Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
23.10.12 11:12

K dýním, můžou se jíst máslovky syrový? My jsme jich teda syrových snědli dost, ale někde jsem četla že jo a někde že ne. A mě právě syrový chutnají nejvíc :oops: a malý taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.10.12 11:17

Co rýže? Jakou kupujete? My máme nejradši jasmínovou od Vietnamců. Skvěle chutná a nepřichytává se k hrnci. Jen nevím, jak to tam pěstují… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.10.12 13:25
@janca84 píše:
Tady podle toho http://www.recepty.cz/…olevka-17013 a pridala jsem tam 2malé mrkve. Vše rozmixovala.Je to moc dobré.

Tak jsme ji dneska měli, je moc dobrá ;-)
A ještě jsme upatlala rajčatovou omáčku, jen tak podle sebe a taky to šlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.10.12 13:43
@Ukulina píše:
Malá si teď hraje se srdcem s pouti, ještě je zabalené v celofánu, jíst neplánujem. Na lístku se složením je u barviv „může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost dětí“, to koukám, jak jsou snaživý!

To jsou hodní, že to tam napsali :mrgreen: Hodnější by byli, kdyby to nazdobili něčím zdravějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.10.12 13:45
@omites píše:
Tak jsme ji dneska měli, je moc dobrá ;-)
A ještě jsme upatlala rajčatovou omáčku, jen tak podle sebe a taky to šlo ;-)

:potlesk: Co to je u těch těstovin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.10.12 13:47
@janca84 píše: :potlesk: Co to je u těch těstovin? :think:

Taky jsem koukala, nějaké tofu? To asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
23.10.12 18:07

@Ukulina tak to je ctí, že to tam aspon napíší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.10.12 19:40
@janca84 píše: :potlesk: Co to je u těch těstovin? :think:

to je tempeh ;-)
Prosím, nepsat mi o škodlivosti soji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
24.10.12 15:56

@Ukulina no ono je toto označení povinné už, takže to tam psát musí, pokud je to potravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.10.12 19:53

http://www.stream.cz/…ela-sladidla
Je tam i dr. Stunecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.10.12 09:05
@Adriana píše:
http://www.stream.cz/…ela-sladidla
Je tam i dr. Stunecká

Tak jsem to včera zkoukla, je to pěkný humus :poblion: Ještě, že ty light věci nekupuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
25.10.12 15:05
@MUFICE píše:
Tak jsem to včera zkoukla, je to pěkný humus :poblion: Ještě, že ty light věci nekupuju :pankac:

Já taky ne. Strunecká je „poklad“ že napsala „jedovky“.Chodím na FB skupinu maminek a tam je nás už tak hrstka, která fakt díky ní hledí, co čl. kupuje :palec: Není nás sice moc, ale každej další čl. dobrej, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.10.12 20:46

@Mafina5 Tak jsem se dnes konečně rozhoupala na ty tvoje rohlíky. Jsou vynikající! Díky, jiné už nepeču :) Už jsem recept poslala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.10.12 15:07

:-) to jsem ráda, že chutnají. Musím dát recept tchýni. KOupili jsme jí k červencovým narozeninám pekárnu na chleba a tchýně ji zapnula jedinkrát, když se pokusila (samozřejmě v rozporu s mými radami) udělat chleba, který dopadl katastrofálně. Od té doby, jí pekárna stojí na lince zakrytá utěrkou. Prý, že raději jí rohlíky. Tak jí dám ten recept a uvidíme :-) Hlavně mě tedy tchýně, která je na zdravou výživu zajetá a kupuje ji a vaří celá desetiletí, děsně nadchne, když přijede k nám a aby nám neujedla, tak si přinese nějaký super pečivo z obchodu, přestože ví, že doma peču :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.10.12 22:50

@Mafina5 Jé, tak to je paní na ránu teda. To u nás je to jinak, když jedem k tchýni nebo ona k nám, tak jí vždycky upeču chleba. Včera mi říkala mamka, která dostala v neděli taky chleba, že ho akorát dojedla a že celý týden ji netrápilo nadýmání, na které hodně trpí. Takže sama uznala, že ten kupovaný asi fakt nee. Taky má pekárnu, tak jí říkám, tak si upeč (nemá robota a má nemocný ruce, takže by to neuhnětla), prej ano, ano, ale o recept si neřekla… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny