Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
28.12.17 07:56
@lucenka píše:
uznávaný státník, kterého si ve světě vážili byl Havel… Zeman je proti němu jen troska, u které každý očekává nějaký kiks

Správně, každý jeho kiks očekávají především představitelé mediální žumpy, kteří se zaměřili na jeho cílenou diskreditaci. Tzn. ať Zeman udělá cokoli, bude to v mainstreamových médiích podáno s negativním nádechem a překrouceno. Z tohoto důvodu má taky MZ s některými novináři napjaté vztahy, protože je mu jasné komu slouží a kdo je platí.

Ale zdá se, že ta negativní kampaň moc nezabírá, jak jsme teď viděli u Andreje? Naopak může mít efekt opačný, než bylo asi původně zamýšleno. Je to jednoduché, když už je těch lží hodně, lidé přestanou těm médiím důvěřovat, stačí nahlédnout do diskuzí pod články na největších zpravodajských serverech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.12.17 08:14
@Gnaar píše:
Správně, každý jeho kiks očekávají především představitelé mediální žumpy, kteří se zaměřili na jeho cílenou diskreditaci. Tzn. ať Zeman udělá cokoli, bude to v mainstreamových médiích podáno s negativním nádechem a překrouceno. Z tohoto důvodu má taky MZ s některými novináři napjaté vztahy, protože je mu jasné komu slouží a kdo je platí.Ale zdá se, že ta negativní kampaň moc nezabírá, jak jsme teď viděli u Andreje? Naopak může mít efekt opačný, než bylo asi původně zamýšleno. Je to jednoduché, když už je těch lží hodně, lidé přestanou těm médiím důvěřovat, stačí nahlédnout do diskuzí pod články na největších zpravodajských serverech?

Souhlasím s každým Tvým slovem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75532
28.12.17 10:08

@Gnaar Sakraa, vzbudim se, jdu se sem pohádat - a Tys to zas řekl za mě. :nevim: :cert: Inu ranní ptace…

Hele, Havel fnukal nad blbou naladou a ze „naše země nevzkveta“. Opomněl dodat, že k tomu stavu velkou měrou přispěl. Ale zpětně si holt budeme mytizovat cokoli, co on udělal, včetně té šílené amnestie - až po jeho osobní život, protože Havel, že jo. :andel:
Nečas přesně na to samé dojel.

Na Zemana, který má jako každý svoje mouchy, ale optimistické vánoční projevy si spokojeně se kyvajice může s přehledem dovolit, protože říká pravdu, se neustále bude vytahovat špína.
Protože my všichni blázni a místní inteligenti letadlo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.12.17 10:27
@sirikit píše:
@Gnaar Sakraa, vzbudim se, jdu se sem pohádat - a Tys to zas řekl za mě. :nevim: :cert: Inu ranní ptace…

Hele, Havel fnukal nad blbou naladou a ze „naše země nevzkveta“. Opomněl dodat, že k tomu stavu velkou měrou přispěl. Ale zpětně si holt budeme mytizovat cokoli, co on udělal, včetně té šílené amnestie - až po jeho osobní život, protože Havel, že jo. :andel:
Nečas přesně na to samé dojel.

Na Zemana, který má jako každý svoje mouchy, ale optimistické vánoční projevy si spokojeně se kyvajice může s přehledem dovolit, protože říká pravdu, se neustále bude vytahovat špína.
Protože my všichni blázni a místní inteligenti letadlo. :jazyk:

On k tomu přispěl? Víš vůbec, kdy to řekl?,,Novoroční projev prezidenta ČSSR Václava Havla

Praha, Pražský hrad, 1. ledna 1990,,

To je dlouho největší nesmysl, co jsem tu četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.12.17 10:29

Ja uz dlouho regovat nechci, jen je to proste smutne. Proste hrozne smutne. Jen bych hrozne chtela nekoho kdo voli MZ, AB, SPD videt nazivo :think: zamerne mam tyto lidi v jedne „skupine“. Nikoho takoveho osobne neznam, jen z netu, ale evidentne je bohuzel takovych lidi dost a me by jen zajimalo, co je to za lidi a zda muj usudek (zalozeny na psanem projevu) o nich je spravny. Kazdopadne konkretne tu reagovat ani nebudu neb se s nekterymi nechci pohadat :kytka: a na nekoho nema smysl reagovat.

Kazdopadne jak v necem jsem obrovsky patriot a jsem na urcite ceske vlastnosti a specifika hrda, tak zapominani a schopnost po skoro 30 letech mit za premiera AB a na hrade MZ a jeste je vubec srovnavat s VH a zaroven to dat do jedne vety s pravdou, nebo demokracii, je min zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.12.17 10:30

@saadet Také bych je chtěla vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.12.17 10:39
@Lenka002 píše:

ja uz si zacinam myslet, ze je voli nekdo kdo se za to pak stydi :nevim: osobne znam jednoho cloveka co chtel volit AB, nebudu rozepisovat proc, to je totitz jeste horsi, ale nakonec ho nevolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.12.17 10:40

Já bych si přál prezidenta, který nepřikyvuje ani na západ, ani na východ. Takového se asi nedočkáme. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.12.17 10:44

@saadet Já manžela mé asistentky osobně neznám, volil prý Zemana, ale ona má zákázané v rodině o tom jen špitnout :lol:.
Moje asistentka nevolí nikoho, ale taky si nestěžuje ani logicky neraduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.12.17 10:46

Jinak tedy abych nebyla uplne OT ;) tak v prvnim kole vazne uvazuji nad Markem Hilserem. V druhem kole kdokoli proti MZ. Jedina moznost abych ja volila MZ kdyby proti nemu byl AB. Volit urcite pujdu. Jinak celkove z kandidatu moc nadsena nejsem. Obecne si bohuzel myslim, ze v druhem kolem bude MZ a Drahos a dopadne to spatne, stejne jako u voleb do psp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
28.12.17 11:12

@saadet Souhlasím se všemi tvými příspěvky :palec:.
A volit budu taky stejně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.12.17 11:13
@Lenka002 píše:

Tak dáme nějaký sraz? Mám objednat i policejní kordón, abych zabránil napadení hystericksmi havloidkami a antifou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
28.12.17 11:16
@Lenka002 píše:

Já bych je tedy vidět nechtěla :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75532
28.12.17 11:22
@Gnaar píše:
Tak dáme nějaký sraz? Mám objednat i policejní kordón, abych zabránil napadení hystericksmi havloidkami a antifou? :mrgreen:

Ochranka budes Ty přeci! :mrgreen: :*
Legrace tohle. Voliči MZ a všech těch ostatních nejsou fialove teckovani se třema tykadlama a nežijí v katakombach. :mrgreen:
Všechny ty, co by je chtěly/ nechtely vidět se s nimi denně potkávají úplně všude od fronty v supermarketu až po pracovní jednání na úrovni managementu.
Máme demokracii. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.12.17 11:24
@Gnaar píše:
Správně, každý jeho kiks očekávají především představitelé mediální žumpy, kteří se zaměřili na jeho cílenou diskreditaci. Tzn. ať Zeman udělá cokoli, bude to v mainstreamových médiích podáno s negativním nádechem a překrouceno. Z tohoto důvodu má taky MZ s některými novináři napjaté vztahy, protože je mu jasné komu slouží a kdo je platí.Ale zdá se, že ta negativní kampaň moc nezabírá, jak jsme teď viděli u Andreje? Naopak může mít efekt opačný, než bylo asi původně zamýšleno. Je to jednoduché, když už je těch lží hodně, lidé přestanou těm médiím důvěřovat, stačí nahlédnout do diskuzí pod články na největších zpravodajských serverech?
:kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová