Výměna manželek 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
19.1.11 21:12

tak dnes je dalsi pokracovani vymeny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.1.11 21:25

Hele není to nějak proházený :think: to bylo takhle za sebou ty mezinárodní výměny :think: si nepamatuji, jako tenhle díl jo, to je docela síla dj a docela jí to půjde, toho chlapa bych roztrhla, jak mu stříká z hadice a on nebyl schopen to opravit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.1.11 21:29

Taky koukam, opakujou stary dily, no ale co se da delat … lepsi nez zase nejaky krvak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.1.11 21:29

Jojo, je to prohazeny, v reklame bylo, ze je to vyber nejlepsich dilu z Vymeny … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.1.11 21:31

Jo táák, podle čeho posuzují, že byly nejlepší, mě se líbí, když se štěkají a hádají :mrgreen: :oops: jak si jdou na ruku, tak je to nuda :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.1.11 21:50

Presne tak, musi se poradne rafnout, aby to stalo za to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Treba to jeste prijde a ty echt-hadavy tam pusti :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.1.11 22:49

ano je to docela mismas prehazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.1.11 22:52

vidím, že nejsem jediná co to sleduje :mrgreen: . I když to už bylo, tak je to pořád zajimavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.1.11 23:15

ahoj kvacku :mavam: , sledujeme, je to zajimave, zrovna dily co davali tak jsem videla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.1.11 08:59

No tak jsem zvědavá, co nám vyberou na příště :think: já chci nějakou echt nesourodou dvojici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.1.11 10:25

já se těším na tend íl, kde josu nějak křesťansky založeni nebo co,nepijí alkohol nic a pak ten chlap, vyjel po té mladé mamince a bylo tam povzdvyžení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
20.1.11 12:19

Kvaček, na tento díl taky čekám, doufám, že ho tam dají :palec: Ten stál za to :pankac: Ty mezinárodní výměny moc nemusím, hlavně ta z té Jižní Ameriky. Nevím, kde byly na tom, že toto jsou nejlepší díly :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.1.11 13:10

je to zvláštní, ale čím větší konflikty, tím víc mě to baví :mrgreen: :mrgreen:
Zajímalo by mě ale, co je k tomu opravdu vede - krize v manželství, peníze, zkusit něco jiného, zvyditelnit se. :nevim:
Já bych na to neměla se někde ukazovat :think: navíc třeba malé dítě tak nechat.. představte si, že tak necháte a přijde vám do bytu nějaká opravdu šmudla, myslím opravdu, jak to někdy je, že v bytě je plíseň, černota, nevaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
20.1.11 16:26

Kváček: naprosto s tebou souhlasím.. nejzajímavější jsou ty kde se hádají :lol: teda alespoň pro mě.. já bych se do toho pořadu nikdy nepříhlasila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35545
20.1.11 17:49

No holky, jsme jen lidé a cizí hádky nás prostě staví na nohy, hlavně se člověk uklidní a řekne, ti to mají ještě horší než my :mrgreen:
No tak já bych tedy do domácnosti taky nikoho nepustila, by mě jeblo, bych pak musela asi všechno „omýt“ - nemyslím doslovně, ale ten pocit, že se mi v tom někdo hrabal 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí