Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nevěrník
20.8.12 22:26
Eliška píše:
Nešlo o radu ;) jen jak bych to asi viděla já, takže vlastně spam.

Já si vážím každé rady Eli a o všech radách přemýšlím, takže to neber jako spam.

• Citovat
  • Upravit
20518
20.8.12 23:14
@peggy.sl píše:
@radúna
pokud bereš vztah tak, že ti ten druhý nepatří a není tvým doživotním majetkem, tak tě nevěra nerozhodí.
:think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 10:03
@Danylea píše:
a vis vubec s KYM jsi vlastne otehotnela??? 8o

Ano, samozřejmě vím čí to dětátko je, i když to je na docela jinou diskuzi a nic to nemění na tom, co jsem napsala výše.

• Citovat
  • Upravit
Kessinka
21.8.12 22:48

Dobrý večer,
budu upřímná, i když mi tady možná napíšete ne moc hezká povídání… Ale to mi nevadí, chápu to. Jen jsem chtěla ukázat i jiný pohled…
Jsem milenkou ženatého muže. Od začátku vím, že má ženu, děti, řekl mi, že to mezi nima neklape, ale řekl i to, že s ní zůstane, dokud budou děti malé. Vím, že spolu i občas spí, ale pro něj je to málo. Jsem ráda, že mi „nemazal med kolem huby“, že mluvil narovinu..
Je mi 23 let, jsem svobodná, nezadaná a sex mi chyběl jako takový.. a pak přišel on. Jen spolu spíme, scházíme se čistě kvůli sexu (který je úžasný pro obě strany, jak vidím i od něj slyším). Od rodiny bych ho nikdy netahala, nechci po něm peníze, nic takovýho. Nejsou v tom city, nejsem zamilovaná. Respektuju ho jako člověka, povídáme si, ale nechybí mi, nejsme v kontaktu.. Myslím si, že je to takhle dobré pro obě dvě strany. Netahám ho od rodiny, nescházíme se zase tak často, aby ukrajoval čas věnovaný pro ni. Vidím na něm, že je mnohem klidnější a spokojenější než předtím.. A navíc - nechci ho od rodiny odlákat. Dokonce bych byla i radši, kdyby se to mezi nima spravilo..Možná mi povíte, že se jen snažím nemít špatný svědomí, ale to já už tolik nemám. Ano, trochu ano, ale na druhou stranu - taky by mohl mít holku, která ho odláká od malých dětí… a tou já nejsem. I když - náš „vztah“ nebude věčný, to mi je jasný (jak si najdu přítele, končím)..
Mějte hezké dny..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.12 23:15

Tak já jsem byla milenkou ženáče na jednu noc. Měli malé dítě a mě bylo nějakých 18. Že má ženu mě nijak neinteresovalo. Jelikož chlapům odjakživa nevěřím, byl tenhle jeden z prvních který mi to potvrdil.
Další ženáče jsem už neměla na sex (jen proto, že jsem nechtěla já) většinou to byli chlapci, co chodí do hospod, jelikož jsem tam často chodila a ani nevím proč je záměrně zkoušela. když už mělo dojít k něčemu víc než puse, vykašlala jsem se na to.
Samozřejmě i dnes můj manžel mě podvádí, takže má dedukce chlapum nevěřit je oprávněná. Co se týče jeho poslední milenky nechtěla rozbít rodinu a proto se na něj i vykašlala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.12 23:28

Zajímavá diskuze.
V jednu dobu jsem byla milenka a zároveň podváděla manžela. Bylo to husté, byla to jízda. Milence jsem milovala, ale nedokázala opustit manžela. Snažila jsem se, aby manžel na nic nepřišel. Milenec byl také ženatý, nikdy neříkal, že opustí svoji ženu, děti už má velké. Nakonec jsem se přece jenom rozhodla, pořídit si dítě s manželem. No a milenecký vztah tak nějak postupně vyšuměl.
Ovšem nevím, co bude, až budu zase chodit do práce. Znám se, takže za sebe nemůžu ručit. I když člověk se vyvýjí, mění. Třeba mě to pak už nebude lákat. Teď, na rodičáku, na to ani nemám myšlenky.
Manželovi jsem kdysi nabízela volný vztah, když jsme řešili sexuální problémy, ale nepřistoupil na to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.12 00:14
@PaníBovaryová píše:
Dobrý den, dámy,
strašně často se tady setkáváme s příspěvky žen, kterým jsou jejich partneři nevěrní. Mě by zajímal teď ten opačný pohled - jaké to je být milenkou zadaného muže? Jak se může někdo smířit s tím, že je až ta druhá? Že před celým světem a jeho okolím je oficiální partnerkou jeho žena, kterou zvou na oslavy a do rodiny? A pokud jdete k němu domů, tak tam má její fotky, parfém, oblečení atd. Není to ponižující být ta na sex a na nic víc? Vím, že to pro podváděné manželky není jednoduché, ale když se milenka zamiluje a okolí o jejich poměru ví a ten ženáč stále ne a ne se rozhodnout, musí to být strašné. :think: Proč do toho někdo jde a jak se s tím vyrovnává? :nevim:

Jaké je to být milenkou zadaného muže… Pokud ho milujete, tak strašné. I já mám tu zkušenost a už nikdy bych to nechtěla zažít, zapletla jsem se do toho ani nevím jak a bylo to PEKLO. Vše nakonec pro všechny dopadlo dobře, jejich manželství se rozpadlo, ona si našla přítele se kterým je šťastnější a my žijeme teď spolu, máme super vztah a úžasné dítě. Ale ty šrámy na duši nás všech…

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.9.12 08:08

Také Vám napíšu, jak jsem si já naběhla se ženáčem.
Zkusím to ve zkratce. Byla jsem vdaná, manželství v troskách, v práci se mi dvořil ženatý kolega. Inteligentní, šarmantní, galantní - zkrátka podlehla jsem a rozjel se mezi námi milenecký vztah. Já se rozvedla (ne kvůli němu, u nás to bylo na rozvod už před tímto), on nikoliv. Manželku měl rád, klapalo prý jim to, jen spolu žili jako bratr a sestra. Náš vztah trval ještě další dva roky, choval se ke mě a dcerce krásně, přespával u nás, bral nás na výlety, dovolené, zahrnoval dárky atd…Chtěla jsem, aby se rozvedl a byl s námi a on řekl, že mi miluje, ale prostě nedokáže manželku opustit, dělit si společný majetek atd. No nic, domuluvili jsme se tedy, že spolu budeme takto a pokud mi zkříží cestu někdo jiný, on vycouvá. Tak se také stalo. Jednou jsem potkala svého současného přítele, okouzlil mě a já jeho, zamilovali jsme se do sebe. Já jsem to svému ženatému milenci řekla s tím, že jsem potkala někoho, s kým bych chtěla normální vztah a že je mezi námi jako s milenci konec, že zůstaneme jen přátelé…Milenec mi dal najevo, že bere, že mám někoho jiného, ale myslel si, že náš poměr bude i tak pokračovat dál. Po tom, co jsem mu řekla, že ne, že chci být čestná a věrná, neb to s přítelem myslím vážně, ke mě otočil, byl ke mě hnusný a veeeelmi nepříjemný. Holky, je to už téměř dva roky a on se s tím ještě nesmířil. Naštěstí už nedělá přímo na mém pracovišti, ale pracovně je s naším oddělením ve styku stále a máme spoustu společných známých a přátel. Nyní jsem se dozvěděla, že mým kolegům vypráví, že ho stále obtěžuji, neustále mu prý volám, ve dne v noci a jeho to děsně otravuje a bojí se, aby se to ještě nedozvěděla jeho žena, vyprávím mu, že s přítelem mi to nefunguje a chtěla bych ho zpět atd… Není na tom vůbec nic pravda!!! Vůbec ho nekontaktuji, na jeho přemlouvání jsem vždy odpověděla rezolutní NE, miluji svého přítele. Je mi to strašně nepříjemné a nevím, jak na to reagovat. Nechce se mi obcházet pracoviště a všem vysvětlovat, že lže. Všichni ho berou jako rovného chlapa, já ho tak také brala až do našeho rozchodu. Mohlo by mi to být jedno, ale není. Vyprávěl to už jednotlivě celému našemu oddělení a společným přátelům. Ti bližší samozřejmě vědí, jak to mám s přítelem a nevěří mu, ale i tak…Příteli jsem to také raději řekla sama, protože se s některými kolegy už zná, tak aby se mu to náhodou nedoneslo odjinud. Poraďte, jak se tomu bránit??? :nevim:
Podotýkám, že milenec je inteligentní vzdělaný a seriózní člověk (VŠ), toto jeho chování hodné dítěte ze školky bych fakt nečekala…K.

• Citovat
  • Upravit
20557
1.9.12 08:22

@káťa
bývalému milenci bych dost důrazně vysvětlila, že je ještě slovo a všechno bude vědět jeho manželka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
1.9.12 10:28

@káťa vzdělaný, inteligentní a vysoká škola není vždycky seriózní, bohužel. Můžeš ho veřejně nebo soukromě konfrontovat a pohrozit mu tou manželkou. Tvůj přítel ví všechno, ona nejspíš nic, takže máš eso v rukávě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anomisss
3.10.12 15:07

milenkou ne!

Zdravím Vas :mavam:,
dnes jsem se celkem spatne vyspala :|. Za noc jsem se vzbudila minimalne trikrat. Dva roky trvala ta hruza, ten horor :evil: misty i komedie :lol: a rozhodne na prvni pohled pro obecenstvo velmi romanticky dojak :srdce:. Byt milenkou zenateho muze? Nikdy vice! Kdo si mysli, ze je to zabava nebo vyhra, je uplne vedle :(. Myslim ale, ze dost zalezi na tom, jak to ten muz postavi jako hotovou vec. Me to bylo postaveno takto:
Po seznameni

1. „jsem stastny, ze jsem te poznal, libis se a zamiloval jsem se do tebe :srdce:.“
    • pote jsem objevila fotografii maleho ditete u nich na chate :nevim:.
  2. „ano, mam dite - tedy vlastne dve deti, ale se zenou spolu nejsme, jsme rozvedeni. Miluji te.“
    • ukazal mi dokonce obcanku „rozvedeny“, tak co jineho byste chteli :roll:! Zacali jsme spolu bydlet a ne vlastnim pricinenim jsem narazila na jeden uredni dokument, ve kterem se uvadelo, ze je zenaty :think:.
  3. „ano, lhal jsem, abych te neztratil. Jsem zenaty, ale nejsem s ni! Miluji te.“
    • na vikendy jsem jezdivala domu, protoze me pri studiu jeste zivila moje matka. O vikendu se mnou ale moc nekomunikoval - tedy smsky ano, dostala jsem vypiplanych zpravicek spoustu - nicmene telefon mu vecer a v noci uz nejak nefungoval :nevim:. Vzdy prisel ale s velmi brilatni a promyslenou vymluvou :palec:. Seznamil me na muj popud s jeho matkou, ktera me ujistila, ze spolu on se svoji manzelkou skutecne neziji. Nicmene netravili jsme spolu zadne svatky a ani zadne vikendy. Casto na nem bylo videt, ze si vymysli, ale asi jsem mu chtela verit a uzivat si jeho pritomnosti, vypiplaneho bytecku a pohodli, ktere mi vedle studia dopraval :roll:. Byla jsem zamilovana a slepa :zed:. Lhal a ja mu to verila, ikdyz pochybovala. Jednou, tesne pred Novym rokem me znamy dopomohl k rozhodnemu kroku zavolat jeho zene a zeptat se, jestli ji treba nahodou nelezu do zeli. Vzala mi to. A? Bylo to tak, jak ani jedna z nas nechtela. Jejich 17ti lete manzelstvi drzelo na financich zeny, jeji trpelivosti a toleranci :poblion:. Byla to zrada, strasna podpasovka a zmatek.
  4. „ano, o vikendu jsem byval se svoji zenou a detmi. Byl jsem srab to resit. Miluji ale jen tebe 8o!“

Cas plynul a on me stale kontaktoval a prosil, sliboval a vyhrozoval. Kdyz jsem si sla tenkrat do bytu pro veci, tak jsme tomu oba opet propadli a milovali se (nas vztah drzel hlavne na sexu, coz jsem si bohuzel doted nemohla priznat). Takze sex nas stmelil a on se zaprisahl, ze to bude ciste a krasne. Ze se rozvadi. Dolozil toto leto papiry od soudu i nahradni obcanku. Vse plynulo hladce, jen ja jsem byla uz cela strhana z vecnych tahanic o pravdu, o to, aby travil cas se mnou, o to, aby me seznamil s rodinou a meli jsme konecne plnohodnotny vztah. Jenze vse byl prelud. Jeho falesna obcanka, jeho slibovani vzdusnych zamku, jeho udajny rozvod. Nikdy jsem mu nesmejdila v jeho soukromi, nechodila do mobilu ani nekoukala pres rameno. Naopak on mi lezl na internetove ucty, do zprav na mobilu i na mailu, byl zarlivy, protoze on sam lhal. Spatne ciny si pak vykupoval darky :kytka: a vylety ci dovolenyma u more.

1. „ano, jsem stale se svoji zenou a budu s ni. A nerozvedl jsem se. Ale miluji tebe.“

Jeho posleni vcerejsi veta, jeho doznani, ktere zkratka muselo zaznit, kdyz jsem mu prolozila nuz na krk :cert:. Slibil mi, ze uz nebude obtezovat me ani moji rodinu za podminky, ze nebudu uz volat jeho zene. Muj navrh rad prijal a ja jen doufam, ze uz na takoveho a ani podobneho „pana“ nikdy nenarazim :poblion:.
Byl to vycerpavajici vztah, plny hadek, vycitek, bolesti, neporozumeni, neduvery a predevsim lzi. Uz nikdy vice!
P. S.: Stale vidim ty jeho uprimne oci pred 14ti dny, jak na me hledely. A rikal: „kvuli tobe jsem se rozvedl a prisel o vse. Ty jsi ta, se kterou chci vsechno - dite, dum, budoucnost. Nikdy jsem nikoho tak nemiloval :srdce:.“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JSEM STASTNA, ZE JSEM SE HO ZBAVILA!!! Sice je to bolest, ale zaroven hrozna uleva…

• Citovat
  • Upravit
580
3.10.12 21:19

Anonymní poslední, tak to je teda síla! Chlapi jsou fakt někdy hezky vyčůraní, zkoušejí co jim uvěříme a nemají vůbec žádné svědomí. Buď ráda, že jsi z toho venku. Dovedu si představit, kolik milenek slýchává, jak je chlap strašně miluje a že mu jeho žena vůbec, ale vůbec nerozumí. Zabít málo, fakt :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z.druhe.strany
25.10.12 10:32

Poslední anonymní
díky za zkušenost. Neměla jsi to tedy jednoduché.
Já milenecký vztah nehledala ani jsem ho nezamýšlela, bohužel jsem na čas byla milenka taky.

Jsem v manželství už hodně dlouho, bohužel nám to s manželem už dlouhodobě neklape. O nápravu jsem se vždy snažila jen já sama, manželovi je to jedno.
Takže teď spolu žijeme spíš jen jako kamarádi vedle sebe.

Milenecký vztah jsem ukončila já, už mě to nebavilo. Je to docela záhul na psychiku, zvlášť když jsem to v hlavě až tak srovnané neměla. Pořád se to ve mě pralo. Pořád jsem si připadala jako nářadí a použitá mrcha.
Přítel to měl doma tak, že žil se ženou podobně jako my. Navíc byl velmi pracovně vytížený a hodně času spolkly i jeho koníčky a děti, o které se jeho žena téměř nestará.

S přítelem jsme se půl roku neviděli a myslím, že to pro mě byla taková zkušenost, že už se to nikdy nebude opakovat. Velice ráda ho totiž přenechám jeho ženě, protože jsem zjistila, že by to stejně vhodný partner pro mě nebyl (i když je otázkou, zda o něj ještě jeho žena stojí, když kdysi měla taky bokovku).

Takže když si tu situaci zrekapituluju a přehraju zpět, tak jsem na tom vyzískala pár krásných a příjemných chvil, ale oproti tomu proplakala spoustu osamocených večerů, kdy byl doma a hlídal děti, protože se manželka kulturně vyžívala jinde :), nebo se věnoval svým časově náročným koníčkům.
Na jednu stranu se jeho ženě vůbec nedivím, že je ráda v práci a že od něj vlastně utíká do společnosti a mezi kamarádky a na druhou stranu je mi ho líto.

Ale co je důležité - vůbec nic to nemění na mém rozhodnutí a myslím, že to bylo správné.
Ze začátku jsem dost váhala, ale teď to vidím - nebylo to dobré řešení mé situace.

• Citovat
  • Upravit
vendulka72
25.10.12 12:01
@Z.druhe.strany píše:
Poslední anonymní
díky za zkušenost. Neměla jsi to tedy jednoduché.
Já milenecký vztah nehledala ani jsem ho nezamýšlela, bohužel jsem na čas byla milenka taky…

Jako bych slyšela naši milenku. Pro ni je to takto lepší. Nechce si připustit skutečnost.

Kdysi jsem byla taky za milenku. Bylo mi to jedno, byla jsem svobodná a myslela si, že ho „chudáka“ zachraňuju. Dodnes lituju, že jsem se mezi ty dva cpala. Abych tady ještě plkala o tom, jak jsem si odnesla hezké vzpomínky… spíš se za tu najivitu stydím.

• Citovat
  • Upravit
33916
28.10.12 07:07
@anonymmmmmm píše: …no to ja síce netuším, ale minule som čítala také heslo… Radšej byť milenka ako podvádzaná manželka… :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria