Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh Jo, to mi taky napadlo, že nevím, co by na tom mělo shnít… ještě jsem tento problém na autě neřešila a kupodivu jsem si ještě žádné nenechala ani na střeše.
A ad kvalita souhlasím (no, co tu čtu tvoje příspěvky, tak nejen s tímhle) a přijde mi, že čím novější auto, tím ošizenější ![]()
@Natálka26 píše:
@RadkaCh
Ty máš plastový víčko???Já ho plastový nemám. Pokud se nebavíme o tom vevnitř. Já mluvím o tom co máš na karoserii.
Tak víčko je snad víčko - to je to kulaté, co se šroubuje…
@Natálka26 Jo my se bavíme o venkovním víčku. Tak to jsem viděla shnilý jednou, ale teď nevím, na čem, ale to už byl celkem šrot, to vím ![]()
@Natálka26 píše:
@RadkaCh
Takhle se to všude píše, dokonce takhle o tom mluví ve Škodovce, tak nevím zda mají pravdu oni nebo ty.
Co přesně máš teď na mysli?
No já mám takovej pocit, že od začátku se mluví o tom co máš venku ne o tom plastvoým, to můžeš maximálně tak ztratit. ![]()
@RadkaCh píše:
@Natálka26 Jo my se bavíme o venkovním víčku. Tak to jsem viděla shnilý jednou, ale teď nevím, na čem, ale to už byl celkem šrot, to vímCo přesně máš teď na mysli?
Teď mám na mylsi důvod drahý Škodovky - aby se prodávalao víc VW.
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
No já mám takovej pocit, že od začátku se mluví o tom co máš venku ne o tom plastvoým, to můžeš maximálně tak ztratit.
No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací ![]()
@Natálka26 Tak je to možný, to nevím. Ale Škoda a VW jsou stejná výroba, tak by si „škodit“ asi neměly. Ale myslím, že je to taky proto, že někdo si pořád myslí, že dobrý auta jsou jenom Octávky a Passaty a tak jim není líto vypláznout klíďo přes 100 tisíc za 14 let starou Octávku nebo Passata. Přitom už opravdu existují jiný kvalitní auta. A za 100 tisíc opravdu jde sehnat víc, než 15 let starý auto, který může mít najeto klidně půl mega.
V rodině jsme před 2 roky kupovali BMW 318, r. v. 1998 za 60.000,–, byl to přímo dovoz z Německa a s Octávkou se to nedá srovnat, tak nevím proč bych za ni měla dávat přes 100 táců.
@j.a.n.i1 píše:
@RadkaCh Jo, to mi taky napadlo, že nevím, co by na tom mělo shnít… ještě jsem tento problém na autě neřešila a kupodivu jsem si ještě žádné nenechala ani na střeše.A ad kvalita souhlasím (no, co tu čtu tvoje příspěvky, tak nejen s tímhle) a přijde mi, že čím novější auto, tím ošizenější
Je to krásný, když spolu lidi souhlasí ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací
Tak v tom případě už absolutně vůbec nechápu, proč sem bylo dáno k porovnání cen víčko, kterýmu se nemůže nic stát, pouze ho můžu ztratit, proto jsem celou dobu žila v tom, že se bavíme o tom venkovním, protože to shnít může nebo zničit ho můžu - že ho např. odřu.
Ostatně já se přiznám na AutoKelly jsem nikdy nic nehledala a ani dnes s tím nezačnu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No já ti nevím, ale když dám na zmiňovaném AutoKelly vyhledat „víčko nádrže“, tak je výsledek dost jasný… všechno je kulaté a šroubovací
A nejvíc zajímavý je, že do Fabie a do našeho Hyundaie mi to našlo pořád to stejný víčko za 393,– ![]()
Stejná výroba jsou, ale Škodovka je pod koncernem VW a pro ně bylo (prý) nepřijatelné aby se český auta prodávali líp a víc než jejich. U těch Superbů co si pamatuju tak když jsi si ho koupila tak si už v základě měla docela fajn výbavu a jako bonus jsi dostávala deštník s logem škodovky a nápisem Superb a ještě nějaký nesmysly. A pak to VW zatrhlo s tím, že tohle si všechno budou ldii doplácet, zatímco Passat bude mít já nevím ten deštník zdarma - rozumíš mi co tím chci říct?
To víš, tady jde o to že nikdo nemá zájem hledat,. prostě doporučili mi Passata maj ho všichni a všichni jsou spokojení a tak si ho koupím taky. Upřímně já bych nikdy nedala za Octávku (ojetou) s motorem 1,2 TSI 649 000 s tím, že sedím na prknech potažených látkou, ale každýho věc když mu není líto peněz.
A co se týče BMW tak tam se taky moc neorientuju, jelikož pro mě je malý tak jsem o něm ani nikdy nic nezjišťovala. Já teď taky sháním auto, ale u nás je to těžký tak budu muset asi ještě dlouho vybírat. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Natálka26 Já tam taky nic nehledám, jen občas vyzvedávám
Jo to já taky, ale tím moje zkušenost s nimi končí tak ani nevím jestli to mají drahý nebo ne. Ale vím, že když u nich platím kartou tak se mi asi 5% z částky vrátí na kartu
![]()
@Natálka26 A o čem uvažuješ? Jinak u nás to byl tedy mix různých značek a co šlo fakt rychle pryš byl renault (clio), ale nemůžu říct, že by byl poruchový, to ne, jen nám nesedl „do ruky“.
@Natálka26 Od koho karta? To bych možná využila
a platí to i pro velkoobchod?
Já jsem právě měla vybraný auto ale bylo mi řečeno že se do něj nenaskládáme. Teď mám Audi Q7 - fajn auto, ale nevejdeme se, ono sice působí jako tank, ale vnitřní prostor nic moc. Takže bych chtěla kombíka, potřebuju tam nacpat novorozeně + všechny věci k němu, dva obr psy, další dítě, když někam pojedeme tak tašku s věcma a občas i svého muže. ještě dodám, že na ceně úplně moc nezáleží, ale zase nejsem ochotná a ani nemám na účtě miliony.