Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele není to nějak proházený
to bylo takhle za sebou ty mezinárodní výměny
si nepamatuji, jako tenhle díl jo, to je docela síla dj a docela jí to půjde, toho chlapa bych roztrhla, jak mu stříká z hadice a on nebyl schopen to opravit ![]()
Taky koukam, opakujou stary dily, no ale co se da delat … lepsi nez zase nejaky krvak ![]()
Jojo, je to prohazeny, v reklame bylo, ze je to vyber nejlepsich dilu z Vymeny … ![]()
Jo táák, podle čeho posuzují, že byly nejlepší, mě se líbí, když se štěkají a hádají
jak si jdou na ruku, tak je to nuda
![]()
Presne tak, musi se poradne rafnout, aby to stalo za to
Treba to jeste prijde a ty echt-hadavy tam pusti ![]()
vidím, že nejsem jediná co to sleduje
. I když to už bylo, tak je to pořád zajimavé…
ahoj kvacku
, sledujeme, je to zajimave, zrovna dily co davali tak jsem videla:-(
No tak jsem zvědavá, co nám vyberou na příště
já chci nějakou echt nesourodou dvojici ![]()
já se těším na tend íl, kde josu nějak křesťansky založeni nebo co,nepijí alkohol nic a pak ten chlap, vyjel po té mladé mamince a bylo tam povzdvyžení ![]()
Kvaček, na tento díl taky čekám, doufám, že ho tam dají
Ten stál za to
Ty mezinárodní výměny moc nemusím, hlavně ta z té Jižní Ameriky. Nevím, kde byly na tom, že toto jsou nejlepší díly ![]()
je to zvláštní, ale čím větší konflikty, tím víc mě to baví
![]()
Zajímalo by mě ale, co je k tomu opravdu vede - krize v manželství, peníze, zkusit něco jiného, zvyditelnit se. ![]()
Já bych na to neměla se někde ukazovat
navíc třeba malé dítě tak nechat.. představte si, že tak necháte a přijde vám do bytu nějaká opravdu šmudla, myslím opravdu, jak to někdy je, že v bytě je plíseň, černota, nevaří se
Kváček: naprosto s tebou souhlasím.. nejzajímavější jsou ty kde se hádají
teda alespoň pro mě.. já bych se do toho pořadu nikdy nepříhlasila ![]()
No holky, jsme jen lidé a cizí hádky nás prostě staví na nohy, hlavně se člověk uklidní a řekne, ti to mají ještě horší než my ![]()
No tak já bych tedy do domácnosti taky nikoho nepustila, by mě jeblo, bych pak musela asi všechno „omýt“ - nemyslím doslovně, ale ten pocit, že se mi v tom někdo hrabal ![]()