Vození dětí k babičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Navstevniceneprihlas
14.12.12 13:22
@Anonymní píše:
Manželovi by jeden deň nestačil, aby prešiel 2×500km za deň, v zime (a teda potme), s deťmi, to by som ho ani nepustila. On zase pre zmenu nepustí samú na takú cestu mňa :-)
Samé vlakom neprichádza do úvahy, na to sú malí a majú to s prestupom.
Reálne to vidím tak, že buď prídeme len na Vianoce a potom všetci domov (a na prázdniny u starých rodičov sa dohodneme inokedy), alebo tam všetci pár dní zostaneme…

To jsem zrovna chtěla napsat, že další možnost je odložit pobyt dětí u babičky, až to bude lépe zrealizovatelné. Jestli u ní děti byly takhle naposled před rokem a půl, tak to ještě pár týdnů určitě počká ;). Třeba na Velikonoce, budou lepší cesty, lepší počasí a vůbec…

• Citovat
  • Upravit
Navstevniceneprihlas
14.12.12 13:27

A ještě k té diskusi, jestli je hlídání u prarodičů pro ně radost (= sami chtějí, tak si děti přivezou/odvezou) anebo vstřícnost vůči nám, rodičům (= sami nechtějí, ale pomůžou nám, děti přivezu/odvezu já). My to takhle určitě nemáme „rozdělené“ - pro prarodiče je hlídání radost, ale i tak se snažím, aby to radostí zůstalo a nemuseli se „obtěžovat“ ještě dopravním servisem. Když vidím, jak je třeba moje mamka unavená po 2 týdnech hlídání 3 - 4 vnoučat (od 6 do 12 let) - i přes všechno potěšení, které jí to přináší - tak by mi fakt bylo proti srsti ji ještě nechávat harcovat se s nimi za námi.

• Citovat
  • Upravit
6499
14.12.12 14:13

Tak když by je nedovezli prarodiče vlakem zpět domů, což by mi přišlo i bezpečnější a zábavnější, než cesta autem, tak vyšli muže domů vlakem, ať vám nechá auto, a zůstaň u rodičů s dětma. Mě by to samotnou s miminem doma stejně nebavilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.12.12 14:54
@Karleon píše:
Tak když by je nedovezli prarodiče vlakem zpět domů, což by mi přišlo i bezpečnější a zábavnější, než cesta autem, tak vyšli muže domů vlakem, ať vám nechá auto, a zůstaň u rodičů s dětma. Mě by to samotnou s miminem doma stejně nebavilo :-D

Takhle to dělá jedna moje kamarádka. Manžel je doveze, jede do čr vlakem, oni zůstanou na Slovensku a pak sami přijedou nebo on znova dojede vlakem za nimi a jedou zpět všichni autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová