Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
28.1.07 13:36

Tak jsem koukala, že Konstans psala do srpna 2007, že se spletla a psala sem k nám do září, tak předpokládám, že asi bude chtít být v srpnu?
Já jen, abych věděla, jestli mám psát do seznámku, tak zatím počkám, jestli se nám ještě ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
28.1.07 15:06

Ahoj holky. Koukala jsem, že už plánujete jména. Já mám pro holku vybranou Rebeku a nikdo o tom nechce ani slyšet. Tak si třeba pro:,–(ím svoji a bude to Anna-Rebeka.
Koukám do seznámku - já jsem nejstarší????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 09:29

Ahoj holky… :)
Barco, gratuluju k UTZ… :) …vcera jsem byla se sestrou na tom UTZ 4D…to je nadhera…a pani doktorka byla tak hodna, ze udelala normalni UTZ i me…dala mi i prvni fotecku :) …srdicko jeste nebije. Tak snad to bude v poradku!!! Mate vymyslena krasna jmena :) ......vitam Konstatns..
Preji vsem mooc hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 09:38

Těhulky září 2007

Maria86 (1986/ Praha4/S/ TP 18.9.) 6+6
Zuza (1977/ Praha4/V/ TP 11.9.) 7+6, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8+4, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /S/ TP 12.9.) 7+5, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9+4, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 8+2, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9+4, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 6+2, KO 1.2.
Andrášek (1976/Praha/ TP) 9+2, UTZ 19.2.
Brcav75 (1975/Miláno/V/ TP 7.9.) 8+3, UTZ
kristain (1978/Zlín/ TP 15.9.) 7+3, UTZ 14.2.
petrax77 (1977/ Praha/ TP?) 5+5, UTZ 1.2.
Vochechule (1974/Třebechovice/ poslední MS 22.12.) 5+4

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matoula 9 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.1.07 09:44

Ahoj holky,
tak Vás jdu při pondělku pozdravit :) . Jaký jste měli víkend? My jsme ho trávili doma. v sobotu jsme byli se známíma a Davídkovou kamarádkou ze školky v lese na kopci bobovat a také děti vyzkoušeli lyže, to byla paráda a moc se jim to líbilo. Také proběhla pěkná koulovačka, prostě to bylo skvělé odpoledne. Toto vše Vás holky s dětma potom čeká a je to nádhera, když pak vidíte, jak jsou děti šťastné :D . My máme jet v sobotu na týden na hory, tak jsem zvědavá, jestli mě tam paní doktorka pustí. Moc ráda bych tam jela, ale rozhodnutí bude na paní doktorce..... jdu k ní zítra, tak jsem zvědavá, co mi řekne. A snad budu mít konečně ten UTZ, tak mi držte palečky.

Barco - vážně máš fotogencké miminko, krásná fotečka :lol: a gratuluji k dobrým zprávám z UTZ. Výsledky z krve budou určitě ok :wink:

Mario - zážitek z 4D UTZ musel být nádherný. A paní doktorka je hodná, že Ti také udělala UTZ a dala Ti fotečku. Tak šup s ní do galerie, ať se můžeme podívat na to Tvoje krásné miminko :lol:

Mějte se krásně a přeji všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.1.07 09:48

Ahoj LUCI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 09:52

Ahojky Zuzo, já už obědvám :oops: strašně se stydím, ale nemůžu si pomoct, prostě mám na to takovou chuť :lol:

No, my jsme včera byli u našich na oběd a byla svíčková, mňam. Já přemýšlím pořád jenom nad žrádlem :oops:

Mario, nejspíš jsi otěhotněla později, proto ještě není vidět srdíčko…, já byla na UTZ v 6+4 a taky nebylo ještě vidět. Ale protože jsem si měřila BT, tak vím, že k oplodnění došlo až po 22DC. Řekla Ti paní doktorka, kolik má prcek mm? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 09:54

Ahoj…
Luci, predelala jsem si metrik…dneska jsem opravdu 7tt. Jak se mas?? Dneska se mi nechce pracovat. Brala bych tak na tyden neschopenku :)
Zuzi, tak to jste si krasne uzili :) …to je hezky…do galerky bych UTZ dala, ale mimi tam neni skoro videt :? ..ja ho teda vidim, segra taky, ale mama ho porad nevidi…prijde mi na sedmy tyden malinky…Barca uz ho ma tak kraaasny :) …Budu drzet palce, aby te doktorka na hory pustila.

Opatrujte se!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 09:58

Mario, promiň, nevšimla jsem si, ještě spím a u toho obědvám :lol: :lol: , zítra to bude v pořádku :lol: Ty ses ptala doktorky, od kdy to máš počítat?
Mě dr. naměřil v tom týdnu 6+4, že má mimi 10mm, taky mi to přišlo málo, ale není, pak jsem to konzultovala s holkama od nás z diskuze :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 09:59

Luci nerekla…to bylo rychly......ani jsem nic neplatila..dala mi to vsechno zadarmo…teda u placeni ji za to segra dala penize…to jo, ale nechtela za to nic......jak tam poustela seste to 4D, tak jsme se bavily, kdy je tak videt srdicko atd a ona, tak pojdte…podivame se.......takze mi to v rychlosti ukazala, dala fotku a sly jsme…ale i za to jsem strasne rada…na dalsi UTZ pujdu tak..ja nevim..15.2. jdu na KO, tak si myslim, ze doktorka rekne, abych sla hned v pondeli na UTZ.....Jen papej..... :) ......ja bych taky jedla porad..protoze jakmile zacnu mit jen maly hlad, tak se mi ihned zveda zaludek a mam pocit, ze musim okamzite na wc......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 10:07

joo? Tak je to asi spravne… :) …jen jsem doufala, ze uz srdicko bude..tak si jeste tri tydny pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 10:23

Mario, někdo má srdíčko fakt už v 6tt, ale někdo třeba až po 7tt.

Jo a dělala ti vnitřní UTZ nebo ten přes břicho?
Jestli ten přes břicho, tak si z toho vůbec nic nedělej, protože to je jasné, že nebylo vidět skoro nic…, daleko přesnější je vnitřní UTZ, proto se dělá i třeba v tom 12tt, ale zase jak kdo.
Ale takhle na začátku prostě tím přes břicho nemůže být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 10:28

delala mi to pres bricho.....bylo to opravdu jen v rychlosti…ale v nemocnici mi delali vnitni UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.1.07 11:49

Tak to jsi LUCI měla oběd hodně brzy :lol: , já se jdu najíst teď, mám veliký hlad. Budu mít kuře z KFC :oops: . Dala bych si ty jejich pálivá křidélka, ale to bohužel nemůžu. A to je mám moc ráda. Co jsi měla dobrého k obědu? A tu svíčkovou bych si dala :wink:

Mario - klidně tam tu fotku z UTZ dej, třeba tam miminko najdeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.1.07 11:56

Mario - a děkuji, snad mě doktorka pustí a když ne, tak se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...