Výměna manželek 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
5.1.11 23:10

Aha tak nic
JInac holky ja jdu do hajan,tak dobrou noc preju vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
směšné
5.1.11 23:12

Bláhovost

Vždyť je to hloupost. Despotický otec se jako mávnutím kouzelného proutku změní na milujícího manžela a otce. Paní si užívá u moře, neustále ukazuje svojí krásně urostlou postavu /po 4 dětech/.
Směšné. Velmi směšné. Vše končí pohádkově. Myslete lidi trochu.

• Citovat
  • Upravit
398
5.1.11 23:18
směšné píše:
Vždyť je to hloupost. Despotický otec se jako mávnutím kouzelného proutku změní na milujícího manžela a otce. Paní si užívá u moře, neustále ukazuje svojí krásně urostlou postavu /po 4 dětech/.
Směšné. Velmi směšné. Vše končí pohádkově. Myslete lidi trochu.

Taky tomu neverim ze se zmenil.JAk ty decka tam kroutili ocima na konci jak ten tatik vykladal jak se jim zmenil zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.1.11 00:39

Holky, tak jenom opakovačka, chjo. A nevíte kdy budou dávat toho farmáře? To byli taky dobré kusy. Být svobodná, tak se asi neudržím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.1.11 01:11

Na farmáře taky čekám,ale už ho měli dávno dávat asi se nedočkáme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
10.1.11 08:41

Holky, tak zavolejte někdo nebo pošlete dotaz do Volejte Novu, nééé? :mrgreen: „Dobrý den, chtěla bysem se zeptat, kdy budete dávať toho Farmářa…Kropáčková z Prdelkovic.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.1.11 15:19

až na to,že to měli dávat na primě :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.1.11 17:01

Tak Farmář - to mi nic neříká teda.. :oops: . Co to bylo?

A manželky - zítra, viděla jsem ukázku, která výměna to bude a přiznám se, že tuhle výměnu jsem neviděla, takže ji uvidím poprvé… :oops: :lol:
Podle upoutávky by to měl být tento díl:
 http://vymena.nova.cz/…paraguy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
11.1.11 17:43
sexyfraga píše:
až na to,že to měli dávat na primě :lol: :mrgreen:

Aha… :mrgreen: :mrgreen: Tak nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
11.1.11 17:57

Ahoj holky,
tak se vam priznam, ze jsem vas ke konci smirovala, kdyz jste jeste kecaly v diskuze Hleda se t a m, ja jsem taky koukala, ale diskuzi jsem objevila az pozde, tak uz jsem se ani nestihla zapojit :cry:

Skoda ze Vymena manzelek frci stare dily, ale taky budu koukat, vsechny jsem urcite nevidela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
11.1.11 19:04

Akorát nechápu, proč to dávají od těch nejposlednějších dílů? :nevim: Kdyby dali ty díly z první řady, tak ty už si moc nepamatuju, to je fakt, tyhle mám ještě v živé paměti, takže se na ně ani moc netěším. :-? Ach joo, to je nuda bez HSMT… :zed: :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.11 19:14
Anduli píše:
Akorát nechápu, proč to dávají od těch nejposlednějších dílů? :nevim: Kdyby dali ty díly z první řady, tak ty už si moc nepamatuju, to je fakt, tyhle mám ještě v živé paměti, takže se na ně ani moc netěším. :-? Ach joo, to je nuda bez HSMT… :zed: :twisted: :roll:

Taky jsem si říkala, proč to nedají od první serie, tyhle díly si taky pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
12.1.11 20:50

Ahoj holky, tak dnesni dil v jizni americe si kupodivu pamatuji, nevim jestli budu online, protoze Kubisek v posledni dobe spatne usina, zato rano spi dlouho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.1.11 20:55

V jaké Jižní Americe, to mi nic neříká, že bych toho neviděla víc? :oops: :think:

No to je fakt, mohli to opakovat od začátku a třeba častěji, tak já vlastně ani nevím, co v téhle řadě je, to už byla třetí, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
12.1.11 21:00

ahoj kozisku :mavam: , ja mam pocit ze v jizni americe, ale ja nejsem silna v zemepisu, tak nevim nevim. Ale rozhodne vim, ze pani byla z navratu do cech mirne vedle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí