Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nám GE Money Bank tak u nich je nějaký tenhle benefitní program slev. A myslím, že to bude platit i u velkoobchodu.
Protože platíš pořád u nich tak by v tom neměl být rozdíl.
@Natálka26 píše:
@RadkaChStejná výroba jsou, ale Škodovka je pod koncernem VW a pro ně bylo (prý) nepřijatelné aby se český auta prodávali líp a víc než jejich. U těch Superbů co si pamatuju tak když jsi si ho koupila tak si už v základě měla docela fajn výbavu a jako bonus jsi dostávala deštník s logem škodovky a nápisem Superb a ještě nějaký nesmysly. A pak to VW zatrhlo s tím, že tohle si všechno budou ldii doplácet, zatímco Passat bude mít já nevím ten deštník zdarma - rozumíš mi co tím chci říct?
JO to asi jo, ale to je otázka nového auta. Já se bavím vyloženě o otázce zakladatelky, která může dá 60.000,– a za to dostane buď předraženou Felicii (klidně 3), holou Fabii nebo roztřískanou Octavii
@RadkaCh píše:
JO to asi jo, ale to je otázka nového auta. Já se bavím vyloženě o otázce zakladatelky, která může dá 60.000,– a za to dostane buď předraženou Felicii (klidně 3), holou Fabii nebo roztřískanou Octavii
Jo, tak tohle zas vychází z toho, že je to žádaný (i když osobně nevím proč), jako netvrdím, že jsou špatné, ale zas to není o nic lepší, než spousta jiných.
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
Zapomněla jsem říct, že nemám ráda MPV.
Aha, tak to mení situaci… já zas jo
tak pak nějaké volvo ![]()
@Natálka26 http://www. sauto. cz/osobni/detail/dodge/durango/14448883?goFrom=list
@RadkaCh
No ona ta Octávka není nová, ale nevadí, chápu co tím chceš říct. A sama si myslím, že za těch 60 000 se dá sehnat pohodlné auto, které nebude koncernové výroby VW a bude splňovat všechny nároky zakladatelky.
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to mení situaci… já zas jotak pak nějaké volvo
Volvo… hm to je sice super nápad ale největší co dělaj je V70 max. XC70 a tam se bojím že se všechno nenacpe, ačkoliv jsem na Volva fakt zatížená.
Dřív dělali pořádný rakváky, ale teď už teda nic moc.
@Natálka26 Tak je fakt, že já se pohybuju v těch starších ročnících…
PS: jo a ta kellyna je jen na maloobchod ![]()
@RadkaCh píše:
@Natálka26 http://www. sauto. cz/osobni/detail/dodge/durango/14448883?goFrom=list
To je sice hezký auto, díky za tip, ale potřebuju aby to mělo dostupný díly víš abych nebyla potom třeba 3 týdny bez auta jenom proto, že nic nebude na skladě. A další věc je ta jestli bych to vůbec někde zaparkovala
Nevíš aspoň cca jak je to velký?
To není karta od nich, to je moje kreditka od banky, to mi neříkej že na to to nepůjde
![]()
V těch starších bych si ale vybrala to je fakt, to byli fakt pořádný auta.
@Natálka26 Známý má Dodge Ram, můžu se ti zeptat. Finančně je to samo už jiná liga.
@RadkaCh
Tak finančně počítám s tím, že to nebude sranda, ale když tam nacpu všechno tak jsem schopná něco obětovat, pokud to tedy nebude nějakej příšernej randál. Ale ty díly by mě zajímali, to bys byla hodná. ![]()
@Natálka26 píše:
Nevíš aspoň cca jak je to velký?
Podle motorů jako mrcha… MPV proti tomu bude drobek
@Natálka26 píše:
@j.a.n.i1
To není karta od nich, to je moje kreditka od banky, to mi neříkej že na to to nepůjde![]()