Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha tak nic
JInac holky ja jdu do hajan,tak dobrou noc preju vsem ![]()
Vždyť je to hloupost. Despotický otec se jako mávnutím kouzelného proutku změní na milujícího manžela a otce. Paní si užívá u moře, neustále ukazuje svojí krásně urostlou postavu /po 4 dětech/.
Směšné. Velmi směšné. Vše končí pohádkově. Myslete lidi trochu.
směšné píše:
Vždyť je to hloupost. Despotický otec se jako mávnutím kouzelného proutku změní na milujícího manžela a otce. Paní si užívá u moře, neustále ukazuje svojí krásně urostlou postavu /po 4 dětech/.
Směšné. Velmi směšné. Vše končí pohádkově. Myslete lidi trochu.
Taky tomu neverim ze se zmenil.JAk ty decka tam kroutili ocima na konci jak ten tatik vykladal jak se jim zmenil zivot.
Holky, tak jenom opakovačka, chjo. A nevíte kdy budou dávat toho farmáře? To byli taky dobré kusy. Být svobodná, tak se asi neudržím:-)
Na farmáře taky čekám,ale už ho měli dávno dávat asi se nedočkáme ![]()
Holky, tak zavolejte někdo nebo pošlete dotaz do Volejte Novu, nééé?
„Dobrý den, chtěla bysem se zeptat, kdy budete dávať toho Farmářa…Kropáčková z Prdelkovic.“ ![]()
Tak Farmář - to mi nic neříká teda..
. Co to bylo?
A manželky - zítra, viděla jsem ukázku, která výměna to bude a přiznám se, že tuhle výměnu jsem neviděla, takže ji uvidím poprvé…
![]()
Podle upoutávky by to měl být tento díl:
http://vymena.nova.cz/…paraguy.html
sexyfraga píše:
až na to,že to měli dávat na primě![]()
Aha…
Tak nic. ![]()
Ahoj holky,
tak se vam priznam, ze jsem vas ke konci smirovala, kdyz jste jeste kecaly v diskuze Hleda se t a m, ja jsem taky koukala, ale diskuzi jsem objevila az pozde, tak uz jsem se ani nestihla zapojit ![]()
Skoda ze Vymena manzelek frci stare dily, ale taky budu koukat, vsechny jsem urcite nevidela ![]()
Akorát nechápu, proč to dávají od těch nejposlednějších dílů?
Kdyby dali ty díly z první řady, tak ty už si moc nepamatuju, to je fakt, tyhle mám ještě v živé paměti, takže se na ně ani moc netěším.
Ach joo, to je nuda bez HSMT…
![]()
Anduli píše:
Akorát nechápu, proč to dávají od těch nejposlednějších dílů?Kdyby dali ty díly z první řady, tak ty už si moc nepamatuju, to je fakt, tyhle mám ještě v živé paměti, takže se na ně ani moc netěším.
Ach joo, to je nuda bez HSMT…
![]()
![]()
Taky jsem si říkala, proč to nedají od první serie, tyhle díly si taky pamatuju
Ahoj holky, tak dnesni dil v jizni americe si kupodivu pamatuji, nevim jestli budu online, protoze Kubisek v posledni dobe spatne usina, zato rano spi dlouho:-)
V jaké Jižní Americe, to mi nic neříká, že bych toho neviděla víc?
![]()
No to je fakt, mohli to opakovat od začátku a třeba častěji, tak já vlastně ani nevím, co v téhle řadě je, to už byla třetí, že jo? ![]()
ahoj kozisku
, ja mam pocit ze v jizni americe, ale ja nejsem silna v zemepisu, tak nevim nevim. Ale rozhodne vim, ze pani byla z navratu do cech mirne vedle
![]()