Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
28.10.12 18:04
@omites píše:
Holky, zkoušela jste to už některá? Včera pekla ségra. No je to takové zvláštní, ale zřejěm si zvykneme. A hlavně je to děsně zdravé :-P
http://eatandrunandlove.blogspot.cz/…-zdrave.html

Tak to by mě zajímalo, jak to chutná :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.10.12 18:45

Macin, já mám tuto pekárnu a jsem moc spokojená. Chtěla jsem dvojhákovou, přijde mi to pro rodinu lepší. Jde v ní upéct poměrně velký chleba až 1350 g, i když já většinouzatím dělám kilový. Je to napodobenina pekárny Domo B 3955 a k té se dají dokoupit v servisu dvě nádoby, což možná využiju, abych mohla péct dva menší chleby, jeden bezlepkový pro tátu a jeden normální pro nás. Bezlepkový program byl pro mě také důležitý, ale nakonec dělám bezlepkový chleba na normální program a je daleko lepší. Důležité bylo pro mě také to, že má programovatelný program, pokud bych do toho někdy pronikla tak, že bych si chtěla nastavit vlastní délku pečení apod. Také je důležité, aby se dalo přidávat pečení hned a ne až po vychládnutí pekárny, což některé pekárny myslím mají. Některé pekárny mají také nádobku na zrníčka a dosypou si je samy, což je asi výhoda. Ale já když oeču, tak jsem doma a na signál pekárny prostě mystičku se zrníám přihodím a nechtělo se mi tedy za tuto funkci připlácet. N+ěkteré pekárny také mají sklopné háky, což je také výhoda, ale vyndat je po uhn+ětení těsta není také zase takový problém a bála jsem se, že ty sklopné háky by mohly být spíše zdrojem poruch. Tak jsem do toho nešla.
Dělala jsem v ní kromě chleba, kterej dělám dvakrát do týdne i různá těsta (na pizzu, na rohlíky, na vánočku), pekla i s práškem a vše bylo úžasné. Džem bych nedělala, neb tu nádobu je asi složité sehnat a tím džemem by se asi mohla poškodit. A asi by mě ohrálo, kdyby se mi každej chleba přilepil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.10.12 18:52

Mistička na zrnka je totální blbost a výrobci se snaží vnutit ti myšlenku, že ji potřebuješ. Měla jsem už 4 pekárny a tahle funkce nebyla u žádné, přesto peču semínkové chleby naprosto v pohodě. A semínka dávám hned na začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.10.12 18:54

@Mafina5 jé tuhle mám taky a ještě i Silvercrest z Lidlu. Já mám tu tvoji a tu lidláckou má manžel :roll:, ale jinak jsme normální :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
29.10.12 11:32
@Sati píše:
Mám hotové ty sušenky - a vůbec nejsou moc sladké. Proti kupovaným teda o dost méně.

To jsem ráda. Jak jsem psala, za mě taky nejsou sladké. Dnes tu byla mamka, dala jsem na talířek jablečnou buchtu s domácí rybízovou marmeládou a čoko. polevou a pár těch sušenek. Prý kde se dají koupit takové sušenky? Tak jsem se pochlubila napečenou krabičkou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
29.10.12 11:33
@Ukulina píše:
@Sati Díky za info, teď se na ně chystám. Já si vzpomněla na jeden koláč, co byl děsně sladký, a měla pocit, že ten poměr byl podobný. :)

děsně sladkej je obližprst, to je fakt nechutně sladký. Fuj, jsem si vybavila tu chuť :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
29.10.12 11:36

Holky, bavily jste se tu o rohlíkách? Můžu poprosit o recept? Nikdy jsem to nedělala, ale ráda vyzkouším. A kdyby jste měla některá i ozkoušený recept na vánočku, budu ráda. Koupili jsme vánočku kdesi v marketu a to složení teda :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.10.12 17:36

Holky, asi to sem úplně nepatří (snad mě za to nenahlásíte :jazyk: ), ale kdybyste si náhodou některá chtěla založit účet u ZUNO a dostat za to 300,–, tak napište ;)

Jinak jsem KONEČNĚ objevila na netu stránku, ze které si můžu objednat maso, mléčné výrobky, atp. a pak si to jen vyzvednu ve městě :dance:

@janca84 Já dělám tyto houstičky a rohlíčky: http://recepty.vareni.cz/…maci-housky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
29.10.12 17:41

Upekla jsem ty sušenky (včera nebyla mouka), jsou dobré, ale na mě sladké, příště dám míň cukru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
30.10.12 09:19
@ejmy píše:
Holky, asi to sem úplně nepatří (snad mě za to nenahlásíte :jazyk: ), ale kdybyste si náhodou některá chtěla založit účet u ZUNO a dostat za to 300,–, tak napište ;)

Jinak jsem KONEČNĚ objevila na netu stránku, ze které si můžu objednat maso, mléčné výrobky, atp. a pak si to jen vyzvednu ve městě :dance:

@janca84 Já dělám tyto houstičky a rohlíčky: http://recepty.vareni.cz/…maci-housky/

Hlásit tě nebudeme, ale reklama to asi je :mrgreen: :mrgreen: Já budu rušit učet u ČS, protože ty poplatky, to je hrůza!!!M bank nechci, chci mít pobočku :mrgreen: blíž než Brno, tak kdosi mi doporučoval FIO banku, ale vůbec neznám jejich podmínky. Musím mrknout.
Díky za recept, podívám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
30.10.12 09:51

@janca84 máme mBank i Fio, u obou jsem byla na pobočce přesně 1× - podepsat smlouvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.10.12 10:16
@janca84 píše:
Hlásit tě nebudeme, ale reklama to asi je :mrgreen: :mrgreen: Já budu rušit učet u ČS, protože ty poplatky, to je hrůza!!!M bank nechci, chci mít pobočku :mrgreen: blíž než Brno, tak kdosi mi doporučoval FIO banku, ale vůbec neznám jejich podmínky. Musím mrknout.
Díky za recept, podívám se.

Já jsem právě od Fio přešla k ZUNO. U Fio byl první výběr zdarma pouze v případě, že jsem měsíčně převedla min. 4000,– a každý další byl tuším za 30,–, u ZUNA mám bez jakýchkoliv podmínek první výběr v měsíci zdarma a další za 18,–, jinak neplatím vůbec nic a patří to pod Raiffeisen bank :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
30.10.12 10:39
@ejmy píše:
Já jsem právě od Fio přešla k ZUNO. U Fio byl první výběr zdarma pouze v případě, že jsem měsíčně převedla min. 4000,– a každý další byl tuším za 30,–, u ZUNA mám bez jakýchkoliv podmínek první výběr v měsíci zdarma a další za 18,–, jinak neplatím vůbec nic a patří to pod Raiffeisen bank :palec:

Fakt? No já jsem se na to teda nedívala ještě, ale jetli je to tak, tak FIO teda nechci. A ZUNO spadá pod raifku? to ani nevím. Musím s tím fakt něco udělat. Manžel nadává, že platím fakt nehorázný prachy za vedení a poplatky u ČS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.10.12 13:51
@janca84 píše:
Fakt? No já jsem se na to teda nedívala ještě, ale jetli je to tak, tak FIO teda nechci. A ZUNO spadá pod raifku? to ani nevím. Musím s tím fakt něco udělat. Manžel nadává, že platím fakt nehorázný prachy za vedení a poplatky u ČS :zed:

Já platila u GE 130,–/měs a to bylo ještě málo, mamka platí snad přes 300,–/měs :zed: Navíc je to rychle hotové, nemusíš ani nikam chodit, vyřídíš to přes internet, do 3 prac. dnů přijede kurýr se smlouvou (toho taky neplatíš), kterou s ním podepíšeš, účet můžeš hned doma aktivovat a snad do týdne mi přišla už i karta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
31.10.12 10:21
@omites píše:
Holky, zkoušela jste to už některá? Včera pekla ségra. No je to takové zvláštní, ale zřejěm si zvykneme. A hlavně je to děsně zdravé :-P
http://eatandrunandlove.blogspot.cz/…-zdrave.html

Včera jsem o upekla a mooc mi o chutná! Není o moc sladké totiž :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny