Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se přidávám
![]()
Fakt ne??Já myslela,že to zopakují jako vždycky a tím navážou na nové díly ![]()
Ahojky,
taky se budu koukat. A to jste mě teda zklamaly, že nebudou nové díly ![]()
Taky jsem si tajně myslela, že budou navazovat.
Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme ![]()
Alík píše:
Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme
No jo, jenze ja si vubec nevybavuju, ze by probehly nejaky upoutavky na castingy a navic to davaji mam pocit dost pozde, kdyby meli novy dily, tak by to nasadili do hlavniho vysilaciho casu, ne?
Já se taky těším, i když to bude opáčko ![]()
Třeba pak nějaké nové díly navážou, jak píše ciniminisek ![]()
rencin píše:Alík píše:No jo, jenze ja si vubec nevybavuju, ze by probehly nejaky upoutavky na castingy a navic to davaji mam pocit dost pozde, kdyby meli novy dily, tak by to nasadili do hlavniho vysilaciho casu, ne?
Já se taky těšim, i když to je opakování, tak se ráda mrknu. Ale většinou dávali opakování a pka na to navazovaly nové díly, tak se třeba dočkáme
Já si nepamatuju, jestli to šlo tenkrát od 20.hodin…
Ale asi jo…
Tak jsem se prave docetla na strankach Novy, ze dalsi pokracovani manzelek se neplanuje, takze to budou fakt jen opakovani.
To je dobře, že nové díly nebudou, chudáci děti, co se v některých rodinách veřejně ukazovalo bylo fakt hrozné, děti, které za své rodiče nemohly se pak musely stydět ve škole.
To, že bude jen opakování, mě taky zklamalo, ale tak aspon cosi, no..
Mně zase utkvěl v paměti ten díl, jak v jedné domácnosti byl strašný bordel, matrace pročůrané, smradu všude, že si ta vyměněná mamka musela koupit nový spacák.
Ostatní díly si moc nevybavuju. Jooo, ještě ten, jak tam byla ta věřící rodina, co se furt modlili a nakonec se ten tata jeden večer přiopil a vyjížděl po té nové mamině… ![]()
No a toho Farmáře nebudou vysílat nebo cooo??? ![]()
Anduli píše:
To, že bude jen opakování, mě taky zklamalo, ale tak aspon cosi, no..Mně zase utkvěl v paměti ten díl, jak v jedné domácnosti byl strašný bordel, matrace pročůrané, smradu všude, že si ta vyměněná mamka musela koupit nový spacák.
To byl první díl,který jsem si vybavila,když jsem zahlídla ukázky.Byla to fakt síla
!!
Nebo ten díl jak probíhala výměna v Jižní Americe
..Taková mezinárodní reality show ![]()
Hele holky a ta rodina jak měla doma suchý záchod a na regálu zásoby jídla, to bylo taky docela
Já se těším tak jako tak, člověka potěší, že jsou na tom lidi i hůř než on samotný
![]()
Ahoj holky
tak se pridam taky do diskuze, sice je to opakovani, ale cert to vem, všechny dily jsem nevidela
Ahoj holky,
nevíte jestli budou dávat FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU?To by taky mohlo byt maso ![]()