Výběr auta - dívat se na počet ujetých km, nebo rok výroby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101612
1.9.14 14:40

@RadkaCh Jo, to mi taky napadlo, že nevím, co by na tom mělo shnít… ještě jsem tento problém na autě neřešila a kupodivu jsem si ještě žádné nenechala ani na střeše.

A ad kvalita souhlasím (no, co tu čtu tvoje příspěvky, tak nejen s tímhle) a přijde mi, že čím novější auto, tím ošizenější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
1.9.14 14:42
@Natálka26 píše:
@RadkaCh
Ty máš plastový víčko??? :-O Já ho plastový nemám. Pokud se nebavíme o tom vevnitř. Já mluvím o tom co máš na karoserii.

Tak víčko je snad víčko - to je to kulaté, co se šroubuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 14:45

@Natálka26 Jo my se bavíme o venkovním víčku. Tak to jsem viděla shnilý jednou, ale teď nevím, na čem, ale to už byl celkem šrot, to vím :mrgreen:

@Natálka26 píše:
@RadkaCh
Takhle se to všude píše, dokonce takhle o tom mluví ve Škodovce, tak nevím zda mají pravdu oni nebo ty.

Co přesně máš teď na mysli?

• Citovat
  • Upravit
6623
1.9.14 14:56

@j.a.n.i1

No já mám takovej pocit, že od začátku se mluví o tom co máš venku ne o tom plastvoým, to můžeš maximálně tak ztratit. :nevim:

@RadkaCh píše:
@Natálka26 Jo my se bavíme o venkovním víčku. Tak to jsem viděla shnilý jednou, ale teď nevím, na čem, ale to už byl celkem šrot, to vím :mrgreen:Co přesně máš teď na mysli?

Teď mám na mylsi důvod drahý Škodovky - aby se prodávalao víc VW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
1.9.14 15:02
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
No já mám takovej pocit, že od začátku se mluví o tom co máš venku ne o tom plastvoým, to můžeš maximálně tak ztratit. :nevim:

No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 15:09

@Natálka26 Tak je to možný, to nevím. Ale Škoda a VW jsou stejná výroba, tak by si „škodit“ asi neměly. Ale myslím, že je to taky proto, že někdo si pořád myslí, že dobrý auta jsou jenom Octávky a Passaty a tak jim není líto vypláznout klíďo přes 100 tisíc za 14 let starou Octávku nebo Passata. Přitom už opravdu existují jiný kvalitní auta. A za 100 tisíc opravdu jde sehnat víc, než 15 let starý auto, který může mít najeto klidně půl mega.

V rodině jsme před 2 roky kupovali BMW 318, r. v. 1998 za 60.000,–, byl to přímo dovoz z Německa a s Octávkou se to nedá srovnat, tak nevím proč bych za ni měla dávat přes 100 táců.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.9.14 15:10
@j.a.n.i1 píše:
@RadkaCh Jo, to mi taky napadlo, že nevím, co by na tom mělo shnít… ještě jsem tento problém na autě neřešila a kupodivu jsem si ještě žádné nenechala ani na střeše.A ad kvalita souhlasím (no, co tu čtu tvoje příspěvky, tak nejen s tímhle) a přijde mi, že čím novější auto, tím ošizenější :think:

Je to krásný, když spolu lidi souhlasí :lol:

• Citovat
  • Upravit
6623
1.9.14 15:10
@j.a.n.i1 píše:
No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací :mrgreen:

Tak v tom případě už absolutně vůbec nechápu, proč sem bylo dáno k porovnání cen víčko, kterýmu se nemůže nic stát, pouze ho můžu ztratit, proto jsem celou dobu žila v tom, že se bavíme o tom venkovním, protože to shnít může nebo zničit ho můžu - že ho např. odřu.

Ostatně já se přiznám na AutoKelly jsem nikdy nic nehledala a ani dnes s tím nezačnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
1.9.14 15:13

@Natálka26 Já tam taky nic nehledám, jen občas vyzvedávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 15:15
@j.a.n.i1 píše:
No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací :mrgreen:

A nejvíc zajímavý je, že do Fabie a do našeho Hyundaie mi to našlo pořád to stejný víčko za 393,– :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6623
1.9.14 15:17

@RadkaCh

Stejná výroba jsou, ale Škodovka je pod koncernem VW a pro ně bylo (prý) nepřijatelné aby se český auta prodávali líp a víc než jejich. U těch Superbů co si pamatuju tak když jsi si ho koupila tak si už v základě měla docela fajn výbavu a jako bonus jsi dostávala deštník s logem škodovky a nápisem Superb a ještě nějaký nesmysly. A pak to VW zatrhlo s tím, že tohle si všechno budou ldii doplácet, zatímco Passat bude mít já nevím ten deštník zdarma - rozumíš mi co tím chci říct?

To víš, tady jde o to že nikdo nemá zájem hledat,. prostě doporučili mi Passata maj ho všichni a všichni jsou spokojení a tak si ho koupím taky. Upřímně já bych nikdy nedala za Octávku (ojetou) s motorem 1,2 TSI 649 000 s tím, že sedím na prknech potažených látkou, ale každýho věc když mu není líto peněz.

A co se týče BMW tak tam se taky moc neorientuju, jelikož pro mě je malý tak jsem o něm ani nikdy nic nezjišťovala. Já teď taky sháním auto, ale u nás je to těžký tak budu muset asi ještě dlouho vybírat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.9.14 15:20
@j.a.n.i1 píše:
@Natálka26 Já tam taky nic nehledám, jen občas vyzvedávám :mrgreen:

Jo to já taky, ale tím moje zkušenost s nimi končí tak ani nevím jestli to mají drahý nebo ne. Ale vím, že když u nich platím kartou tak se mi asi 5% z částky vrátí na kartu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
1.9.14 15:21

@Natálka26 A o čem uvažuješ? Jinak u nás to byl tedy mix různých značek a co šlo fakt rychle pryš byl renault (clio), ale nemůžu říct, že by byl poruchový, to ne, jen nám nesedl „do ruky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
1.9.14 15:23

@Natálka26 Od koho karta? To bych možná využila :think: a platí to i pro velkoobchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.9.14 15:24

@j.a.n.i1

Já jsem právě měla vybraný auto ale bylo mi řečeno že se do něj nenaskládáme. Teď mám Audi Q7 - fajn auto, ale nevejdeme se, ono sice působí jako tank, ale vnitřní prostor nic moc. Takže bych chtěla kombíka, potřebuju tam nacpat novorozeně + všechny věci k němu, dva obr psy, další dítě, když někam pojedeme tak tašku s věcma a občas i svého muže. ještě dodám, že na ceně úplně moc nezáleží, ale zase nejsem ochotná a ani nemám na účtě miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová