Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
4.11.12 08:49

Tak jsem zkusila tu bazolovou „buchtu“ a bylo to dobré, jen mi to nějak nevyběhlo (jako ani trochu) :think: Vám některé trochu jo? Křehké to bylo..
A také jsem se pustila do šunky, chuťově je dobrá, jan vzhled musím doladit :D Málo jsem jí asi napěchovala (měla bublinky) a chtělo by to větší kusy masa a i jinak barevné. Tato je kuřecí s krutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.11.12 09:42
@jowana píše:
Tak jsem zkusila tu bazolovou „buchtu“ a bylo to dobré, jen mi to nějak nevyběhlo (jako ani trochu) :think: Vám některé trochu jo? Křehké to bylo..
A také jsem se pustila do šunky, chuťově je dobrá, jan vzhled musím doladit :D Málo jsem jí asi napěchovala (měla bublinky) a chtělo by to větší kusy masa a i jinak barevné. Tato je kuřecí s krutím.

Taky doma dělám šunku. Z kuřecího masa vypadá ještě dobře, horší je to s vepřovým, ta je celá šedá, prej pomáhá dávat mořskou sůl :nevim: Nejradši ji mám nakrájenou na malé plátky (no spíš kousky, protože se mi někdy trhá :think: )v domácí houstičce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
4.11.12 23:03

A jak delate sunku? Mate nejaky vyzkouseny recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.12.12 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.12.12 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.12.12 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.12.12 16:22
@macin píše:
http://www.stream.cz/…dove-figurky

Tento týden jsem viděla v Tescu kalendář za 6,90 a byly tam taky samé sračky a navíc byl z Polska :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.12.12 17:33

My dostali pytlík figurek k Mikuláši od tchýně, tak na to jdu taky mrknout. Jen pro zajímavost. Na adventním kalendáři od Orionu ani zmínka o procentech… Celkem mě to zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.12.12 18:31
@MUFICE píše:
Tento týden jsem viděla v Tescu kalendář za 6,90 a byly tam taky samé sračky a navíc byl z Polska :lol: :cert:

Já mám adventní kalendáře za 14 Kč a je tam normální mléčná čokoška… :nevim: O ceně to až tak úplně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
5.12.12 21:01

Já naštěstí už dávno mamce i tchyni vysvětlila, že pro mě je zbytečné kupovat cokoli pod 60% kakaa, tak už figurky nedostávám (jo, v našich rodinách dostávají Mikuláše i dospělé děti :) ) Jsou to vyhozené peníze, nedala bych to ani do polevy. Ale zrovna tyhle figurky se naučily obě už dávno, když ochutnaly nějakou tu „polevu“
Naštěstí obě raději kupují ovoce a všechny děti ho jedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.12.12 22:33

Holky, já něco našla 8o :poblion: :poblion: :poblion: super lízátka pro těhotný :cert: :cert: http://www.chemievjidle.cz/…vita-harmony .Hlavně že tam je vápník a vit C…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.12.12 22:45
@Jitu2 píše:
Já naštěstí už dávno mamce i tchyni vysvětlila, že pro mě je zbytečné kupovat cokoli pod 60% kakaa, tak už figurky nedostávám (jo, v našich rodinách dostávají Mikuláše i dospělé děti :) ) Jsou to vyhozené peníze, nedala bych to ani do polevy. Ale zrovna tyhle figurky se naučily obě už dávno, když ochutnaly nějakou tu „polevu“
Naštěstí obě raději kupují ovoce a všechny děti ho jedí.

No tenhle Mikuláš byl pro nás :roll:, pro malou byla zamýšlena Kinder čokoláda, ale to jsem okamžitě zavrhla (no zkusit to musela, že). A mamka dala K. Adventní kalendář od Orionu (dávala ho i neteřím), ale bylo jí od začátku více než jasné, že ho sním já :mrgreen:. Jinak já taky normálně preferuji vysokoprocentní čokoládu, ale paradoxně teď při kojení mám často víc chuť na mléčnou :think:. Jinak figurky jsou asi z Lidlu a mají 30% kakaa (jsou mléčné). Tak mohlo být i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.12.12 22:46

Figurky jsem zatrhla taky :-D. Dostal ovoce, od ségry nějaké sušenky ze zdravé výživy, od babičky pastelky. Měl teda jednu čokoládu :jazyk: takovou tu tyčinku Milku s celými oříšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.12.12 22:50
@Adriana píše:
Holky, já něco našla 8o :poblion: :poblion: :poblion: super lízátka pro těhotný :cert: :cert: http://www.chemievjidle.cz/…vita-harmony .Hlavně že tam je vápník a vit C…

tak toto je teda mazec 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.12.12 22:51
@Adriana píše:
Holky, já něco našla 8o :poblion: :poblion: :poblion: super lízátka pro těhotný :cert: :cert: http://www.chemievjidle.cz/…vita-harmony .Hlavně že tam je vápník a vit C…

To je hrozný, já je v těhotenství používala. :poblion: Ještě jsem se tolik o stravu nezajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny