Výhra ve sportce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
14.5.14 21:40

Nad tím jsem párkrát uvažovala, je docela sranda, jak se postupem let priority mění. Tak polovinu bych dala rodičům :srdce: (jsou rozumnější) Táta od vejšky vydělává, dovolený pořádně někde mimo ČR neměl (zas si nejsem úplně jistá, jestli se mu někam do ciziny chce :mrgreen: ) Sestře a jejímu partnerovi milion na přilepšení a ať se mohou přestěhovat do většího. Další sestře a bratrovi peníze uložit. To co by zbylo, za to by se postavilo něco normálního, třeba 3+1 se sklepem. Hlavně, abychom měli pozemek, kde bychom mohli pěstovat ovoce a zeleninu. :dance: Na bazén a fára kašlu :mrgreen: A pár desítek tisíc třeba někam do útulku pro zvířata.
Ale jinak bych okolí nic neříkala, jen úplně těm nejbližším, protože těm věřit mohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
14.5.14 21:42

Nikomu bych to neřekla. Dla bych většinu na nemocné a týrané děti a zbytek bych podělila dětem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.5.14 21:51

Zaplatila bych dluhy, pořídila si vlastní bydlení. Pro malého byt, který bych zatím pronajímala. Něco na spořící účet, malému bych zaplatila kvalitní vzdělání a studovala bych. Udělali bychom si radost a jeli na dovču. Taky bych nezapomněla na bráchu a rodiče. Nikde bych se s tím nechlubila, jenom svým nejbližším bych to řekla. Ale já žiju v Praze, ta je anonymní a neznají se mnohdy ani sousedé v paneláku na patře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.4.19 21:01

Je pravda, že taková tučná výhra dokáže se vztahy zamávat, pokud není udržena v tajnosti. Doufám, že jste výhru moudře užili a majetek ještě více rozmnožili. Pro mě by se toho hodně změnilo, kdyby výhra přišla o pár dekád dozadu, ale každému nemůže být přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 12:09

No je to těžké. Musím se přiznat, že pokaždé když vsadím nějaký tiket, tak sním co bych s penězi udělala. Myslím, že bych se ráda podělila s rodinou, ale také se bojím, že by se to neutajilo. A pak ta lidská závist a spousty rádoby přátel…to bych měla strach. Ostatně existuje mnoho konkrétních případů lidí co vyhráli a litovali že se to provalilo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.10.20 12:23

Podělila bych asi trochu rodinu ( spravedlivě ), zrenovovala dům, koupila si nové auto, našla bych si práci, která by mě bavila bez ohledu na výši platu a ostatní uložila na horší časy. :palec: Nic okázalého, není to můj styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová