Výhra ve sportce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
13.5.14 17:33

Netajila bych se tím, nevidím k tomu důvod. Jak se k tomu postaví okolí, není můj problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 17:45
@Karleon píše:
Netajila bych se tím, nevidím k tomu důvod. Jak se k tomu postaví okolí, není můj problém

hmmm, ale díky tomu okolí bys právě problém mít mohla, lidi jsou zlí a závistiví a možná si to ani nedovedeš představit, ale asi by ses divila, až bys v té situaci (tím netajením se) byla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.5.14 17:45
@Karleon píše:

Věř tomu, že by jsi nemusela dopadnout nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
13.5.14 17:48

Po pravdě, pokud si chceš zachovat rodinu, příbuzné a i partnerský život, tak nikomu, ani partnerovi. Tomu maximálně částku do výše nového domu, rodině a tak říct, že je to na hypotéku. Dům bych napsala jen na sebe.

Dále bych koupila byty, pronajímala a měla z toho standartní doživotní příjem. Pokud chceš zůstat v utajení, tak pak družstevní, zaplatíš daň z pronájmu tak jako tak. NIkdo nepřijde, že máš peníze. Mamce bych doplatila 300 000 hypotéku, ale postupně, s tím, že se mi daří. Dětem nic, jednou zdědí byty. Kdo ví, co z nich vyroste. A hlavně bych to nikde neříkala. Brala bych to jako ulehčení života. A že mohu charitativně pomáhat více, prací, drobnými částkami z výplaty, protože mi pak ve výplatě nebude chybět.

Pořád bych ale zůstala člověkem co jsem. Proto ani nechci vyhrát 100 000 000 ale částku co psala zakladatelka ano. Zmizelo by spoustu trápení co mám. A pro miminko co nosím pod srdcem bych díky tomu mohla připravit hezké, ale normální dětství a dovolit si mít mateřskou.

Peníze lidi změní. Mě by částka 14 000 000 nezměnila, jen usnadnila život mě a lidem, které mám ráda a pomáhám.

• Citovat
  • Upravit
156
13.5.14 17:53
@Anonymní píše:
Po pravdě, pokud si chceš zachovat rodinu, příbuzné a i partnerský život, tak nikomu, ani partnerovi. Tomu maximálně částku do výše nového domu, rodině a tak říct, že je to na hypotéku. Dům bych napsala jen na sebe.

Dále bych koupila byty, pronajímala a měla z toho standartní doživotní příjem. Pokud chceš zůstat v utajení, tak pak družstevní, zaplatíš daň z pronájmu tak jako tak. NIkdo nepřijde, že máš peníze. Mamce bych doplatila 300 000 hypotéku, ale postupně, s tím, že se mi daří. Dětem nic, jednou zdědí byty. Kdo ví, co z nich vyroste. A hlavně bych to nikde neříkala. Brala bych to jako ulehčení života. A že mohu charitativně pomáhat více, prací, drobnými částkami z výplaty, protože mi pak ve výplatě nebude chybět.

Pořád bych ale zůstala člověkem co jsem. Proto ani nechci vyhrát 100 000 000 ale částku co psala zakladatelka ano. Zmizelo by spoustu trápení co mám. A pro miminko co nosím pod srdcem bych díky tomu mohla připravit hezké, ale normální dětství a dovolit si mít mateřskou.

Peníze lidi změní. Mě by částka 14 000 000 nezměnila, jen usnadnila život mě a lidem, které mám ráda a pomáhám.

Až na to, že výhra ve sportce je automaticky součástí SJM, takže by bylo minimálně fér říct o ní manželovi/manželce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.5.14 17:55

Chviličku jsem musela počítat nuly :-)..asi jak to tu už hodně padlo. Máš několik možností, manžela/tebe povýšili, dědictví /domu, bytu, peněz po někom z x tého kolene/ nemusí to být ani celá částka, třeba nový dům, auto, nebo část peněz. Koupila bych byty/domy pro děti a pronajímala je. Až by byly dospělé /dala bych jim je/. Můžeš investovat a peníze zhodnocovat, ale bacha na to kam. Můžeš si rozjet podnikání. Máš hodně možností, tak opatrně přemýšlej jak s tím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
13.5.14 18:09

@bublava Nemám manžela, jen partnera, který bohužel má závazky z minulého vztahu a ty jsou díky skvělé soudkyni i několik let po jejich rozchodu ve výši celého jeho platu a to je normální plat. Na naše společné dítě bohužel nezbylo, takže po porodu s miminkem musím hned si sehnat brigády z domova. Nevadí mi pracovat, nikdy bych nepřestala, ani jako bohatá, jen by to usnadnilo život a v tomto případě, právě že bych mohla si dát opravdu mateřskou a mít jen třeba rok ji a pak si přivydělat z domova.

Krom jiného pomáhá i charitativně, v této situaci po delší době bohužel nemohu. Dělá mi to radost a zase bych mohla.

• Citovat
  • Upravit
3148
13.5.14 18:14

Po poradě s odborníkem bych peníze uložila a úroky z uložené částky bych s klidem ztrácela na údržbu domu, sebe sama atd. Přiznání nadělá lze i věrné lepší rodině. 14 mega je částka, která dokáže rozhadat i rodiče ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.14 18:17
@hBod píše:
@Fjodorka
Proboha kde to žiješ? neřákej že jsi tak naivní, ty by si dávala jen tak peníze kamardům? 8o

Nejsem naivní, jen tolik na tom nelpím. Já jsem taková, že i když někomu půjčím, tak to v tu ránu zapomenu a když mi pak někdo něco vrací, tak bývám v šoku, proč mi dává peníze :lol: A kolikrát to i odmítnu, pokud jde třeba o dvě, tři stovky :nevim: Takže kdybych měla 14 mil. a kamarádovi by chybělo třeba dvacet tisíc jánevímnaco, tak proč bych mu to nedala, třeba mi to jednou i vrátí. :lol: Ale samozřejmě, že bych nedávala peníze jen tak, pouze za předpokladu, že si daná osobě něco potřebného nemůže dovolit, třeba opravu auta, nákup nového spotřebiče, když ten starý odešel a tak. Proboha proč bych nepomohla, když můžu, aniž by mi to uškodilo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.14 18:22
@evill píše:
A ono se ti to nestava prave proto, ze jsi takova jaka jsi. Lidi co se furt strachuji si to totiz tak nejak privolavaji. Nezamykame dilnu, a kolikrat si tam prijde nekdo neco pujcit a jeste nam nikdo nic neukradl. Soused furt vsechno schovava zamyka a staci aby nechal na zahrade kladivko a nekdo mu no cmajzne. :nevim:

Asi jo, mám to i s lidmi. Nikdy na mě nebyla protivná prodavačka, zdravotní sestra či kdokoliv jiný typicky protivný, když se na všechny usmívám, tak je to asi ani nenapade :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.5.14 18:29
@Fjodorka píše:
Nejsem naivní, jen tolik na tom nelpím. Já jsem taková, že i když někomu půjčím, tak to v tu ránu zapomenu a když mi pak někdo něco vrací, tak bývám v šoku, proč mi dává peníze :lol: A kolikrát to i odmítnu, pokud jde třeba o dvě, tři stovky :nevim: Takže kdybych měla 14 mil. a kamarádovi by chybělo třeba dvacet tisíc jánevímnaco, tak proč bych mu to nedala, třeba mi to jednou i vrátí. :lol: Ale samozřejmě, že bych nedávala peníze jen tak, pouze za předpokladu, že si daná osobě něco potřebného nemůže dovolit, třeba opravu auta, nákup nového spotřebiče, když ten starý odešel a tak. Proboha proč bych nepomohla, když můžu, aniž by mi to uškodilo? ;)

Jéé to jsem ráda, že existuje i jiný člověk, než jsem já, který nelpí na penězích :) Všichni si totiž myslí, že jsem hodnej blázen :mrgreen: Já sama dokonce ty peníze lidem nabízím, když je potřebují a já je mám a nepotřebuji je. Přijde mi to samozřejmé pomoct kamarádům v nouzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 18:31
TTo je blbost. Za sedm i s pozemkem a zastavena plocha 300m
@Kies píše:
Za 14 mega si v Praze nekoupis ani barak :mrgreen: Ale hezka vyhra. Urcite bych to nikde nevytrubovala a koupila bych si, ci bych uznala za vhodne ja, a ne to, aby si nekdo neco o me nerikal…
  • Citovat
  • Upravit
25123
13.5.14 18:34
@Fjodorka píše:
Asi jo, mám to i s lidmi. Nikdy na mě nebyla protivná prodavačka, zdravotní sestra či kdokoliv jiný typicky protivný, když se na všechny usmívám, tak je to asi ani nenapade :lol:

tak takhle to mám taky - se na všechny usmívám a moc ráda kupuju dárky rodině hlavně na vánoce a narozky i když sama mám málo :) jen ty peníze bych teda nikde nenechávala ;-)

Příspěvek upraven 13.05.14 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
13.5.14 18:45

@patricie2014 No už se strašně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.14 18:54

@krtek7489 Nejsi blázen. Hodná ano, ale ne blázen :) Lidi hrozně lpí na věcech, na penězích a raději budou lhát a mlžit, než aby přišli o blbou stovku pro člověka, o kterém tvrdí, že je jim blízký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová