Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nad tím jsem párkrát uvažovala, je docela sranda, jak se postupem let priority mění. Tak polovinu bych dala rodičům
(jsou rozumnější) Táta od vejšky vydělává, dovolený pořádně někde mimo ČR neměl (zas si nejsem úplně jistá, jestli se mu někam do ciziny chce
) Sestře a jejímu partnerovi milion na přilepšení a ať se mohou přestěhovat do většího. Další sestře a bratrovi peníze uložit. To co by zbylo, za to by se postavilo něco normálního, třeba 3+1 se sklepem. Hlavně, abychom měli pozemek, kde bychom mohli pěstovat ovoce a zeleninu.
Na bazén a fára kašlu
A pár desítek tisíc třeba někam do útulku pro zvířata.
Ale jinak bych okolí nic neříkala, jen úplně těm nejbližším, protože těm věřit mohu.
Nikomu bych to neřekla. Dla bych většinu na nemocné a týrané děti a zbytek bych podělila dětem ![]()
Zaplatila bych dluhy, pořídila si vlastní bydlení. Pro malého byt, který bych zatím pronajímala. Něco na spořící účet, malému bych zaplatila kvalitní vzdělání a studovala bych. Udělali bychom si radost a jeli na dovču. Taky bych nezapomněla na bráchu a rodiče. Nikde bych se s tím nechlubila, jenom svým nejbližším bych to řekla. Ale já žiju v Praze, ta je anonymní a neznají se mnohdy ani sousedé v paneláku na patře. ![]()
Je pravda, že taková tučná výhra dokáže se vztahy zamávat, pokud není udržena v tajnosti. Doufám, že jste výhru moudře užili a majetek ještě více rozmnožili. Pro mě by se toho hodně změnilo, kdyby výhra přišla o pár dekád dozadu, ale každému nemůže být přáno.
No je to těžké. Musím se přiznat, že pokaždé když vsadím nějaký tiket, tak sním co bych s penězi udělala. Myslím, že bych se ráda podělila s rodinou, ale také se bojím, že by se to neutajilo. A pak ta lidská závist a spousty rádoby přátel…to bych měla strach. Ostatně existuje mnoho konkrétních případů lidí co vyhráli a litovali že se to provalilo .
Podělila bych asi trochu rodinu ( spravedlivě ), zrenovovala dům, koupila si nové auto, našla bych si práci, která by mě bavila bez ohledu na výši platu a ostatní uložila na horší časy.
Nic okázalého, není to můj styl.