Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
http://www.novinky.cz/…eho-suv.html
Přijde mi to jako prodloužený Touareg.. ![]()
@Natálka26 Však to taky je. Většina automobilek už vesměs vymýšlí jen jiný design na p.dele ![]()
@RadkaCh Tak já ani diesel nepovažuju za něco, co bych chtěla do auta…
@j.a.n.i1 No jo, tak už záleží na konkrétních preferencích. |Proto je těch typů motorů taky tolik. I když už možná zbytečně moc.
@moonulkaa píše:
Ahoj všem,prosím poraďte mi na co se dívat při výběru auta, případně kam se obrátit?
Chci si pořídit menší auto, kde by, ale vešly 2 sedačky.
Mám se dívat na počet ujetých km? nebo spíš na rok výroby? Mám na to 60 tisíc max 70..
Je to auto do města cca 10km v jednu stranu.. chtěla bych mít loketní opěrku, min. přední stahovaní oken a klimu.
Díky
Ahoj, nerada bych ti vnucovala nějaké mé názory nebo auto.
Já mám Peugeota 206 SW kombi 1,4. Jsem s ním naprosto spokojená. Krásně se mi ovládá. Sedačky se do zadu krásně vejdou a do kufru nákup. POpravdě ho teď prodávám za 55000,–, má najeto 157 000km a to z důvodu, že v prosinci budu mít miminko, takže 3 sedačky bych tam narvala stěží.
@RadkaCh píše:
@Natálka26 Však to taky je. Většina automobilek už vesměs vymýšlí jen jiný design na p.dele
To máš bohužel pravdu, škoda že už se nedělaj tak pěkný káry jako dřív.
Hlavne to auto nekupuj sama, ale vezmi s sebou nejakeho chlapa. At to projede a zkoukne. Nejdulezitejsi je, zda nebylo bourane. Muj chlap mrkne a vidi to hned, ja ne. Pak je dulezity motor. Na tyhle veci bych si s sebou vzdy nekoho vzala. Ja resim jen klimu a dalsi blbosti, chlap to podstatne. A KM jsou v 99% vzdy stocene.