Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lleennttiillkkaa píše:kacerval píše:Pevnost boyars(nevím jak přesně se to píše) to je pořad mého dětství a ještě hry bez hranic
Vis co se mi libilo?Nevim teda jak se to jmenovalo,ale pamatuju si ze slo o soutez,bylo mi asi10,lidi co se prihlasili,tak treba mmuseli lezt v kleci po klic, snad po stenach a na konci museli k nakymu starymu fousatymu dedovi,uz si to ale moc nepamatuju
No jo,to je ono,si sikulka ![]()
Jo jo pevnost boyard a hry bez hranic!Ty jsem zrala.No jo uz hodne pamatujem ![]()
Karllicka
tak teď jsi mě opravdu pobavila
děkuji ze srdce… potřebovala jsem to
![]()
Nihaska píše:
Jojo lentilka má pravdu.. já se na to hodně koukala na Polákua ještě Hry bez hranic.. jeeee kde jsou ty časy
![]()
Hry bez hranic opakovali o prázdninách, celkem jsem i koukala. No a zjistili jsme s mým chlapem, že ve světě se pořád hrají, akorát češi už se neučastní
Fakt se hrají? škoda že už na to naši „sportovci“ nemají chuť.. Bylo to nejlepší z té doby.. teda já viděla jen ty novější díly.. jako hoooodně malinka..
Ja jsem se na to vzdycky tesila na ty hry bez hranic…v lete jsem honem utikala ze zahrady abych to stihla a fandili jsme s bratrancem
V lete jsem se taky divala na to s deckama,ale tim ze to nebylo aktualni tak me to tak uz nebralo.
Kacerval vždycky soutěžilo myslím asi 8 evropských států v takových vtipných soutěžích, který soutěžilo s tím určitým státem, třeba sbírali obří hrozny a pak z nich jako dělali víno…
Holky na vysočině mají něco podobnýho, jmenuje se to hry bez katastru a vždycky mají letní a zimní a soutěží mezi sebou obce. Už jsem zažila několikery a je to strašně super.
kacerval píše:
Ja se desne stydimale co byli ty hry bez hranic?
No ty toho jeste moc nepamatujes ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Soutezilo vice narodu.
Jo a soutezily vlastne obycejni lidi,treba co maj ke sportu blizko,ale jinak zadni vrcholovy sportovci.
Karllicka píše:
Jo a soutezily vlastne obycejni lidi,treba co maj ke sportu blizko,ale jinak zadni vrcholovy sportovci.
jojo ale letos jak jsem koukala na nějaký ty díly, tak tam byl myslím mladičký valenta.
lleennttiillkkaa píše:Karllicka píše:jojo ale letos jak jsem koukala na nějaký ty díly, tak tam byl myslím mladičký valenta.
Fakt jo to je prca ![]()