Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kozisek píše:
Jadviga - nejsem si zcela jistá, jestli vidláky neurážíš, to je slabé slovo![]()
no jo vlastně, všem vidlákům se omlouvám, tohle je všech vidláků a tupců král
to je fakt ten typ, co ženská u dřezu a on „plejboj hospod“
To věřím..
ten chlap mi leze na nervy.. Chudák ta nejstarší holka a ti kluci.. Ježiši kriste jak s tím ta ženská může být
![]()
Holky nejhorší je, že není jediný, takových se najde, ženský mají holt nízké sebevědomí a nechají si sr.. na hlavu. Tolik dětí s takovým … ![]()
Tak ja se taky rada ze mam staronovyho v pohode ted,ale driv to byl desnej nervak,ale takle se nikdy nechoval jako ten tupec v telce
No jo chudák zase v křesle, celý sedřený, národ se válí a on to musí spasit a ještě dělat doma, ženská se jenom rekreuje ![]()
tak dnes nas broucek ne a ne usnout takze mam po zizalkach, nic z toho nemam, ma to nejake opakovani? ![]()
janik73 píše:
tak dnes nas broucek ne a ne usnout takze mam po zizalkach, nic z toho nemam, ma to nejake opakovani?
Mrkni se na netu
Sice opakování, ale vytočit mě to dovede stejně jako když to dávali poprvé. Teda upřímně teď mě to vytáčí možná ještě víc
Ten chlap je takovej idiot, přestože to při sestříhání nafoukli, tak je to vůl na entou. Ten v Řecku je pohodář.
JanaK88 píše:
Sice opakování, ale vytočit mě to dovede stejně jako když to dávali poprvé. Teda upřímně teď mě to vytáčí možná ještě vícTen chlap je takovej idiot, přestože to při sestříhání nafoukli, tak je to vůl na entou. Ten v Řecku je pohodář.
tak tak. Navíc ten v řecku je děsnej fešák
Holky jsem sama doma a nemám to komu říct ale musííím!!!
![]()
TO JE DÉÉÉBÍÍÍL
Tak a je mi líp ![]()
Lentil tady se nehledá „manžel“ a „tatínek“ ![]()
Tak konečně řekl něco pořádného - respektive naznačil, že je šikovný, ale v té hlavě je to špatenka ![]()