Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi, zkusim to..ale pro jistotu jsem se uz objednala u ty svy „stary“…tak jdu na KO 15.2. Mela jsem potrebu se nekde u nekoho objednat
..to je dobre, ze si opustila definitivne gynekologa..super…S tim neplacenym volnem by to bylo dobry, ale taky je otazka, jestli na to vedeni pristoupi..kdyz ne, tak nevim, co budu delat..... ![]()
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 7+1, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 7+6, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 7tt, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 8+6, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+4, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 8+6, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 5+4, KO 1.2.
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
ahojky holky,
tak já jsem se tak strašně přejedla té bramborové kaše a filé, až je mi blbě…
ahoj holky,
ta moje zravost zacina byt hrozna, v noci jsem se vzbudila a ac jsem se nacpala vecer skoro k prasknuti, dostala jsem strasnou chut na maslo. Tak jsem slupla par piskotu s maslem a hned mi bylo dobre (teda spis maslo s piskotama
). Dneska vari ten muj, uz musim bezet kdyby neco potreboval. Budeme mit danci masicko.
Mejte se vsechny co nejlip!
Hanucha
Ahoj
tak me porad poboliva bricho…doufam, ze rosteme. taky se nemuzu dockat te kontroly…az pristi tyden. Ach jo.
Jo…ma nektera z vas vytok? Spinavejsi?
Gratuluji k srdickum......a co ta dvojčátka? To je super, že je v září máme ![]()
tak zatím papa maminy......
Radiku, já tady nevím o dvojčátkách
, uniklo mi něco?
Vím o nich v srpnu 2007
Radiku, ještě jsem si všimla, že na Baby-café mají v září dvojčátka…
LUCI píše:
Radiku, ještě jsem si všimla, že na Baby-café mají v září dvojčátka…
je…jsem to spletla!!!!jsem palice dubova…procitam obe diskuse najednou a s tema z baby-cafe se mi to popletlo ![]()
Tak sorry........
Radiku, to nevadí, že ses spletla, já taky chodím i na baby-café…
Tady fotogalerii ještě nemáme, bude o ni muset někdo požádat Lesinu.
Ahoj holky…jak se mate??
radik, mam vytok, ale ne spinavejsi…
hanucha…tak to mas hezky chute i v noci
..ja zatim nemam zadne…jen vcera..tak jsem se tesila na tousty a kdyz jsem je jedla, tak se mi z nich udelalo spatne. Uz zacinam citit, ze se mi rano dela spatne…
Holky, a co vase briska?? Uz vidite zmeny?? Ach jo..jdu na KO az 15.2…nevim, jak to vydrzim… ![]()
Ahoj holky,
konečně jsem se k Vám dostala, proležela jsem 3 dny v kuse, ta hnusná angína mi dala opravdu zabrat, měla jsem i teploty, takže se dost bojím o miminko, ale snad bude vše o.k. už se těším na kontrolu, ale ta je ještě daleko…
Píšete o bolesti břicha - taky tím trpím 2-3× za den, je to jako mála křeč, nebo jako když mám dostat MS, uklidňuje mě hodně švagrová (byla těhotná přesně před rokem) a taky si na to stěžovala. Všude i píšou že to je zvětšováním dělohy tak snad mají pravdu…ale na klidu to moc nepřidá…
Radik - výtok trošku mám, ale není špinavější, ptala jsem se na to Dr. a říkala že je to úplně normální na začátku těhu. Když jsem se jí na to ptala, tak mluvila i o hlenové zátce která se tam teď tvoří…nehledala jsem o tom žádné info, jen vím že ta se uvolní někdy při začátku porodu…
Holky chtěla jsem se zeptat už jste to řekli rodičům (budoucím babičkám a dědečků), nebo to stále držíte v tajnosti? Mnažel už to chtěl říct, ale já s tím nesouhlasila, raději až někdy kolem toho 12tt.
Opatrujte se a já si jdu zase lehnout.
Koutecka
Ahoj holky,
jdu Vás jen pozdravit ![]()
Mario - já na sobě změny bříška pozoruji skoro od začátku, mě začalo růst hodně brzy. To samé jsem měla s Davídkem. Na mě musí každý hned poznat, že jsem těhotná ![]()
Koutecka - my jsme rodině, že čekáme miminko řekli již minulý týden. Museĺi jsme to říct mojí mamce, protože s ní bydlíme v jednom bytě a já jsem na neschopence. A ona v tu dobu byla zrovna nemocná, tak bych to neutajila. No a když už to věděla ona, tak jsme to řekli i ostatním.
Jinak jdu 30.1. na kontrolu, tak už se tam nemohu dočkat. Pořád doufám v to, že mi nová gynekoložka udělá UTZ. Jsem tak nedočkavá ![]()
Mějte se všechny moc hezky a opatrujte se
Ahoj…
Koutecka, to jsem rada, ze ti je uz lip…take citim, ze na me neco leze…
. Jinak mama uz to vi od zacatku a tatovi jsem to uz taky rekla…uz pred tydnem a teprve vcera semnou zacal normalne komunikovat…pritel to jeste doma nerekl. Jsou hodne staromodni, takze se obava, ze budou take dost nastvani ( z duvodu, ze cekame mimi a nejsme manzele )…
Zuzi, ja taky pozoruji zmeny, ale jen, ze mam to brisko takovy nafoukly…tesim se, az bude vic videt
…
ahoj holky,
jsu ze září 2006, loni touhle dobou jsem měla potvrzené těhotenství, tak jsem ráda, že jsou následovnice a přeju strašně moc stěstí ![]()
dívala jsem se, co je vás tu z prahy 4 - bydlím v kamýku a na čtyřku nedám dopustit ![]()