Výběr auta - dívat se na počet ujetých km, nebo rok výroby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101659
1.9.14 15:26

@Natálka26 Voyager?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.9.14 15:27

@j.a.n.i1

Já nám GE Money Bank tak u nich je nějaký tenhle benefitní program slev. A myslím, že to bude platit i u velkoobchodu. :) Protože platíš pořád u nich tak by v tom neměl být rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@j.a.n.i1

Zapomněla jsem říct, že nemám ráda MPV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@Natálka26 píše:
@RadkaChStejná výroba jsou, ale Škodovka je pod koncernem VW a pro ně bylo (prý) nepřijatelné aby se český auta prodávali líp a víc než jejich. U těch Superbů co si pamatuju tak když jsi si ho koupila tak si už v základě měla docela fajn výbavu a jako bonus jsi dostávala deštník s logem škodovky a nápisem Superb a ještě nějaký nesmysly. A pak to VW zatrhlo s tím, že tohle si všechno budou ldii doplácet, zatímco Passat bude mít já nevím ten deštník zdarma - rozumíš mi co tím chci říct?

JO to asi jo, ale to je otázka nového auta. Já se bavím vyloženě o otázce zakladatelky, která může dá 60.000,– a za to dostane buď předraženou Felicii (klidně 3), holou Fabii nebo roztřískanou Octavii

• Citovat
  • Upravit
101659
1.9.14 15:30
@RadkaCh píše:
JO to asi jo, ale to je otázka nového auta. Já se bavím vyloženě o otázce zakladatelky, která může dá 60.000,– a za to dostane buď předraženou Felicii (klidně 3), holou Fabii nebo roztřískanou Octavii

Jo, tak tohle zas vychází z toho, že je to žádaný (i když osobně nevím proč), jako netvrdím, že jsou špatné, ale zas to není o nic lepší, než spousta jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
1.9.14 15:31
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
Zapomněla jsem říct, že nemám ráda MPV.

Aha, tak to mení situaci… já zas jo :-) tak pak nějaké volvo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 15:33

@Natálka26 http://www. sauto. cz/osobni/detail/dodge/durango/14448883?goFrom=list

• Citovat
  • Upravit
6623
1.9.14 15:37

@RadkaCh
No ona ta Octávka není nová, ale nevadí, chápu co tím chceš říct. A sama si myslím, že za těch 60 000 se dá sehnat pohodlné auto, které nebude koncernové výroby VW a bude splňovat všechny nároky zakladatelky.

@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to mení situaci… já zas jo :-) tak pak nějaké volvo :think:

Volvo… hm to je sice super nápad ale největší co dělaj je V70 max. XC70 a tam se bojím že se všechno nenacpe, ačkoliv jsem na Volva fakt zatížená. :) Dřív dělali pořádný rakváky, ale teď už teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
1.9.14 15:41

@Natálka26 Tak je fakt, že já se pohybuju v těch starších ročnících…
PS: jo a ta kellyna je jen na maloobchod :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.9.14 15:41
@RadkaCh píše:
@Natálka26 http://www. sauto. cz/osobni/detail/dodge/durango/14448883?goFrom=list

To je sice hezký auto, díky za tip, ale potřebuju aby to mělo dostupný díly víš abych nebyla potom třeba 3 týdny bez auta jenom proto, že nic nebude na skladě. A další věc je ta jestli bych to vůbec někde zaparkovala :think: Nevíš aspoň cca jak je to velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.9.14 15:44

@j.a.n.i1

To není karta od nich, to je moje kreditka od banky, to mi neříkej že na to to nepůjde 8o :think:

V těch starších bych si ale vybrala to je fakt, to byli fakt pořádný auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.14 15:44

@Natálka26 Známý má Dodge Ram, můžu se ti zeptat. Finančně je to samo už jiná liga.

• Citovat
  • Upravit
6623
1.9.14 15:51

@RadkaCh
Tak finančně počítám s tím, že to nebude sranda, ale když tam nacpu všechno tak jsem schopná něco obětovat, pokud to tedy nebude nějakej příšernej randál. Ale ty díly by mě zajímali, to bys byla hodná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
1.9.14 16:01
@Natálka26 píše:
Nevíš aspoň cca jak je to velký?

Podle motorů jako mrcha… MPV proti tomu bude drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
1.9.14 16:04
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
To není karta od nich, to je moje kreditka od banky, to mi neříkej že na to to nepůjde 8o :think:

Tady https://www.beneplus.cz/…/nabidka/245

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová