Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3605
19.8.12 12:04
@Maculinka píše:
@káťa Nepřeji nikomu nic zlého, ale když jste vědomě šla do vztahu s mužem, který je ženatý a překousla to, že to jeho ženě mohlo ublížit, tak Vám z celého srdce přeji, ať jste taky jednou z těch podvedených manželek, aby jste si to okusila i z druhé strany a samozřejmě mohla zhodnotit i tuto zkušenost :lol:
Vědomě ubližovat druhým - i když třeba „ženáč“ zájem měl, tak mi to přijde nezodpovědné vůči jeho ženy. Ale je to jen můj pohled, některé ženy s Vámi jistě budou souhlasit.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.8.12 12:14

To, že nemám ráda sex bez lásky neznamená, že žiju v jiném století, ale že mám určité hodnoty a standarty, které se bohužel moc v seriálech na Nově nevidí. Prostě mám - když na mě sáhne někdo jiný než můj přítel, udělá se mi zle od žaludku. :poblion: A věk taky neomlouvá - mně bylo 16 a straašně se mi líbil manžel sestřenice. Já jemu bohužel taky, ale jen co mě vzal za ruku, udělalo se mi strašně zle a měla jsem výčitky svědomí, a to se nic nestalo. odehnala jsem ho.
A nejde tady ani tak o sex bez lásky, že bych nezvládla být milenka, ale o mou vlastní hodnotu. Měla bych pocit, že se prodávám pod cenu. Já chci prostě všechno nebo nic. A být milenka není všechno, manželka má podle mě všechno. Nezvládla bych tuto pozici. Navíc se chci chovat čestně, nechci, aby mi jednou muž, kterého miluju a s kterým chci zůstat, mohl něco vyčíst nebo mě pro to opustil. Velký risk být sama zadaná a mít milence. Kdyby se to provalilo třeba před rodinou nebo jeho rodinou, asi bych se hanbou propadla.

Na druhou stranu jsem také člověk a nic lidského mi není cizí :) a chápu také milostná vzplanutí, když je člověk nespokojený ve vztahu, co má doma. Jenom nechápu argument, že zůstávám s manželem, protože před děti jsme dobří kamarádi a fungujeme. Děti nepotřebují vidět rodiče spolu jako kamarády! Děti potřebují především vzory partnerského života i s případnými hádkami a usmiřováním, milostnými vyznáními, doteky apod.! :zed: Nezůstávejte v manželství kvůli dětem, tím jim nejvíc ublížíte :-O

Příspěvek upraven 19.08.12 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.8.12 12:14

Díky za přejícnost ;) Nevěru jsem si okusila i z druhé strany, takže vím, jaké to je.
A do vztahu s ženáčem jsem šla v době, kdy jsem ještě sama byla vdaná a měla naprosto nefunkční vztah. Ten se později rozpadl (ženáč v tom roli nehrál) a ženáč se ke mě po rozvodu začal chovat tak hezky, že jsem se do něj časem prostě zabouchla.
Jinak příznivcem nevěry také nejsem a už bych ji zažít nechtěla, ani jako podváděná, ani jak podvádějící…Současného přítele miluji a nějaká nevěra mě ani nenapadne (doufám, že jeho taky ne ;) )…

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 12:18
@Maculinka píše:
Myslím si, že ti chlapi spokojení jsou. Ty zmínky o tom, jak je nespokojený a nešťastný, tak to jsou jen slova pro milenky, aby je oblbli :dance: a samozřejmě ty tupější se oblbnout nechají.. ovšem nenapadne je, proč i přes to, jak jsou pánové strašně nešťastní, tak spěchají domů ke svým ženám. Znám i pár takových mužů bohužel, co své ženy podvádí a o svých milenkách mluví jako o „snadno dostupném masu“ a potom když vidím, jak ty milenky se vychvalují do nebes, jak je to mezi tím milencem a ní dokonalé, tak mám z toho legraci - jako pozorovatel. :lol:

No právě! Muži sami o milenkách prohlašují strašné věci! A pak jdou domů ke své nejmilovanější manželce, která jim připraví dobré jídlo a nezapomenou připomnět kamarádům, že uričtě přijdou i s manželkou na oslavu a za 20 let jí nezapomenou poděkovat na jejich zlaté svatbě. A kde je pak milenka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka72
19.8.12 12:20

naše milenka

Tak jak to tady čtu, tak naše milenka tu není. Škoda, mohlo by být zajímavé, přečíst si, jak ten jejich vztah viděla ona :-).
Jinak, už jsem to tu někde psala. Za mlada a svobodna jsem taky měla nějaké ty zadané pány. Sbalit je nebyl problém. Jejich partnerky jim zrovna „nerozuměly“. Tenkrát jsem si myslela, že je to čistě jejich věc, jestli jim zahnou, nebo ne. Dneska po letech zkušeností, jsem změnila názor. Neměla jsem se mezi ně co plést. Chlap se dá na sex utáhnout docela snadno. Mezi ty dva to pak vnese ještě větší disharmonii. Prostě dokud nemám uzavřený jeden vztah, nemám si co rozdělávat jiný. To je základní slušnost vůči ostatním. Člověka to vnitřně poškozuje, dalším to ubližuje a ke spravení vlastního partnerství pak schází motivace. Milenec/milenka je jen taková berlička. Ale nám nakonec paradoxně dost pomohla. Takže jí tímto děkuji.

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 12:22

@katerinkaaa Máš pravdu, je to ponižující pro milenku i pro manželku. Ale ne pro toho muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.8.12 12:24

Vendulka72: Ono totiž pokaždé vyhraje manželka, pokud neudělá nějakou zásadní taktickou chybu a o manžela stále stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 12:28
Maculinka píše:
Myslím si, že ti chlapi spokojení jsou. Ty zmínky o tom, jak je nespokojený a nešťastný, tak to jsou jen slova pro milenky, aby je oblbli :dance: a samozřejmě ty tupější se oblbnout nechají.. ovšem nenapadne je, proč i přes to, jak jsou pánové strašně nešťastní, tak spěchají domů ke svým ženám. Znám i pár takových mužů bohužel, co své ženy podvádí a o svých milenkách mluví jako o „snadno dostupném masu“ a potom když vidím, jak ty milenky se vychvalují do nebes, jak je to mezi tím milencem a ní dokonalé, tak mám z toho legraci - jako pozorovatel. :lol:

To se nedá paušalizovat, každej to má jinak, já jsem doma spokojenej nebyl, když jsem potkal milenku. Ale nikdy jsem tím milenku neoblboval, nemělo to ani smysl, sama se rozhodla být mou milenkou.
A proč jsem spěchal domů ke své ženě, tak to bylo proto, že jsem ji nechtěl zbytěčně ubližovat rozvodem ani tím, aby se trápila, že mám milenku, kvůli manželce jsem to tajil, mně osobně to bylo jedno, naopak by to pro mě možná bylo i ulehčení, kdybych se k manželce nevracel a kdybych to netajil.
Jinak já jsem se do milenky zamiloval, takže jsem o ní špatně nemluvil.
Ale každej to má asi jinak, tak se pokuste zdržet komentářů jak to mají „všichni chlapi“ a jak to mají „všechny ženské“.

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 12:34
@Nevěrník píše:
To se nedá paušalizovat, každej to má jinak, já jsem doma spokojenej nebyl, když jsem potkal milenku. Ale nikdy jsem tím milenku neoblboval, nemělo to ani smysl, sama se rozhodla být mou milenkou.
A proč jsem spěchal domů ke své ženě, tak to bylo proto, že jsem ji nechtěl zbytěčně ubližovat rozvodem ani tím, aby se trápila, že mám milenku, kvůli manželce jsem to tajil, mně osobně to bylo jedno, naopak by to pro mě možná bylo i ulehčení, kdybych se k manželce nevracel a kdybych to netajil.
Jinak já jsem se do milenky zamiloval, takže jsem o ní špatně nemluvil.
Ale každej to má asi jinak, tak se pokuste zdržet komentářů jak to mají „všichni chlapi“ a jak to mají „všechny ženské“.

A kdyby to po tobě milneka chtěla, rozvedl by ses s manželkou a chodil s ní oficiálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 12:39
PaníBovaryová píše:
A kdyby to po tobě milneka chtěla, rozvedl by ses s manželkou a chodil s ní oficiálně?

Nerozvedl bych se, protože bych tím hrozně ublížil manželce a to jsem nechtěl.
Tohle ale milenka od začátku věděla, s tím do toho šla, nic jsem před ní netajil.

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 12:46
@Nevěrník píše:
Tohle ale milenka od začátku věděla, s tím do toho šla, nic jsem před ní netajil.

Takže manželka vždy na prvním místě. Jak říkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.8.12 12:53
@Nevěrník píše:

Myslím, že mě osobně by více ublížilo, kdybych se následně dozvěděla, že můj muž má milenku, než kdyby ke mně byl úpřímný a řekl co ho trápí, abychom to mohli společeně řešit. Jak to chcete řešit do budoucna, to budete do konce života mít tajně milenku, abyste neublížil manželce? Pak jsou zajisté nespokojené všechny tři strany… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 12:57
PaníBovaryová píše:
Takže manželka vždy na prvním místě. Jak říkám :roll:

Ne, nedá se to takhle říct, milenku jsem miloval, ta byla pro mě na prvním místě, manželce jsem jen nechtěl ublížit.
Nejšťastnější bych byl, kdyby si manželka někoho našla a chtěla se se mnou rozvést.

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 13:04
@Nevěrník píše:
Ne, nedá se to takhle říct, milenku jsem miloval, ta byla pro mě na prvním místě, manželce jsem jen nechtěl ublížit.
Nejšťastnější bych byl, kdyby si manželka někoho našla a chtěla se se mnou rozvést.

Já jsem spíš na ty činy než slova. Sice tvrdíte, že máte milenku na prvním místě, ale chováte se, jako byste tam měl manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 13:05
katerinkaaa píše:
Myslím, že mě osobně by více ublížilo, kdybych se následně dozvěděla, že můj muž má milenku, než kdyby ke mně byl úpřímný a řekl co ho trápí, abychom to mohli společeně řešit. Jak to chcete řešit do budoucna, to budete do konce života mít tajně milenku, abyste neublížil manželce? Pak jsou zajisté nespokojené všechny tři strany… :think:

Ano, kdyby se to manželka dozvěděla, nastala by varianta, kdy bych uznal, že máš pravdu. Naštěstí tahle varianta nenastala, je pro mě pouze teoretická a já jsem se v dané situaci zachoval jak nejlépe to bylo možné.
Jinak situace už se mezitím vyřešila tak nějak sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky