Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mary.27 píše:
To je úplně jedno z jakého důvodu neodepsal. Prostě už s tebou nechce komunikovat. Začala jsi mu věci vyčítat a teď se chceš mstít a nedokážeš překousnout jeho nezájem. Ale věř, že kdybys to napsala ani za mák by se ti neulevilo. Už zítra by ses za svou reakci styděla a bylo by ti ještě hůř.
Nech tomu tak 3 měsíce čas, a potom mu můžeš napsat neutrální zprávu, jak je na tom např.zdravotně a že mu držíš palce, ale teď je to moc čerstvé a bolestné, nech to vyhnít…
Už mu nechci psát. To, že mi nenapsal se mne prostě dotklo. Jasně, nechce se mnou komunikovat. to chápu, jen mi to docela ublížilo. A potřebuju to v sobě definitivně uzavřít.
@Anonymní píše:
Už mu nechci psát. To, že mi nenapsal se mne prostě dotklo. Jasně, nechce se mnou komunikovat. to chápu, jen mi to docela ublížilo. A potřebuju to v sobě definitivně uzavřít.
Podle mne jsi fakt dobra, ze ses rozhodla mu nenapsat.Ja tuhle neukoncenou komunikaci bez zaverecneho „tak ahoj“ fakt nesnasim a ja bych to nevydrzela. Takze za me rozhodne
.
@Anonymní píše:
Podle mne jsi fakt dobra, ze ses rozhodla mu nenapsat.Ja tuhle neukoncenou komunikaci bez zaverecneho „tak ahoj“ fakt nesnasim a ja bych to nevydrzela. Takze za me rozhodne.
no nakonec rozhodly tři věci …
@Anonymní píše:
no nakonec rozhodly tři věci …
- on vlastně výslovně nenapsal, že je konec, ikdyž si myslím, že to jako konec myslel. Takže to jako konec brát budu. A uvidíme. Pokud se zase za půl roku ozve, že chce být kamrád, tak doufám, že budu natolik příčetná a už do toho nepůjdu. Ale tak nějak cítím, že ikdyž to tentokrát nebylo definitivně vyřčené, že by to naopak mohlo být definitivní. Vlastě to poprvé vzešlo od něj a on rozhodně není tak impulsivní jako já. Ale jsme takoví ztroskotanci, že kdybych si měla na jednu možnost vsadit, tak nevím na kterou.
- racionálně vím, že se k sobě nehodíme, takže jestli to skončí, může to být nakonec i k prospěchu nás obou.
- On je hrozně umíněný. Nevěřím, že by mi cokoliv odepsal, takže by to fakt k ničemu nevedlo. Rozchody s ním znám celekm důvěrně a vím, že on není žádný velký rozebírač problémů … Takže kašlu na to. Ale tohle rozhodnutí mne stálo půlku soboty.
lepší než půlku života
je dobře, že jsi nic nepsala ![]()
@Mutlice píše:
lepší než půlku životaje dobře, že jsi nic nepsala
plně souhlasím… ![]()
@Anonymní píše:
to, že to nenavlékám a zdravotní stav píšu výše. Byla to reakce všech mých kamarádek, které vědí, jak jsme to měli. Všechny se rovnou zeptaly, zda nemá znovu potíže.
Já jsem nemyslela,ze jeho zdravotní potíže jsou nějaký nesmysl. Naopak. A je docela mozny,ze se mu to právě vztahem s Tebou neustále připomíná. On určitě nezapomněl,že jsi s nim byla v nemocnici a všechno kolem toho. Já vůbec neresim jeho vztah k Tobě,ale Tvůj k němu. Jenom me udivilo,že jsi si udržovala odstup,věděla jsi ze to dlouhodobě nevydrzi a ted jsi mu chtěla napsat,že je kretén. Ale je dobře,že už jsi od toho upustila.
@stock píše:
Já jsem nemyslela,ze jeho zdravotní potíže jsou nějaký nesmysl. Naopak. A je docela mozny,ze se mu to právě vztahem s Tebou neustále připomíná. On určitě nezapomněl,že jsi s nim byla v nemocnici a všechno kolem toho. Já vůbec neresim jeho vztah k Tobě,ale Tvůj k němu. Jenom me udivilo,že jsi si udržovala odstup,věděla jsi ze to dlouhodobě nevydrzi a ted jsi mu chtěla napsat,že je kretén. Ale je dobře,že už jsi od toho upustila.
Jo asi to bylo celý nějak toxický. Ale on pro mne byl takovej osudovej chlap mýho života (spolu s exem). S těmahle dvěma jsem toho zatím prožila nejvíc. V dobrým i ve zlým. A že voda a oheň spolu nevydrží, mi opravdu bylo jasný, proto ten odstup. Chtěla jsem svých pět vět na rozloučenou. Měl jsem tě rád. Bylo to fajn. ale je čas jít každý svoji cestou. Takto se jen blokujeme pro další úžasné vztahy. Já bych řekla, já vím, že to nikdy nemůže fungovat, mrzí mne to … chvíli bych smutnila a pak dobrý. Takhle ho mám za toho kreténa, což je možná pro porozchodovou terapii nejlepší výchozí stav.
@Anonymní píše:
Jo asi to bylo celý nějak toxický. Ale on pro mne byl takovej osudovej chlap mýho života (spolu s exem). S těmahle dvěma jsem toho zatím prožila nejvíc. V dobrým i ve zlým. A že voda a oheň spolu nevydrží, mi opravdu bylo jasný, proto ten odstup. Chtěla jsem svých pět vět na rozloučenou. Měl jsem tě rád. Bylo to fajn. ale je čas jít každý svoji cestou. Takto se jen blokujeme pro další úžasné vztahy. Já bych řekla, já vím, že to nikdy nemůže fungovat, mrzí mne to … chvíli bych smutnila a pak dobrý. Takhle ho mám za toho kreténa, což je možná pro porozchodovou terapii nejlepší výchozí stav.
ale tohle chlapi neříkaj, oni to prostě neumějí…
to bys to musela ukončit s holkou.. ![]()
to, že to nenavlékám a zdravotní stav píšu výše. Byla to reakce všech mých kamarádek, které vědí, jak jsme to měli. Všechny se rovnou zeptaly, zda nemá znovu potíže.