Výměna manželek 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
5.1.11 22:39
lleennttiillkkaa píše:
kacerval píše:
Vis co se mi libilo?Nevim teda jak se to jmenovalo,ale pamatuju si ze slo o soutez,bylo mi asi10,lidi co se prihlasili,tak treba mmuseli lezt v kleci po klic, snad po stenach a na konci museli k nakymu starymu fousatymu dedovi,uz si to ale moc nepamatuju
Pevnost boyars(nevím jak přesně se to píše) to je pořad mého dětství a ještě hry bez hranic

No jo,to je ono,si sikulka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:40

Jo jo pevnost boyard a hry bez hranic!Ty jsem zrala.No jo uz hodne pamatujem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.1.11 22:41

Karllicka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak teď jsi mě opravdu pobavila :potlesk: :potlesk: děkuji ze srdce… potřebovala jsem to :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
27261
5.1.11 22:43
Nihaska píše:
Jojo lentilka má pravdu.. já se na to hodně koukala na Poláku ;) a ještě Hry bez hranic.. jeeee kde jsou ty časy :nevim: :nevim:

Hry bez hranic opakovali o prázdninách, celkem jsem i koukala. No a zjistili jsme s mým chlapem, že ve světě se pořád hrají, akorát češi už se neučastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.1.11 22:44

Fakt se hrají? škoda že už na to naši „sportovci“ nemají chuť.. Bylo to nejlepší z té doby.. teda já viděla jen ty novější díly.. jako hoooodně malinka..

• Citovat
  • Upravit
10568
5.1.11 22:44

Ja se desne stydim :oops: ale co byli ty hry bez hranic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:45

Ja jsem se na to vzdycky tesila na ty hry bez hranic…v lete jsem honem utikala ze zahrady abych to stihla a fandili jsme s bratrancem :-) V lete jsem se taky divala na to s deckama,ale tim ze to nebylo aktualni tak me to tak uz nebralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
5.1.11 22:46

malá ukázka ;) Hry

• Citovat
  • Upravit
27261
5.1.11 22:47

Kacerval vždycky soutěžilo myslím asi 8 evropských států v takových vtipných soutěžích, který soutěžilo s tím určitým státem, třeba sbírali obří hrozny a pak z nich jako dělali víno…
Holky na vysočině mají něco podobnýho, jmenuje se to hry bez katastru a vždycky mají letní a zimní a soutěží mezi sebou obce. Už jsem zažila několikery a je to strašně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:48
kacerval píše:
Ja se desne stydim :oops: ale co byli ty hry bez hranic?

No ty toho jeste moc nepamatujes :lol:
http://www.youtube.com/watch?…

Soutezilo vice narodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:50

Jo a soutezily vlastne obycejni lidi,treba co maj ke sportu blizko,ale jinak zadni vrcholovy sportovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
5.1.11 22:52
Karllicka píše:
Jo a soutezily vlastne obycejni lidi,treba co maj ke sportu blizko,ale jinak zadni vrcholovy sportovci.

jojo ale letos jak jsem koukala na nějaký ty díly, tak tam byl myslím mladičký valenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:53
lleennttiillkkaa píše:
Karllicka píše:
jojo ale letos jak jsem koukala na nějaký ty díly, tak tam byl myslím mladičký valenta.

Fakt jo to je prca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.1.11 22:54

tak to ´bohuzel asi neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.1.11 22:58