Vztah s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
4.11.13 21:00
@luffinka píše: :D bože díky!

Dnes mi můžeš říkat Virginko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.11.13 21:02
@Virginia píše:
Dnes mi můžeš říkat Virginko. :-D

Vyvolení smí dokonce oslovit i Ginny :)?

• Citovat
  • Upravit
117
4.11.13 21:02

@misa1990 Tvoje tchýně je strašně jednoduchá?! Snad existuje evnouce.cz, protože by mě opravdu zajímalo, jak se vyjadřuje ona o tobě, ale tebe mít za snachu je moje budoucí noční můra. Můžeme si tykat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.11.13 21:04
@Lomikára píše:
Víš, že často si muži hledají partnerky, které jsou podobné jejich matkám?

Tak to jsem zvedava co jednou pritahne muj syn. Jestli neco jako jako je slecna, tak se stehuju na Mesic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.11.13 21:05
@Katla píše:
@misa1990 Tvoje tchýně je strašně jednoduchá?! Snad existuje evnouce.cz, protože by mě opravdu zajímalo, jak se vyjadřuje ona o tobě, ale tebe mít za snachu je moje budoucí noční můra. Můžeme si tykat, ne?

Holky, nechte toho :mrgreen: Stejně to nemá cenu - řešit jednoduchost lidí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.11.13 21:05
@Poison Ivy píše:
Vyvolení smí dokonce oslovit i Ginny :)?

Ano. Ale se třemi N. Lépe to zní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.11.13 21:07

Jednou za 14 dni mi prijde hrozne malo 8o Ja mam taky fozdilne nazory s tou moji a jednu dobu to fakt skripalo hodne s tchanovcema, ale jednou vychovali meho manzela a jsou to prarodice mych deti tak to musim akceptovat a respektovat.Ja jsem jim vysvetlila co mi vadi a co si vylozene nepreji, dlouho to nechapali a branili se tomu, ale pochopili, ze s urcityma vecma nehnou a ja zase pochopla, ze s urcityma vecma z jejich strany nehnu a funguje to super.Jsou to hodny lidi, snazi se pomoct kde muzou a maji z toho radost tak proc bych jim branila :nevim: Jen proto, ze s nimi obcas nesouhlasim a neco mi vadi? To neni spravne a ty to vis a proto tato diskuze ;) Jeste nejsi ztracena :D a muzes se zmenit, pro tve deti a manzela, pro jejich dobro. Lasku prarodicu nelze nahradit, je velmi dulezita.Zkus to prekousnout a stykej se s nimi aspon jednou tydne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
4.11.13 21:11

Tak zakladatelka má chlapečka, takže pozná co je to snacha. M+ příjde zvláštní, že tchýni vyčítá, že se starala o syna dost dlouho, ale ona svého syna taky chce mít jen pro sebe. Jo, jo, ono to příjde a pak si vzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
4.11.13 21:13

@jenika1 Nevidíš rozdíl mezi mateřskou péčí o dvouleté a 24leté dítě? Já teda jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.11.13 21:13
@Haku píše:
Jednou za 14 dni mi prijde hrozne malo 8o Ja mam taky fozdilne nazory s tou moji a jednu dobu to fakt skripalo hodne s tchanovcema, ale jednou vychovali meho manzela a jsou to prarodice mych deti tak to musim akceptovat a respektovat.Ja jsem jim vysvetlila co mi vadi a co si vylozene nepreji, dlouho to nechapali a branili se tomu, ale pochopili, ze s urcityma vecma nehnou a ja zase pochopla, ze s urcityma vecma z jejich strany nehnu a funguje to super.Jsou to hodny lidi, snazi se pomoct kde muzou a maji z toho radost tak proc bych jim branila :nevim: Jen proto, ze s nimi obcas nesouhlasim a neco mi vadi? To neni spravne a ty to vis a proto tato diskuze ;) Jeste nejsi ztracena :D a muzes se zmenit, pro tve deti a manzela, pro jejich dobro. Lasku prarodicu nelze nahradit, je velmi dulezita.Zkus to prekousnout a stykej se s nimi aspon jednou tydne ;)

Díky :kytka: Ale já jsem v tomhle prostě jiná… nejde jen o vztah k nim. Kdybych byla toho názoru, že prarodiče jsou tak důležitý, nedělalo by mi problém se stýkat s člověkem se kterým si nesedím. Ale já jsem prostě pro, aby malý děti byli s rodičema - to je jejich rodina. A vzhledem k manželově práci a dalším věcem, nám častější návštěvy dost zasahují do toho, abychom byli spolu jen my tři. Navíc jsou i prarodiče z druhý strany a když jsou návštěvy s oběma 1× za 14dní, máš to vlastně každý týden nějakou návštěvu a to nepočítám ještě prababičku, která malýho taky zbožňuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
4.11.13 21:14

@Virginia
za to co jsi napsala bych Ti říkala jakkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
4.11.13 21:16

@mamamam To je průšvih těch jedináčků… Když se to ještě protáhne do dalších generací, je na jednoho potomka docela slušná řada předků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.11.13 21:17
@Lomikára píše:
@jenika1 Nevidíš rozdíl mezi mateřskou péčí o dvouleté a 24leté dítě? Já teda jo…

Malýmu dítěti dát maxiumum péče a pozornosti, postupně ho učit samostatnosti a pak se nebát ho vypustit z hnízda jako správně vychovanou osobnost… Ale aby maminka stříhala synovi ve 23letech nechtíčky, to mi přijde sakra moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.11.13 21:18
@mamamam píše:
Díky :kytka: Ale já jsem v tomhle prostě jiná… nejde jen o vztah k nim. Kdybych byla toho názoru, že prarodiče jsou tak důležitý, nedělalo by mi problém se stýkat s člověkem se kterým si nesedím. Ale já jsem prostě pro, aby malý děti byli s rodičema - to je jejich rodina. A vzhledem k manželově práci a dalším věcem, nám častější návštěvy dost zasahují do toho, abychom byli spolu jen my tři. Navíc jsou i prarodiče z druhý strany a když jsou návštěvy s oběma 1× za 14dní, máš to vlastně každý týden nějakou návštěvu a to nepočítám ještě prababičku, která malýho taky zbožňuje…

A prosím tě kde si dospěla k názoru, že vztah s prarodiči není důležitý?
To není rýpaní mně to fakt zajímá :mavam:.
Jinak moji synové mají nádherný vztah s prarodiči, hlavně starší syn (3,5 roku) s nimi už jezdí na výlety a pod a vždy přijede nadšený, že nevidím jediný důvod proč ho s nimi nepouštět, právě naopak :kytka:.

Příspěvek upraven 04.11.13 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
4.11.13 21:20
@mamamam píše:
manželovi taky vadí tak velký zájem… jenže jemu mamka párkrát do týdne i volá- jen tak, jak se má, že se jí po nás stýská a tak. kdybych nebyla taková jaká sem, tipuju, že by volala denně a mluvila by tak 10min:)

Tak tenhle prispevek me doslova zvedl z postele. Zcela uprimne co ti tak vadi na tom ze nebyt toho jaka jsi volala by denne i 10 min. Pokud to nevadi jemu tobe do toho nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová