Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám trochu obavu právě z toho, že s tím budu jezdit po Praze, na koupání do Juklíka s děckama, pak taky na Barrandov ´tak abych to zaparkovala. Sice parkovat umím skoro se vším, ale s náklaďíkem jsem ještě neparkovala
![]()
@Natálka26 Tak ten Ram je prej na parkování trochu velkej
Ale to Durango nevím, jaký má rozměry.
@Natálka26 Já bych do toho Dodge nešla, sice to vypadá krásně, ale problém bude podobný jako máš teď, velké auto zvenku, ale uvnitř nic extra prostor (myslím s ohledem na všejší rozměry, jinak to malý nebude) a délku tipuju tak kolem 5m.
Servisy to bych nějak už zvládla, ale tady jde o ty díly. Nemám vůbec odvahu podívat se kolik stojí byť jen třeba čep/tlumič/brzdový kotouč.. A já nebudu mít pak druhý auto k dispozici abych byla mobilní což já potřebuju
no uvidíme, zkusím to doma navrhnout jak se na to drahý zatváří
Každopádně dekuju moc za radu i za zeptání. Auto je to fakt hezký a když tak přemýšlím ani parkování by nebyl problém bych to jenom tímhle odstrčila
![]()
@RadkaCh Tipuju to na nějakou 5m potvůrku… ono třeba i tohle má 5 m http://www.sauto.cz/…tus/15870681?… ale na dopravu dětí a psa to vhodné nebude ![]()
Z toho mám právě strach že to bude zase velký zvenku ale malý vevnitř. proto bych chtěla nějakýho kombíka pak jsem ještě uvažovala nad Mercedesem GL ale to je pořád to samý dokola, auto jak kráva, ale vevnitř nic moc. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@RadkaCh Tipuju to na nějakou 5m potvůrku… ono třeba i tohle má 5 m http://www.sauto.cz/…tus/15870681?… ale na dopravu dětí a psa to vhodné nebude
@Natálka26 No nemáš zač, já ti to sem střelila jen tak ze srandy. Jsou to prostě americký, velký a drahý auta. ![]()
@Natálka26 Nojo, ono totiž tvoje požadavky nejlépe splňují ta MPV, co nemáš ráda
protože to je prostě krabice…
@RadkaCh píše:No to je hrozný
To ten Dodge má aspoň nějakej kufr.
Náhodou, ve skutečnosti je to celkem krásný auto, do kterýho se plnohodnotně vejdou 4 lidi a i ten kufr to má (na sedan) veliký… ale jeden aby se bál s tím v praze zaparkovat.
Jsou to prostě americký auta který jsou většinou k ničemu, ale tady jde teď o ty díly.. No uvidíme..
@j.a.n.i1
Já vím, jenomže ta MPV to se mi tak strasne nelíbí.. ![]()
@RadkaCh No, krom toho, co to má pod kapotou, je to moc hezké…
@j.a.n.i1 Tak to je za předpokladu, že bude dostupný i normální diesel. To by bylo blbý, kdyby nebyl ![]()
@Natálka26 Tak on má Ram a ten má na dýlku kousek přes 6 metrů, výška2, a 2,1- Všechno je to cca
To Durango je prý ale o dost menší. Autorizované servisy tady kolem Vysočiny v Pardubicích a v Brně. Jeho asi další určitě nezajímaly, bys musela pohledat kolem tebe. Díly prej objednává přímo z USA, kde jsou prý o 40 % levnější, ale jsou to tak ty 2 až 3 týdny. Tady v Čechách prý jsou firmy, které dodávají tak do 3 dnů, ale už za plnou palbu samozřejmě. Tak to mi řekl.