Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska píše:
ale on je fakt kus.. ten z Řecka![]()
![]()
Tjn,to mas uplnooou pravdu
Tedy já o to rvaní kytky přišla, dávala jsem malém pít, no to mě s… na to jsem se těšila. ![]()
Hele nejhorší je, že on ty děti utáhne na cezenou nudli, chvíli dělá „tatínka“ a má je v kapse, to se holt ta ženská pak nemůže ani postavit ![]()
Ja na to koukala radci jen minutu,nechci si kazit vecer s tim hovadem
Už by mohli vymyslet novou reality show.. Mladší o pár let se mi vůbec nelíbí
![]()
No to mě taky ne, mě se výměna docela líbí, jen škoda, že na závěr nebudou nové díly - třeba budou
Holky dobrou noc a dejte pusu těm svým, musíme si jich začít vážit
![]()
Vis co se mi libilo?Nevim teda jak se to jmenovalo,ale pamatuju si ze slo o soutez,bylo mi asi10,lidi co se prihlasili,tak treba mmuseli lezt v kleci po klic, snad po stenach a na konci museli k nakymu starymu fousatymu dedovi,uz si to ale moc nepamatuju
Nihaska píše:
Už by mohli vymyslet novou reality show.. Mladší o pár let se mi vůbec nelíbí![]()
![]()
Jo já vím, ale taky nevím, jak se to jmenovalo
Mě se líbí RS, co se týkají mezilidských vztahů, to je vždycky žůžo ![]()
kacerval píše:
Vis co se mi libilo?Nevim teda jak se to jmenovalo,ale pamatuju si ze slo o soutez,bylo mi asi10,lidi co se prihlasili,tak treba mmuseli lezt v kleci po klic, snad po stenach a na konci museli k nakymu starymu fousatymu dedovi,uz si to ale moc nepamatuju
Pevnost boyars(nevím jak přesně se to píše) to je pořad mého dětství a ještě hry bez hranic
Jojo lentilka má pravdu.. já se na to hodně koukala na Poláku
a ještě Hry bez hranic.. jeeee kde jsou ty časy
![]()