Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kozisek píše:
Hele tak oni si šetří na barák, proto vymetají reality showJo to jsem viděla pár dílů - Máte doma.. to snad udělali schválně ne? To není možný, aby měl někdo doma takový bordel
To tam maj takovej bordel ci co?
No na mě je to občas fakt nechutný, chodí tam takový dvě ženský a ještě to komentují
, je to ono, ne? ![]()
Jojo taková jedna blondýna a jedna s brýlema ![]()
Ten chlap mě vytáčí.. Uvaříš mi kafe? to nemůže zvednout svojí prdel a uvařit si ho sám???
![]()
Pockej to si delas prdel ne?28let?To je snad blbej sen,ty jo,tak na to se fakt mrknu co nejdriv,nejsou na netu naky dily?
Já když toho chlapa vidím, tak jsem vděčná za to moje prasátko ![]()
Kacerval to netuším.. jako můj pokojík (jsem student abyste si nemyslely) je o proti nim ráj.. jako občas se mi nechce, ale že bych neuklízela 28 nebo 15let? to by mě asi přítel uškrtil
![]()
No my se u toho tenkrát řezali smíchy, že takového idiota si někdo mohl vůbec vzít
Už bych si šla lehnout, ale musím vidět, jak narve ty kytky u baráku ![]()
Já když ho vidím tak jsem ráda že jsem se jednoho takového zbavila..
![]()
No já to psala už na začátku, že si zase začnu vážit toho mého seladona, ono to k něčemu je dobrý, že to zopakovali ![]()
Tak ja jsem mladinka je mi 20 a bordel doma teda nemam,jinak to bude zitra maso az na to budu cucet
Kacerval.. mě je o rok víc.. a jsem děsný bordelář.. ale přítel jaksi bordel nesnáší takže si v pokojíku poctivě uklízím
Příspěvek upraven 05.01.11 v 21:56
Jadviga - nejsem si zcela jistá, jestli vidláky neurážíš, to je slabé slovo
![]()
Jinak moje mama byla hroznej general na poradek,ja byla take bordelar a ona to nesnasela,jinak pak se mama odstehovala a ja se starala o celou domacnost,tak me to donutilo a ted jsem zato rada
kozisek píše:
Jadviga - nejsem si zcela jistá, jestli vidláky neurážíš, to je slabé slovo![]()
Diky ti,ted jsme huuuste rozesmala ![]()