Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jj, obcas se u nas s ukoly v tomhle objemu zadari…dneska to byla jen jedna strana v pisance a 3/4 stranky ve Slabikari…
aaaa, u @Inge bude dneska odpol veselo
no, my jdeme pro zmenu za hodinu k zubari, takze uz pul hodiny posloucham kvilejici dite, ze nikam nejdeeeee, ze ho to bude boleeeeeet…to zas bude cirkus ![]()
@rozmary píše:
Víš kdybych byla nas. ávací, tak by mě tohle mohlo pěkně urazit. Nevím kde jsi vzala tu jistotu, že se k sobě doma nechováme s úctou. Hujerová a četla jsi celou tu diskusi?
Ne, diskuzi jsem nečetla. Nepsala jsem, že se doma k sobě nechováte s úctou, na to jsi přišla jak?
, odpovídala jsem ti na tvůj dotaz ohledně poznámky od učitelky a že záleží i na tom, jak jedná s dětmi ona ![]()
@Malike píše:
@Inge Michelangelo má jenom svůj názor a dělá si to po svém, ale věřím že tady rozmary respektuje..
Je to přesně tak
![]()
@Michelangelo to jsem ale psala já o poznámce a o úctě k rodině, dáváš to nějak dohromady, já psala že když dítě držkuje na učitele, tak dá co..poznámku a po škole,..nemyslím si že náš třídní by nás šikanoval..
vlastně můžu říct že jsme ho měli moc rádi..a měli jsme učitele který když přišel do třídy nikdo, ani ten největší sígr by mu neřekl ani slovo..dějepis učil zajímavě, ale byl nesmírně přísný a u něj jsem se nedovolila přijít nenaučená..poslouchali jsme ho všichni jak švýcarské hodiny. vše srovnané, připravené..nikdo si nezapomínal žákovskou ani sešit..
na tohodle učitele vzpomínám s láskou až ted a moc bych si přála kdyby ho syn měl za třídního. ![]()
@Michelangelo píše:
Ne, diskuzi jsem nečetla. Nepsala jsem, že se doma k sobě nechováte s úctou, na to jsi přišla jak?, odpovídala jsem ti na tvůj dotaz ohledně poznámky od učitelky a že záleží i na tom, jak jedná s dětmi ona
Na jakou poznámku od učitelky
promiň, ale nějak se v tobě nevyznám ![]()
@rozmary píše:
Nejde o to že nešlo, ale nechtělo se, domácí úkol se nám protáhl třeba na dvě hodiny a to nemluvím o druhé třídě, když musela denně číst, jedna stránka 3 hodiny, já nervy jak špagáty, holka uřvaná + k tomu ještě úkol, takže asi tak
Tohle teda fakt neznám a děti mám 3
Celou stránku čtení taky nepamatuji a měli jsme (rodiče) s p. uč. domluveno, že ve středu nedávala dětem žádný úkoly. Mám pocit, že to platilo až do šesté třídy ![]()
@rozmary píše:
Na jakou poznámku od učitelkypromiň, ale nějak se v tobě nevyznám
Jsi mě psala dotaz, že učitelka řeší drzost poznámkou nebo po škole nebo obojí ![]()
@Michelangelo právě jsem ti napsala že jsem to byla já čti pořádně..
@Malike píše:
@Michelangelo to jsem ale psala já o poznámce a o úctě k rodině, dáváš to nějak dohromady, já psala že když dítě držkuje na učitele, tak dá co..poznámku a po škole,..nemyslím si že náš třídní by nás šikanoval..
vlastně můžu říct že jsme ho měli moc rádi..a měli jsme učitele který když přišel do třídy nikdo, ani ten největší sígr by mu neřekl ani slovo..dějepis učil zajímavě, ale byl nesmírně přísný a u něj jsem se nedovolila přijít nenaučená..poslouchali jsme ho všichni jak švýcarské hodiny. vše srovnané, připravené..nikdo si nezapomínal žákovskou ani sešit..na tohodle učitele vzpomínám s láskou až ted a moc bych si přála kdyby ho syn měl za třídního.
@Malike píše:
vlastně můžu říct že jsme ho měli moc rádi..a měli jsme učitele který když přišel do třídy nikdo, ani ten největší sígr by mu neřekl ani slovo..dějepis učil zajímavě, ale byl nesmírně přísný a u něj jsem se nedovolila přijít nenaučená..poslouchali jsme ho všichni jak švýcarské hodiny. vše srovnané, připravené..nikdo si nezapomínal žákovskou ani sešit..na tohodle učitele vzpomínám s láskou až ted a moc bych si přála kdyby ho syn měl za třídního.
@Michelangelo píše:
Tohle teda fakt neznám a děti mám 3Celou stránku čtení taky nepamatuji a měli jsme (rodiče) s p. uč. domluveno, že ve středu nedávala dětem žádný úkoly. Mám pocit, že to platilo až do šesté třídy
ale to, ze to neznas TY, neznamena, ze to proste takhle neni u nekoho jineho ![]()
starsak mel taky ukoly hotove za 10 minut a byl klid…no, tak ted to mam jaksi reciprocne, no ![]()
@rozmary píše:
Na jakou poznámku od učitelkypromiň, ale nějak se v tobě nevyznám
No jo, koukla jsem zpět a moje původní odpověď byla pro Malike, ty sis to vztáhla na sebe
, našla jsem i tvoji reakci na str. 9
@Malike píše:čtu pořádně, odpovídala jsem tobě
@Michelangelo právě jsem ti napsala že jsem to byla já čti pořádně..
@Zuziky píše:
ale to, ze to neznas TY, neznamena, ze to proste takhle neni u nekoho jinehostarsak mel taky ukoly hotove za 10 minut a byl klid…no, tak ted to mam jaksi reciprocne, no
to je pravda, brala jsem to podle naší školy ![]()