Výhra ve sportce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
13.5.14 17:00
:)

Příspěvek upraven 19.05.14 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.5.14 17:03
@Anonymní píše:
Pritelovo rodičům bych koupila byt a auto a jim i částku priznala, nejsou zavistivi. Mojí matce bych koupila taky byt, tam bych ale nešla s pravdou ven kolik jsme s přítelem vyhráli. Vyplatila bych bráchu z bytu v kterem bydlíme, nechala bych si postavit baracek 5+1 by bohatě stačilo, brachovi bych taky priznala mnohem menší částku, jinak by chodil s nataženou dlaní a říkal dej když máš :roll: Po prestehovani bych v bytě nechala udělat rekonstrukci a byt pronajala. Ostatním sourozencum bych dala nějakou korunu až se odstehuji od matky. Přítel by si mohl otevřít nějakou opravnu pc a mobilů, vyzná se v tom a případný krach by nás nezrujnoval. Zbytek někam investovat, viděla bych to na další 2 byty, děti máme 3, tak aby měli jednou kam složit hlavu o zbytek ať se postarají sami. Takže když to sečtu vyplacení brachy 450.000,– 4× byt 2.000000,– auto 300000,– rekonstrukce 300.000,– baracek (severocesky kraj) 3.000000,– (snad je to tedy reálné :nevím: 5×100.000,– pro sourozence = 6.550000,– Mám to dobře vymyšlené, ještě mi chybí vyhrát :mrgreen:
Anonym Iva

Tak to jsi z levného kraje, tady v Praze by jsi za 14 mega koupila max jeden barák v okrajové části města :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 17:09
@MUFICE píše:
Tak to jsi z levného kraje, tady v Praze by jsi za 14 mega koupila max jeden barák v okrajové části města :D

vůbec nemám představu na kolik vyjde malý přízemní baracek 5+1 v
severnich čechách, jinam bych se nestehovala, mám tu práci, která mě baví ;-) Jó, libil by se mi dvogeneracni barák, ale čemu mi bude, když děti jednou odrostou a půjdou do svého ;-)
Anonym Iva

• Citovat
  • Upravit
791
13.5.14 17:09

Neporadím ze vším. U nás na vesnici bydlela rodina co si vsadila a dostaly kolem 12miliónů. Musím říct že mají postiženou holčičku. Je to sice 14let nazpátek, ale dodneška mám před očima rozmlácený inval. Vozík. Auto zahrada rozkradená. Okna rozmlácené. A bohužel neutajilo se to. A to jen proto, že to ta ženská řekla své matce, stím, že nikomt nic neřekne. Ale bohužel to neudržela v tajnosti. Jejich syna mlátili ve škole ať donese prachy. Jeho tátu přepadl někdo ve tmě na vlakovém nádraží. Najednou se oběvilo plno kamarádu s prosbou o peníze. A když nedal, tak tak dopadl. Raděj se odstěhovala celá rodina. Ale je pravda, že do základní školy nechal udělat rampu na in. Vozík, a koupil do každé třídy nové tabule. Neřekla bych to nikomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.14 17:10

@MUFICE Náhodou, naše rodina si posledních pár let kupuje barák (furt to nějak nevychází, vždycky to někdo od nás něčím pokazí :lol: ) a vždycky jde o barák do 10 mil. s tím, že tam jsou min. 3 bytové jednotky a možnost přestavby až na 5. A že jsme takových baráků našli docela dost, jen to nebyly novostavby, ale ani ruiny (ruiny v požadované velikosti jsme našli i za 4 mil.), jedná se o Prahu 10. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.5.14 17:13
@Fjodorka píše:
Tak já jsem typ člověka, který nezamyká byt, když odchází, kabelku nechávám v nákupním vozíku, telefon v hospodě na stole a tak, takže mě takovéhle scénáře prostě nenapadají, mně se tyhle věci nestávají. Já když nechám peněženku v obchodě u pokladny, tak tam za půl hodiny pořád je. Je fakt, že mi v životě nikdo nic neukradl, nijak závratně neošidil a také že se nemám pořádně o co bát, moc toho nemám :lol: Takže si to fakt neumím představit, že by mi nějaký cizí člověk jen tak škodil, mně to přijde jako sci-fi :nevim:

A ono se ti to nestava prave proto, ze jsi takova jaka jsi. Lidi co se furt strachuji si to totiz tak nejak privolavaji. Nezamykame dilnu, a kolikrat si tam prijde nekdo neco pujcit a jeste nam nikdo nic neukradl. Soused furt vsechno schovava zamyka a staci aby nechal na zahrade kladivko a nekdo mu no cmajzne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.5.14 17:14
@Anonymní píše:
vůbec nemám představu na kolik vyjde malý přízemní baracek 5+1 v
severnich čechách, jinam bych se nestehovala, mám tu práci, která mě baví ;-) Jó, libil by se mi dvogeneracni barák, ale čemu mi bude, když děti jednou odrostou a půjdou do svého ;-)
Anonym Iva

Mrkni na sreality ;) Zkoumala jsem akorát takhle velké domy těsně za Prahou. Tam samostatný 5+1 vyjde mezi 6-10 mega, ale záleží na lokalitě a velikosti pozemku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.5.14 17:16

Největší problémy by začali dělat nejbližší lidé, tzn. včetně rodiny. Cizí, jak tu zmiňujete, by mi byli jedno. Ale rodina by chodila s nataženou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.5.14 17:17
@patriciesci- píše:
Neporadím ze vším. U nás na vesnici bydlela rodina co si vsadila a dostaly kolem 12miliónů. Musím říct že mají postiženou holčičku. Je to sice 14let nazpátek, ale dodneška mám před očima rozmlácený inval. Vozík. Auto zahrada rozkradená. Okna rozmlácené. A bohužel neutajilo se to. A to jen proto, že to ta ženská řekla své matce, stím, že nikomt nic neřekne. Ale bohužel to neudržela v tajnosti. Jejich syna mlátili ve škole ať donese prachy. Jeho tátu přepadl někdo ve tmě na vlakovém nádraží. Najednou se oběvilo plno kamarádu s prosbou o peníze. A když nedal, tak tak dopadl. Raděj se odstěhovala celá rodina. Ale je pravda, že do základní školy nechal udělat rampu na in. Vozík, a koupil do každé třídy nové tabule. Neřekla bych to nikomu!

přesně tak.. Nikdy nevíš na koho dnes narazíš, když jsou lidi schopný kvůli pár stovkám ubodat kamaráda…a to neni sci-fi ale naprostá realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.5.14 17:17
@Fjodorka píše:
@MUFICE Náhodou, naše rodina si posledních pár let kupuje barák (furt to nějak nevychází, vždycky to někdo od nás něčím pokazí :lol: ) a vždycky jde o barák do 10 mil. s tím, že tam jsou min. 3 bytové jednotky a možnost přestavby až na 5. A že jsme takových baráků našli docela dost, jen to nebyly novostavby, ale ani ruiny (ruiny v požadované velikosti jsme našli i za 4 mil.), jedná se o Prahu 10. :think:

Jasně, dá se najít i levnější, hodně záleží na velikosti pozemku, lokalitě a stavu nemovitosti. Většinou ty starší nezrekonstruované domy jsou levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
13.5.14 17:18
@patricie2014 píše:

No, to je strašný!!!
Zakladatelko, raději si info nechtěj pro sebe a tuto diskuzi nechej smazat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529

Ty kráso 8o velká gratulace :-) já bych to asi řekla… já bych všem něco koupila a pak by mi asi stejně moc nezbylo :-D jinak dům a auto a zbavení dluhů je myslím základ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@MUFICE píše:
Mrkni na sreality ;) Zkoumala jsem akorát takhle velké domy těsně za Prahou. Tam samostatný 5+1 vyjde mezi 6-10 mega, ale záleží na lokalitě a velikosti pozemku ;)

koukat raději nebudu, by mě pak štvalo, že ty peníze nemám :mrgreen: Jde mi hlavně o to, že děti jsou hlučné a já sama mám ráda klid. Sousedi si sice na nás nestěžují, ale vím moc dobře, že děcka jsou hlučné :? A nějaká menší zahrada kde si můžu něco sama vypěstovat a děti si můžou v klidu hrát by taky nebyla na škodu ;-)
Anonym Iva

• Citovat
  • Upravit
2231
13.5.14 17:29
@patricie2014 píše:

Ano přesně takto si myslím že by to dopadlo.Lidi jsou hrozně závistiví. Takže já bych to taky rozhodně nikomu neříkala. Máme dvě děti-koupila bych 2 byty 3+1 at mají v budoucnu kde bydlet.To nemusí nikdo vědět. Než by je dostali tak bych je pronajímala. zaplatila bych hypotéku, koupila si pozemek kde chtěla a nechala si postavit barák přesně dle mých představ a peníze by byly fuč. Jo ještě auto manželovi._To by mi asi neodpustil kdyby nezbylo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.5.14 17:30
@hBod píše:
@Fjodorka
Proboha kde to žiješ? neřákej že jsi tak naivní, ty by si dávala jen tak peníze kamardům? 8o

Já vím také minimálně o 2 kamarádkách, kterým bych rozdala nějaké peníze z výhry. Co je na tom tak zvláštního? 8o Jinak čistě teoreticky, pokud se nepletu, zakladatelka nic nevyhrála. na vesnici to může být asi problém, tam často ví každý o každém i jak často chodí na záchod, ale ve městě si toho nikdo nevšimne. 14 milionu ti tady v Praze bude stačit tak na pěkný byt s vybavením, auto a hezkou dovolenou :mrgreen: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová