Výměna manželek 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7782
4.1.11 14:41

Já se přidávám :dance: :dance:
Fakt ne??Já myslela,že to zopakují jako vždycky a tím navážou na nové díly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.1.11 14:44

škoda že to opakují.. ale já si stejně většinu nepamatuju :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3085
4.1.11 14:51

Ahojky,
taky se budu koukat. A to jste mě teda zklamaly, že nebudou nové díly :-?
Taky jsem si tajně myslela, že budou navazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.11 14:58

Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
4.1.11 15:11
Alík píše:
Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme :dance:

No jo, jenze ja si vubec nevybavuju, ze by probehly nejaky upoutavky na castingy a navic to davaji mam pocit dost pozde, kdyby meli novy dily, tak by to nasadili do hlavniho vysilaciho casu, ne?

• Citovat
  • Upravit
15404
4.1.11 15:36

Já se taky těším, i když to bude opáčko :wink:
Třeba pak nějaké nové díly navážou, jak píše ciniminisek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.11 15:37
rencin píše:
Alík píše:
Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme :dance:
No jo, jenze ja si vubec nevybavuju, ze by probehly nejaky upoutavky na castingy a navic to davaji mam pocit dost pozde, kdyby meli novy dily, tak by to nasadili do hlavniho vysilaciho casu, ne?

Já si nepamatuju, jestli to šlo tenkrát od 20.hodin… :think: Ale asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
4.1.11 16:14

Tak jsem se prave docetla na strankach Novy, ze dalsi pokracovani manzelek se neplanuje, takze to budou fakt jen opakovani.

• Citovat
  • Upravit
6419
4.1.11 16:18

To je dobře, že nové díly nebudou, chudáci děti, co se v některých rodinách veřejně ukazovalo bylo fakt hrozné, děti, které za své rodiče nemohly se pak musely stydět ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.1.11 19:16

To, že bude jen opakování, mě taky zklamalo, ale tak aspon cosi, no.. :lol: Mně zase utkvěl v paměti ten díl, jak v jedné domácnosti byl strašný bordel, matrace pročůrané, smradu všude, že si ta vyměněná mamka musela koupit nový spacák. :poblion: Ostatní díly si moc nevybavuju. Jooo, ještě ten, jak tam byla ta věřící rodina, co se furt modlili a nakonec se ten tata jeden večer přiopil a vyjížděl po té nové mamině… :twisted:

No a toho Farmáře nebudou vysílat nebo cooo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
4.1.11 19:42
Anduli píše:
To, že bude jen opakování, mě taky zklamalo, ale tak aspon cosi, no.. :lol: Mně zase utkvěl v paměti ten díl, jak v jedné domácnosti byl strašný bordel, matrace pročůrané, smradu všude, že si ta vyměněná mamka musela koupit nový spacák. :poblion:

To byl první díl,který jsem si vybavila,když jsem zahlídla ukázky.Byla to fakt síla :zed: :poblion:!!

• Citovat
  • Upravit
Dellynka
4.1.11 19:44

Nebo ten díl jak probíhala výměna v Jižní Americe :palec: :palec: ..Taková mezinárodní reality show :-P

• Citovat
  • Upravit
35545
5.1.11 11:55

Hele holky a ta rodina jak měla doma suchý záchod a na regálu zásoby jídla, to bylo taky docela :poblion: Já se těším tak jako tak, člověka potěší, že jsou na tom lidi i hůř než on samotný :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
5.1.11 15:52

Ahoj holky :mavam: tak se pridam taky do diskuze, sice je to opakovani, ale cert to vem, všechny dily jsem nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
5.1.11 16:43

Ahoj holky,
nevíte jestli budou dávat FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU?To by taky mohlo byt maso :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...