Dcera má zaracha, mám jí pustit na kroužky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
12.3.14 13:32

@Inge Michelangelo má jenom svůj názor a dělá si to po svém, ale věřím že tady rozmary respektuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.3.14 13:35
@Michelangelo píše:
V první a druhé třídě jo? 8o Co jim nešlo? :think:

Nejde o to že nešlo, ale nechtělo se, domácí úkol se nám protáhl třeba na dvě hodiny a to nemluvím o druhé třídě, když musela denně číst, jedna stránka 3 hodiny, já nervy jak špagáty, holka uřvaná + k tomu ještě úkol, takže asi tak ;)

• Citovat
  • Upravit
17878
12.3.14 13:35

@Michelangelo hele, kdyz to vezmu podle mych kluku, „malej“ je ted v prvni tride…dve stranky v pisance a dve stranky ve Slabikari a mame o program na cele odpoledne postarano…co 15 minut pauza, musi se podivat, co kde lita, prestava se soustredit, je unaveny ze skoly, proste to trva…a to mu to celkem jde (tedy v ramci jeho moznosti mu to jde uzasne :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11343
12.3.14 13:36
@Malike píše:
@Inge Michelangelo má jenom svůj názor a dělá si to po svém, ale věřím že tady rozmary respektuje..

Tak to si tedy opravdu nemyslím. Stačí se podívat na styl jejích příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
12.3.14 13:36

@Zuziky Prvňák dvě stránky v písance? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.3.14 13:37
@Zuziky píše:
@Michelangelo hele, kdyz to vezmu podle mych kluku, „malej“ je ted v prvni tride…dve stranky v pisance a dve stranky ve Slabikari a mame o program na cele odpoledne postarano…co 15 minut pauza, musi se podivat, co kde lita, prestava se soustredit, je unaveny ze skoly, proste to trva…a to mu to celkem jde (tedy v ramci jeho moznosti mu to jde uzasne :) )

Jo, přesně tak

• Citovat
  • Upravit
17878
12.3.14 13:37
@rozmary píše:
Nejde o to že nešlo, ale nechtělo se, domácí úkol se nám protáhl třeba na dvě hodiny a to nemluvím o druhé třídě, když musela denně číst, jedna stránka 3 hodiny, já nervy jak špagáty, holka uřvaná + k tomu ještě úkol, takže asi tak ;)

bydlite u nas doma? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.3.14 13:38

@Zuziky Víš která bije :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11343
12.3.14 13:38
@Zuziky píše:
@Michelangelo hele, kdyz to vezmu podle mych kluku, „malej“ je ted v prvni tride…dve stranky v pisance a dve stranky ve Slabikari a mame o program na cele odpoledne postarano…co 15 minut pauza, musi se podivat, co kde lita, prestava se soustredit, je unaveny ze skoly, proste to trva…a to mu to celkem jde (tedy v ramci jeho moznosti mu to jde uzasne :) )

Synáček má dnes za úkol 2,5 stránky písanky + nějakou AJ + čtení z čítanky. A kdybychom se nudili, tak ještě nemá napsaný úkol z včerejší reedukace. Ještě, že jsem ho vyzvedla po obědě, asi bychom měli co nejdříve začít :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.3.14 13:39

Holky mluvíme to o dětech u zuziky a rozmary s poruchou soustředěnosti, takže ano u nich to jde mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.3.14 13:39

@Inge Přeju příjemné odpoledne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13714
12.3.14 13:41
@Malike píše:
Holky mluvíme to o dětech u zuziky a rozmary s poruchou soustředěnosti, takže ano u nich to jde mnohem hůř.

Jo, za našich mladejch let byl někdo holt blbej, dnes mají všichni poruchy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Berte to s humorem, mí synové jsou dyslektici a dysgrafici.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
12.3.14 13:42
@valkil píše:
Taky si říkám, to už je podle mě od základu špatně! Vzpomínám, že v 1. třídě, to byly tak 3-4 řádky!

Mám tři děti a maximum byly ty čtyři řádky.
Až kolem třetí třídy byl úkol na psaní, třeba i z učebnice na jednu stránku.
S těmi dysgrafiky už to ke konci stránky vypadá spíš jak abstraktní umění než úkol. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11343
12.3.14 13:42
@rozmary píše:
@Inge Přeju příjemné odpoledne :kytka:

Děkuji :D. Teď je na zahradě, aby se trochu vyvenčil, než dáme první stránku. Naštěstí mladšího dnes vyzvedávám ze školky až po „spa“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.3.14 13:44

Holt to tak je, dnes jsou poruchy různé..syn dostal zase životní šanci v tom že mu včas zjistily vážnou centrální hypotonii, v 8 měsících byl na úrovni v motorice 2 měsíčního, kdysi to někdo nevěděl a děti pak prostě měli obrnu když se v čas nezaléčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí