Víkendová vztahová deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.18 10:15
@LadyLada píše:
Vyžaduješ v mileneckém vztahu partnerská pravidla, toť vše. Tak se smiř s tím, že v takovém vztahu nemáš žádnou oporu, aby fungovala. Nicméně se domnívám, že i v tom vašem nevztahu si můžeš zachovat důstojnost. Není třeba nepřiměřených výlevů vyplývajících z vlastní frustrace osobní neschopnosti si určit, co vlastně chceš ;)

vlastní frustrace z osobní neschopnosti si určit, co vlastně chci … ty jo! S určitostí mohu říct, že jsem schopná téměř všeho :-))

• Citovat
  • Upravit
3724
28.7.18 10:16
@g.sandova píše:
Já si zase myslím, že nějakou zodpovědnost měl. Je úplně jedno, jak to pojmenovali. Slušnost se předpokládá. Ano, ne by to taky nebavilo, tak dlouho bych nevydržela

ale to třeba ano, jak jsem psala, mohl být víc fér, jednat přímo a narovinu. nicméně vynucovat si to nemá cenu a je to pro zakladatelku akorát ponižující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 10:18
@Mutlice píše:
Neuvěří to ani tobě… U něho tím ničeho nedosáhneš. Těžko se chytne za nos, že „kdysi mi Liduna, řekla, že jsem kretén, teď to říká už druhá, tak to budu asi kretén“ :mrgreen:
a co když ti na toho kreténa nezareguje? /což by udělal nejlíp/. Začne te zas žrát, že nemáš žadnou odezvu a napíšeš mu za pár dní „halóóóó, psala jsem ti, že jsi kretén, co ty na to? Odepiš mi, že už jsi si vědom toho, že jsi kretén“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co tohle má celý za SMYSL? jak psal někdo výše, je to uražená ješitnost. proto ta potřeba dokazovat mu, že je ksindl. Překousni to, povznes se! uděláš ze sebe úplnou krávu.

vím, že smysl to nemá… ale kretén to je …

• Citovat
  • Upravit
19388
28.7.18 10:19

@Mutlice někomu říct, co si o něm myslím, není tak ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.7.18 10:24
@g.sandova píše:
@Mutlice někomu říct, co si o něm myslím, není tak ponižující.

Záleží na situaci. Někomu, kdo se mnou komunikuje, říct při rozchodu slušně i něco negativního, co si o něm myslím - to ponižující není. Někomu, kdo nereaguje psát, že je kretén - to ponižující je. Nechám už kretény kretény :mrgreen: zakladatelka si to stejně nakonec vyřeší sama, jak uzná za vhodný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 10:47

Tak už jsem to měla napsaný a nakonec jsem to smazala. Kašlu na to … Ikdyž se mi to moje formulace docela líbily …

• Citovat
  • Upravit
24857
28.7.18 10:52
@Anonymní píše:
Tak už jsem to měla napsaný a nakonec jsem to smazala. Kašlu na to … Ikdyž se mi to moje formulace docela líbily …

Tak to napiš sem,třeba to pomuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.7.18 10:54

Teď si vem, že by si tuto diskuzi přečetl. Věděl by co se odehrává v tobě a ty možná víc než to že nevíš nic o tom jak mu je. Napiš mu jen jak mu zdravotně je a že máš strach o jeho zdraví, když znáš diagnózu. Pak se bude třeba konverzovat lépe. Sice pomalu, pozvolna ale lépe. A jestli je zamilovanej do jiný, neřeš. Víš že spolu nebudete a naopak ho můžeš nějak duševně podpořit. Jestli ti není jedno že se třeba trápí, musíš mu umět i lásku popřát. Zapomene na narozky, mno, nebyl by jedinnej, je to mužská specialita, často se tu o tom diskutuje. I to by se přeci dalo ve finále odpustit, když tedy nejste partneři a jen kamarádi. zamrzí to, ale už se stalo a svět se nezbořil. Napiš nebo lépe mu zavolej a zeptej se jen na to podstatný „jsi nemocný a v nepořádku?“ Pak uvidíš jak se bude komunikace vyvíjet dál. Zvládneš to! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 11:03
@Anonymní píše:
uražená ješitnost sedí, to bezesporu … to mu ani nestojím za to, aby mi napsal tři řádky? Jo to bude ono. Na tom dolejzání asi zas tak netrvám …

Trváš- chceš aby ti napsal. Nejlépe aby litoval a tak.

Vykašli se na něj - fakt je na to dobrá léčba divoký večírek, kde se ráno budeš hodně stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 11:25
@sendylysa píše:
Teď si vem, že by si tuto diskuzi přečetl. Věděl by co se odehrává v tobě a ty možná víc než to že nevíš nic o tom jak mu je. Napiš mu jen jak mu zdravotně je a že máš strach o jeho zdraví, když znáš diagnózu. Pak se bude třeba konverzovat lépe. Sice pomalu, pozvolna ale lépe. A jestli je zamilovanej do jiný, neřeš. Víš že spolu nebudete a naopak ho můžeš nějak duševně podpořit. Jestli ti není jedno že se třeba trápí, musíš mu umět i lásku popřát. Zapomene na narozky, mno, nebyl by jedinnej, je to mužská specialita, často se tu o tom diskutuje. I to by se přeci dalo ve finále odpustit, když tedy nejste partneři a jen kamarádi. zamrzí to, ale už se stalo a svět se nezbořil. Napiš nebo lépe mu zavolej a zeptej se jen na to podstatný „jsi nemocný a v nepořádku?“ Pak uvidíš jak se bude komunikace vyvíjet dál. Zvládneš to! :hug:

počkej počkej … moje poslední zpráva byla, že mne trochu vyděsil a že nevím, proč není OK, zda se to netýká jeho zdraví, či toho má hodně v práci a nebo se mnou jen nechce trávit čas … a to už nenapsal. A přesně to je asi věc, která mne štve nejvíc …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.18 11:26
@Ou píše:
Trváš- chceš aby ti napsal. Nejlépe aby litoval a tak.Vykašli se na něj - fakt je na to dobrá léčba divoký večírek, kde se ráno budeš hodně stydět.

večírky už nee … to spíš nějaká fyzická aktivita by mi prospěla …

• Citovat
  • Upravit
4311
28.7.18 12:36

Promiň, ale přijde mi to hrozně zoufalé. V textu popisuješ, jaká jsi borka, která ho posylala k vodě až 4× a on zatím vždy dolejzal, i přestože ti na něm vůbec nezáleží, a teď už jaksi dolezat nechce a najednou je to sobecký kreten. 8o
Být tím chlapem, tak na takovou ženskou, která hraje na kralovnu, vykašlu už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.7.18 12:42
@Anonymní píše:
počkej počkej … moje poslední zpráva byla, že mne trochu vyděsil a že nevím, proč není OK, zda se to netýká jeho zdraví, či toho má hodně v práci a nebo se mnou jen nechce trávit čas … a to už nenapsal. A přesně to je asi věc, která mne štve nejvíc …

To je úplně jedno z jakého důvodu neodepsal. Prostě už s tebou nechce komunikovat. Začala jsi mu věci vyčítat a teď se chceš mstít a nedokážeš překousnout jeho nezájem. Ale věř, že kdybys to napsala ani za mák by se ti neulevilo. Už zítra by ses za svou reakci styděla a bylo by ti ještě hůř.
Nech tomu tak 3 měsíce čas, a potom mu můžeš napsat neutrální zprávu, jak je na tom např.zdravotně a že mu držíš palce, ale teď je to moc čerstvé a bolestné, nech to vyhnít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
28.7.18 12:52
@someargue píše:
Promiň, ale přijde mi to hrozně zoufalé. V textu popisuješ, jaká jsi borka, která ho posylala k vodě až 4× a on zatím vždy dolejzal, i přestože ti na něm vůbec nezáleží, a teď už jaksi dolezat nechce a najednou je to sobecký kreten. 8o
Být tím chlapem, tak na takovou ženskou, která hraje na kralovnu, vykašlu už dávno.

Mas pravdu. Už na začátku ji říkám,ze si protiřečí. A ted se to ještě pokusí navléknout na starost o jeho zdravotní stav. On kdyby ji potřeboval,ozval by se. Pak už je na ni,co a jestli odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 13:47
@someargue píše:
Být tím chlapem, tak na takovou ženskou, která hraje na kralovnu, vykašlu už dávno.

hm … nemyslím, že popisuju, že jsem borka, ani že mi na něm nezáleží nebo nezáleželo. Známe se 3 roky, prožili jsme spolu lecos. Rozhodně úžasné víkendy, které jsem si moc užila. Mimo jiné a nechtěla jsem být konkrétní jsem byla u toho, když mu diagnostikovali rakovinu, ikdyž jsem se na něj mohla vykašlat, neudělala jsem to, vozila ho do nemocnice a byla u něj, když dostával první chemoterapii. Úplně jsem to nechtěla psát natvrdo, přijde mi to prostě soukromé ale co už. Ale já to na zdravotní stav nenavlíkám. Prostě napsal, že je v háji a že není úplně OK. Chodí stále na kontroly, tak mne prostě první věc napadlo tohle. (Kdysi říkal, že kdyby se mu to vrátilo, že by mi to rozhodně neřekl).
Nicméně prostě vím, že na nějaký trvalý vztah spolu dobře nefungujeme a v určitých věcech mi lezl na nervy tak, že jsem ho holt posílala k vodě. Minimálně ale věděl proč. Takže řekněme, že jsme se dohodli, že to bude to přátelství s výhodama. A Ano vím, že z přátelství s výhodama se odchází jinak, než ze vztahu. Ale prostě těch 3 až 5 vět napsat mohl, to si myslím furt. Jen už jsem vychladla a psát mu nic nebudu.
Pokud si mám sypat kvůli něčemu popel na hlavu, tak ne, že jsem zoufalá borka, ale že jsem se od něj měla odstřihnout už dávno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky