Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
17.10.12 20:31

@Adriana Hmm, jídelníček no comment. Segedíny, vepřové, drůbkové polívky z kuřat z velkochovů… A teda ty pomazánky :roll: Šunkovou bych nepozřela a tu z rybiček v tomatě jakbysmet. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
17.10.12 20:48

@Adriana jako rozsekala mě ta topinka, to jako myslí vážně? 8o Pro děcko ve školce? Bych tu babu z kuchyně vytáhla za pačesy a vláčela ji návsí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 21:30

@Ukulina @Sati
:mrgreen: :mrgreen: Tak aspon vidíte že nekecám a neházim na ně špínu. Jo, a když na odkazu sjedete níž, jsou tam i starší jídelníčky, at nemáte jen týden lahůdek :mrgreen:
Jako je to nechutný, nesnášim vymyšlený recepty. Nemám tohle, dám tohle vaření dle Babici :pocitac: .Jako recepty z mimibazaru :roll:, nejvíc je obalovanej plněnej knedlík a kečupová polívka :poblion:…Jednou o tom psal Vaněk…Tak vaří ve školce :poblion: a nejhorší je, že to je pro DĚTI!!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:31
@Adriana píše:
A něco jiného : http://www.stream.cz/…cka-pro-deti
Vaněk je prostě borec :mrgreen: :potlesk:

To jo :D O těch pamlscích jsme si tu psaly už při založení této diskuze, takže mě to nepřekvapilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:36
@Sati píše:
@Adriana jako rozsekala mě ta topinka, to jako myslí vážně? 8o Pro děcko ve školce? Bych tu babu z kuchyně vytáhla za pačesy a vláčela ji návsí :cert:

A není to spíš toast? Přece by dětem nedali topinku vyválenou v tuku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:39

@Adriana No, mně teda ten jídelníček nepřišel až tak hrozný, pár věcí bych tam teda nejedla… většinou pomazánky a polévky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
17.10.12 22:39

@Adriana ten jidelnicek je hnus :poblion: nemuzes ji fakt dat do jine skolky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:42

@Adriana Co jsou to ty rozmíchánky, to zní strašně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 22:47

@MUFICE
Není to toast, je to obyč chleba z Penam :poblion:, kterej teda ani chleba není :zed:.
On ten jídelníček na pohled není šílenej, dřív byl horší…Ale nugety z lososa s polotovaru, dochucovadla typu Podravka, výrobky z ARA :nevim: …Fakt není o co stát…Všechny polívky se dají udělat skvělý, já nedávno dělala kedlubnovou z gigantu a byla super :srdce:.Gigant ale byl domácí a s láskou pěstovanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 22:50

@Manifee
Zatím to nejde, jsem neřidič(řidičák mám ale bojim se řídit :oops: ) a zájem o místa je v regionu prej velkej :?.Místa nejsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 22:52

@MUFICE
:mrgreen: :mrgreen: Rozmíchánky fakt netušim :nevim:, že by éčka ve vlastní štávě :mrgreen: nebo v UHO z pytle :mrgreen:?
Počkej zeptám se strejdy gůgla a když něco najdu dám to sem 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:53
@Adriana píše:
@MUFICE
Není to toast, je to obyč chleba z Penam :poblion:, kterej teda ani chleba není :zed:.

No, tak to bych nejedla ani já 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 22:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 22:58

@MUFICE
Vidíš, chlebík z kopyt a vlasů a jak se na vsi šmakuje :poblion: :cert: .Fuj, četlas někdy složení toho chleba? Br kaše, samý éčko :poblion: a jak na ně zvěřejnili články, že jejich chleba je z vlasů tak asi klesl prodej a najednou na ně byla reklama v tv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 22:58

@Adriana Tipla bych míchaná vejce nebo smaženici z hub :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů