Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
janasib:
Nemůžu říct, že je hnusnej, to jsou jiný kočáry, ale je takovej divnej, něco mi na tý barvě vadí, nebo možná jenom ta kombinace těch šedých ![]()
Alowik, tak u nás to bude aktuální nejdřív koncem roku. No uvidíme třeba stihnu ještě i novou kolekci, i když mě se tahle líbí.
allowik píše:
janasib:
Nemůžu říct, že je hnusnej, to jsou jiný kočáry, ale je takovej divnej, něco mi na tý barvě vadí, nebo možná jenom ta kombinace těch šedých
to já taky neříkám že je hnusnej
.jen mám ráda živější barvy ![]()
mě se vždycky ještě líbila trojkolka od peg perégo gt3,ale barvy teda taky nemají zázračný a nakonec jsem trojku nechtěla…a je teda i dost drahej…
janasib:
Mně se trojkolky nelíběj, i když jedna vyjímka je a to MC mura ![]()
Ahoj holky, tak uvažuji o nákupu X-landera XA a jak se tady neustále bavíte o kolekci 2011 tak mi bylo prodejcem řečeno, že kromě přehazovaní rukojeti se snad nic zásadně měnit nebude…ani barvy ne a to mi ty současné varianty nabízí bohužel jenom jednu volbu a to tu, která je na diskuzi k vidění na fotkách. ![]()
Ilena:
Takže dle tvých informací kolekce 2011 bude, jo? A prosimtě co to bylo za prodejce, ixáčko přece nemůže mít přehazovací rukojeť, protože si nějak nedovedu představit, jak bych měla u svých nohou ty hejbací a hlavně užší kolečka, to bych po tom věčně šlapala…to je podle mě blbost ![]()
Ahojky. Přidávám se k budoucím uživatelkám x-landeru
Měla jsem co dělat vybrat kočárek, který by mi vyhovoval a taky líbil. Stálo mě to dost nervů a nakonec zvítězil x-lander v barvě ocean. Tento týden si pro něj jedeme. Barvičky jsem všechny viděla naživo a můžu říct, že fakt ani jedna neodpovídá ve skutečnosti fotkám
Až na rocky a artic se mi líbí ale všechny. Ta zelená je ve skutečnosti fakt strašně pěkná a šla bych do ní ( ale manžel prostě chce modrou…). Ta černá mě překvapila, ona není do šeda jak je na obrázcích ale spíše černo-fialová, fakt moc pěkná! Doufám, že budu spokojená ![]()
Paní z Malvíku na facebooku psala, že nová kolekce x-landerů má být v květnu. Na internetu jsem zatím vyčmuchala jen XQ 2011 a barvy jsou úplně stejné… http://www.klokanek-online.cz/index.php?…
Ammalka: Že by posel dobrých zpráv? Jestli je to tak jak říkáš, tak někam budu muset zajet, protože to je hrozný, ta nevědomost a řídit se podle barev, který se fakt jenom tváří, že tak vypadají…já bych tu černou chtěla a jestli je to s nádechem do fialova, tak sem zamilovaná
![]()
A prosimtě když už ho máte vybranej, nezkoušela si tu střechu, jestli jde zvětšit (rozšířit)? Myslim na sporťáku proti sluníčku…
Má odlesky do fialova fakt úplně jiný než na těch ofiko fotkách. Vnitřek ale šedý je, i tak vypadá pěkně. Doporučuji shlédnout naživo nebo třeba fotky od ostatních uživatelek protože ty barvy se strašně liší.
S tou stříškou moc nevím…nezkoušela jsem to. Prodavačka nám bude ten kočárek předvádět až tento týden ale podle toho co jsem četla a viděla na fotkách, tak je tam zip a ta stříška se prodlouží tím pádem na mimčo nesvítí sluníčko.
Ammalka:
Tak až budeš vyškolená, tak doraž a pěkně se nám svěř a prozraď vychytávky ![]()
Ty se máš, já už bych taky nejradši kupovala ![]()
S tou střechou to opravdu jde,viděla jsem to u jedné maminy a ségra to má už i u té 2009.
A ted me překvapilo, že májí být s tou přehazovací rukojetí,nám paní v malvíku řikala,že změna nebude.No každopádně, pro mě v květnu už je docela pozdě,takže já půjdu do toho 2010 rocky ![]()
Zuzkka: Ta přehazovací rukojeť musí bejt omyl ![]()
Ta střecha - vim, že to jde v kol. 2009, ale nebyla sem si jistá, jestli od toho třebas neupustili u 2010 ![]()
Psala jsem paní do Malvíku, a nic o tom,že by měla být přehazovací rukojet neví.Prý je to blbost, všechny kočárky, které s tím začly,tak pak i rychle zkončily,takže to je opravdu jen fáma..ale na tom odkazu klokánek, opravdu píšou,že sedačka se dá otočit pro i proti směru jízdy,tak nevím ![]()
Aspera:
Já už kočárky studuju rok zpátky, ale když se zadaří, tak už to snad bude letos i aktuální