Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
17.10.12 22:59
@Adriana píše:
@MUFICE
Vidíš, chlebík z kopyt a vlasů a jak se na vsi šmakuje :poblion: :cert: .Fuj, četlas někdy složení toho chleba? Br kaše, samý éčko :poblion: a jak na ně zvěřejnili články, že jejich chleba je z vlasů tak asi klesl prodej a najednou na ně byla reklama v tv :lol:

A to tu kaši dělají z pytlíku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 23:01
@Adriana píše:
@MUFICE
Už to mám: http://recepty.chytrazena.cz/…-110661.html

Aha, tak to je něco jako šťouchané brambory a v tom hnusný párky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 23:05

@MUFICE
Jedině tak z klecovýho chovu a komerčně pěstovaných hub, řádně stříknutých pesticidama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 23:11
@Adriana píše:
@MUFICE
Jedině tak z klecovýho chovu a komerčně pěstovaných hub, řádně stříknutých pesticidama :mrgreen:

Ne, oni určitě chodí na houby do lesa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 23:14

@MUFICE
Bohužel nemůžu na chemii v jídle najít složení toho chleba z Penam, ale když půjdeš do krámu a přečteš si složení tak tam kaše je a to samé i Odkolek nebo jak se to jmenuje :poblion:.A navíc je tam i E920 http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?… což je naprosto nechutný :poblion:.
Nevadí mi jíst klobásu nebo párek ve střívku, jíst ledvinky, játra atd.Ale jíst čínský chlupy se mi příčí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 23:16

@MUFICE
No mají ho asi cca 400 od školky, ale tam chodí na „bojovky“ hledat ropácký šmakulády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.10.12 23:21

@Adriana To, aby se člověk bál něco jíst :poblion: My teda kupujeme spíš celozrnné pečivo, chleba tak 1×-2× do měsíce, ale stejně :zed: O víkendu většinou peču chleba doma, tak házím do těsta různá semínka a je krásně křupavý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.10.12 23:28

@MUFICE
No my koupíme v hyper akorát pár rohlíku, jinak jezdíme pro kváskový chléb do farmářského krámu a ten je dokonalej. Já chleba pekla dřív taky z kvásku a asi zase začnu. I rohlíky jsem zkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.12 11:00

Holky, trochu vám skočím do debaty a odbočím. Doufám, že to nevadí. Ale já mám velkou radost.
Konečně jsem se zžila s kalíškem a místo bojů to začíná být zábava (hm, jestli to není trochu úchylné označení). :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.10.12 11:08

TAk rozmíchánky, to je vskutku kuchařská perla. I ta topinka! :nevim: Fakt je to na pytel…
Chtěla jsem se podívat, co že vaří v naší školce, na co se mám připravit, ale na netu pro jistotu jídelníček vůbec není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.10.12 11:09
@omites píše:
Holky, trochu vám skočím do debaty a odbočím. Doufám, že to nevadí. Ale já mám velkou radost.
Konečně jsem se zžila s kalíškem a místo bojů to začíná být zábava (hm, jestli to není trochu úchylné označení). :dance: :dance: :dance:
:mrgreen: Gratuluju! Mě to taky docela láká, ale nemůžu se rozhýbat, udělat první krok :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.12 11:18
@Ukulina píše: :mrgreen: Gratuluju! Mě to taky docela láká, ale nemůžu se rozhýbat, udělat první krok :)

Hele, já ho měla doma i koupený. Ale měla jsem taky zásobu tamponu. Nekecám, tak půl roku jsem to odkládala a vždycky radši sáhla po tamponu. Musela jsem si na sebe ušít bič a prostě až mi došli tampony, tak si další nekoupit.
Takže teď mám kalíšek a pro strýčka příhodu mi zbyli ještě 3 tampony.
Zatím se to vyměnuje v pohodě, když jsem doma. Uvidíme jak mi to půjde na jiných místech.
Ale chce to fakt cvik a nevzdávat to po prvních nezdarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.10.12 11:20

@omites Jj, doma si to ještě trochu umím představit, ale jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
18.10.12 22:00

@omites tak super! Ja uz si neumim MS bez kalisku ani predstavit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.10.12 22:36

@omites @Manifee
Fakt holky? Ze začátku mi to lákalo, úspora peněz a dopad na ekologii.. Ale při představě, že si ho měním někde venku je divná… Doma bych to asi zvládla, ale venku nevim. A navíc, fakt to neproteče? Já jsem asi divná, ale mám celkem nebolestivou menstruaci a v pupku mám tzv. „hlásič“ :mrgreen:.Začne mi tak divně pobolívat pupek, když je čas na výměnu tamponu. A to v jakýkoliv den :think: cyklu. Jsem prostě divná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny