Výměna manželek 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
20.1.11 20:18

Já teda osobně spíš nechápu, když to má někdo celkem uklizené, řekla bych žádný prach, ale některá tam začne šmejdit a jakoby nalézat špínu kdeby mohla, aby mohla majitelku pomluvit, to se mi nelíbí…
Víte jak to myslím.. Já mám názor, že nikdo to nemá na 100 procent, vždycky se něco najde a když pak někdo začne prolézat zákoutí šuplíku a odtahovat sporák, atd. jak je kde špíny, tak to mi přijde :poblion: nebo to majitelkce přerovnávat a p ředělávat, když to hrozné neni, akorát to má podle svého systému, to bych si nedovolila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.1.11 20:45

No tak to je jasné, hlavně každá bazíruje na něčem jiném. Jsi to nazvala přesně, by mi vadilo, že by tu někdo šmejdil :roll: Takový nepříjemný pocit bych měla, nebo si vezmi fakt šmudlu, která by ti dotáhla kdo ví co :think: No stejně bych od dětí jela až tak v pubertě, kdy bych jich měla plné zuby :mrgreen: Od toho mého cipíska nee :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
26.1.11 22:45

Tak dnešní díl VM jsem fakt nechápala.Jak může mít proboha někdo 8 dětí,když pak neni schopen je zabazpečit?
Neslaví vánoce,to je pro ty děti přece hrozný a jak měli chudinky malý radost,když jim ta druhá nakoupila nějaký dárečky,to mě fakt rozbrečelo,je mi těch dětí hrozně líto,co maji za život :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.11 10:11

No včera docela hustý a mě nafičelo e-mimi, to mě tedy štvalo, že jsem se nemohla podělit o zážitky, už jsem docela dost zapomněla. Nemá cenu komentovat, třikrát selhala antiko, co asi měla, přerušovaný sex? :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.1.11 18:15

plánované rodičovstvi jim asi nic nerika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.1.11 18:21

Ona tam říkala,že jim antiko selhala v několika případech..tak já nechápu, proč si nenechala třeba po 6 dítěti podvázat vaječníky.
Pokud na to někdo má uživit 8 dětí tak,aby jim nic nechabělo, tak proč ne..ale toto byla fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.1.11 20:05
Daniella82 píše:
Ona tam říkala,že jim antiko selhala v několika případech..tak já nechápu, proč si nenechala třeba po 6 dítěti podvázat vaječníky.
Pokud na to někdo má uživit 8 dětí tak,aby jim nic nechabělo, tak proč ne..ale toto byla fakt hrůza.

Jj,naprosto souhlasim. Neumim si predstavit, ze bych 1,5 rocnimu ditku servirovala k obedu pytlikovou gulasovou polivku a k veceri parky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.11 20:12

No já myslím, že se opět můžeme cítit jako super matky, to člověk potřebuje - zvednout si takhle sebevědomí :mrgreen: Já to taky moc nechápu, ale takových lidí je spousta, nemají pomalu sami co jíst a plodí a plodí :nevim: Potom v osmnácti děti vykopnou a starej se :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.1.11 20:35

Já teda ještě matka nejsem :lol: ,ale sebevědomí by mi to nezvedlo ani za nic,bylo mi jich fakt upřímně líto.
Bylo tam i dobře vidět,jak to matka vlastně nestíhá,proto s výchovou musí pomáhat dvě nejstarší děti :cert: ..co z toho dětství asi tak můžou mít-fakt no comment už,nebo se zase rozčílim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.11 20:40

Nesmíš brát vše doslova, to bylo bráno ironicky, co jiného asi na to člověk může říct, starší dvě děti dětství nula nula nic a oni z ruky do huby, ale hlavně, že se máme rádi :nevim:
Jenže s tím nic neuděláš a věř mi, že ty děti by se ještě postavili proti tomu, kdo by se do matky navážel a vůbec do jejich stylu života, oni prostě nic jiného nepoznali, takže nevědí, o co přichází :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.1.11 20:41

Ahoj holky, koukám že nejsem sama komu bylo těch dětí líto. Jsem těhotná a brečela jsem u toho jak želva. Největší chudáci byli ty velký děti. No a výživa o tom ani nemluvím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.1.11 20:45

Ja jen cekala,kdy prijdou s tim,ze je zase tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.1.11 20:46
kozisek píše:
Nesmíš brát vše doslova, to bylo bráno ironicky, co jiného asi na to člověk může říct, starší dvě děti dětství nula nula nic a oni z ruky do huby, ale hlavně, že se máme rádi :nevim:
Jenže s tím nic neuděláš a věř mi, že ty děti by se ještě postavili proti tomu, kdo by se do matky navážel a vůbec do jejich stylu života, oni prostě nic jiného nepoznali, takže nevědí, o co přichází :think:

Vím, že bylo myšleno ironicky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
27.1.11 20:48
Stune píše:
Ja jen cekala,kdy prijdou s tim,ze je zase tehotna.

Jo tak na to jsem taky čekala :roll: ..asi by se jim další nikam nevešlo,kdYž pani říkala, že nemají vánoční stromek proto, že na něj neni místo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.11 20:49

Kdoví, jestli neměli další selhání, přeci jenom už je to déle natočené, jé mě by stačilo, kdyby se vrátili do těch rodin a připojili k tomu vždy třeba jen pár minut, co se děje po letech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí