uvěřit, já bych mu to konečně objasnila :-)ubožačka nevím no … nepovažuju se za ubožačku, to spíš za tu hysterku a ani v tom nejsem typická …

když myslíš…dělej jak myslíš ;) , dle mne jste nezralí oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.7.18 10:02
@Anonymní píše:
@Mutlice Ona mu jedna moje předchůdkyně řekla, že je sobecký kretén, když se rozcházeli. A on mi to dotčeně vyprávěl, že přeci není. Já mu to tehdy nepotvrdila, ani nevyvracela, ale prostě mám strašnou chuť mu napsat, tak teda ten sobecký kretén fakt je. Vím, že to je dětinský. Ale to nutkání je silný.

A já bych mu napsala, že sobecký kreten je. :lol: jen proto, že vím, že se ho to dotkne. :lol:

Příspěvek upraven 28.07.18 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 10:02
@Mutlice píše:
Jemu nemá co procházet. Byli kamarádi s výhodama. Takže prostě si našel někoho jiného. S tím se musí počítat, když se vstupuje do kamarádství s výhodama. O němž mimochodem já třeba vím, že ho neumím pěstovat, tak to nedělám. Má to vždy to riziko, že se zabouchnu a pak si začnu (byť jen vnitřně) nárokovat něco, na co v takovém „vztahu-nevztahu“ nárok nemám.
Ano, mohl se zachovat férověji, dospěleji. Ale taky nemusel - není to rozvod letitého manželství se závazky. je to „jen“ kamarádství s výhodama. Když do toho někdo jde, musí počítat i těmi nevýhodami, tzn. ten druhý nemá vůči mě žádnou povinnost a zodpovědnost. ;)

Já nebyla zabouchnutá. kamarádky mne do toho cpali, ať nás posunu někam dál a já věděla, že vztah s ním nechci … Ale i v tom našem přátelském vztahu byly silné momenty. Je fakt nemocný, vozila jsem ho do nemocnice, z nemocnice, pokud potřeboval, prožili jsme tohu spolu fakt dost. Překvapuje mne, ten způsob … Napsat, že je v pořádku, ale že mu náš vztah s výhodama už přestal vyhovovat? Asi mne to fakt ponížilo …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 10:04
@mary.27 píše:
když myslíš…dělej jak myslíš ;) , dle mne jste nezralí oba dva.

nezralá jo, proto jsem na emiminu a už tři hodiny řeším, co udělat … ono jako nezkazím nic ani jednou reakcí …

• Citovat
  • Upravit
4019
28.7.18 10:05
@Anonymní píše:
nezralá jo, proto jsem na emiminu a už tři hodiny řeším, co udělat … ono jako nezkazím nic ani jednou reakcí …

No, máš pravdu. Nemáš co ztratit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 10:09

Já si zase myslím, že nějakou zodpovědnost měl. Je úplně jedno, jak to pojmenovali. Slušnost se předpokládá. Ano, ne by to taky nebavilo, tak dlouho bych nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 10:09

fakt je, že pokud k tomu přistoupím empaticky … pravděpodobně mne nechtěl zazdít úplně ani nějak extra ranit, takže napsal to svoje „teď určitě ne“ a nevyřčené do budoucna uvidíme …

nechtěl psát nic o nějaké jiné, kterou nejspíš platonicky miluje … tak to po chlapsku nerozebíral do detailů …

jenže já jsem asi potřebovala slyšet něco malinko jiného a trochu detailnějšího … i za cenu, že to bude " už nikdy ne, zamiloval jsem se jinde …" to by mne uchránilo těhle rozborů na emiminnu … achjo …

• Citovat
  • Upravit
3724
28.7.18 10:11
@Anonymní píše: … jak má jinak vědět, že je sobeckej kretén? Té přede mnou to nechtěl uvěřit, já bych mu to konečně objasnila :-)

Neuvěří to ani tobě… U něho tím ničeho nedosáhneš. Těžko se chytne za nos, že „kdysi mi Liduna, řekla, že jsem kretén, teď to říká už druhá, tak to budu asi kretén“ :mrgreen:
a co když ti na toho kreténa nezareguje? /což by udělal nejlíp/. Začne te zas žrát, že nemáš žadnou odezvu a napíšeš mu za pár dní „halóóóó, psala jsem ti, že jsi kretén, co ty na to? Odepiš mi, že už jsi si vědom toho, že jsi kretén“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co tohle má celý za SMYSL? jak psal někdo výše, je to uražená ješitnost. proto ta potřeba dokazovat mu, že je ksindl. Překousni to, povznes se! uděláš ze sebe úplnou krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.7.18 10:13
@Anonymní píše:
Já nebyla zabouchnutá. kamarádky mne do toho cpali, ať nás posunu někam dál a já věděla, že vztah s ním nechci … Ale i v tom našem přátelském vztahu byly silné momenty. Je fakt nemocný, vozila jsem ho do nemocnice, z nemocnice, pokud potřeboval, prožili jsme tohu spolu fakt dost. Překvapuje mne, ten způsob … Napsat, že je v pořádku, ale že mu náš vztah s výhodama už přestal vyhovovat? Asi mne to fakt ponížilo …

OK, chápu, mohl se zachovat férověji, ale tím, že mu budeš vypisovat nadávky ničeho nedosáhneš. Když už máš potřebu mu napsat, že ti to vadí, udělej to nějakou nevulgární asertivní cestou… ať se nemáš za pár dní za co stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí