Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem koukala, že Konstans psala do srpna 2007, že se spletla a psala sem k nám do září, tak předpokládám, že asi bude chtít být v srpnu?
Já jen, abych věděla, jestli mám psát do seznámku, tak zatím počkám, jestli se nám ještě ozve.
Ahoj holky. Koukala jsem, že už plánujete jména. Já mám pro holku vybranou Rebeku a nikdo o tom nechce ani slyšet. Tak si třeba pro:,–(ím svoji a bude to Anna-Rebeka.
Koukám do seznámku - já jsem nejstarší????????????????????
Ahoj holky…
…
Barco, gratuluju k UTZ…
…vcera jsem byla se sestrou na tom UTZ 4D…to je nadhera…a pani doktorka byla tak hodna, ze udelala normalni UTZ i me…dala mi i prvni fotecku
…srdicko jeste nebije. Tak snad to bude v poradku!!! Mate vymyslena krasna jmena
......vitam Konstatns..
Preji vsem mooc hezky den ![]()
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/S/ TP 18.9.) 6+6
Zuza (1977/ Praha4/V/ TP 11.9.) 7+6, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8+4, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /S/ TP 12.9.) 7+5, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9+4, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 8+2, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9+4, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 6+2, KO 1.2.
Andrášek (1976/Praha/ TP) 9+2, UTZ 19.2.
Brcav75 (1975/Miláno/V/ TP 7.9.) 8+3, UTZ
kristain (1978/Zlín/ TP 15.9.) 7+3, UTZ 14.2.
petrax77 (1977/ Praha/ TP?) 5+5, UTZ 1.2.
Vochechule (1974/Třebechovice/ poslední MS 22.12.) 5+4
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matoula 9 let
Ahoj holky,
tak Vás jdu při pondělku pozdravit
. Jaký jste měli víkend? My jsme ho trávili doma. v sobotu jsme byli se známíma a Davídkovou kamarádkou ze školky v lese na kopci bobovat a také děti vyzkoušeli lyže, to byla paráda a moc se jim to líbilo. Také proběhla pěkná koulovačka, prostě to bylo skvělé odpoledne. Toto vše Vás holky s dětma potom čeká a je to nádhera, když pak vidíte, jak jsou děti šťastné
. My máme jet v sobotu na týden na hory, tak jsem zvědavá, jestli mě tam paní doktorka pustí. Moc ráda bych tam jela, ale rozhodnutí bude na paní doktorce..... jdu k ní zítra, tak jsem zvědavá, co mi řekne. A snad budu mít konečně ten UTZ, tak mi držte palečky.
Barco - vážně máš fotogencké miminko, krásná fotečka
a gratuluji k dobrým zprávám z UTZ. Výsledky z krve budou určitě ok ![]()
Mario - zážitek z 4D UTZ musel být nádherný. A paní doktorka je hodná, že Ti také udělala UTZ a dala Ti fotečku. Tak šup s ní do galerie, ať se můžeme podívat na to Tvoje krásné miminko ![]()
Mějte se krásně a přeji všem hezký den
Ahojky Zuzo, já už obědvám
strašně se stydím, ale nemůžu si pomoct, prostě mám na to takovou chuť ![]()
No, my jsme včera byli u našich na oběd a byla svíčková, mňam. Já přemýšlím pořád jenom nad žrádlem ![]()
Mario, nejspíš jsi otěhotněla později, proto ještě není vidět srdíčko…, já byla na UTZ v 6+4 a taky nebylo ještě vidět. Ale protože jsem si měřila BT, tak vím, že k oplodnění došlo až po 22DC. Řekla Ti paní doktorka, kolik má prcek mm? ![]()
Ahoj…
Luci, predelala jsem si metrik…dneska jsem opravdu 7tt. Jak se mas?? Dneska se mi nechce pracovat. Brala bych tak na tyden neschopenku ![]()
Zuzi, tak to jste si krasne uzili
…to je hezky…do galerky bych UTZ dala, ale mimi tam neni skoro videt
..ja ho teda vidim, segra taky, ale mama ho porad nevidi…prijde mi na sedmy tyden malinky…Barca uz ho ma tak kraaasny
…Budu drzet palce, aby te doktorka na hory pustila.
Opatrujte se!!! ![]()
Mario, promiň, nevšimla jsem si, ještě spím a u toho obědvám
, zítra to bude v pořádku
Ty ses ptala doktorky, od kdy to máš počítat?
Mě dr. naměřil v tom týdnu 6+4, že má mimi 10mm, taky mi to přišlo málo, ale není, pak jsem to konzultovala s holkama od nás z diskuze
![]()
Luci nerekla…to bylo rychly......ani jsem nic neplatila..dala mi to vsechno zadarmo…teda u placeni ji za to segra dala penize…to jo, ale nechtela za to nic......jak tam poustela seste to 4D, tak jsme se bavily, kdy je tak videt srdicko atd a ona, tak pojdte…podivame se.......takze mi to v rychlosti ukazala, dala fotku a sly jsme…ale i za to jsem strasne rada…na dalsi UTZ pujdu tak..ja nevim..15.2. jdu na KO, tak si myslim, ze doktorka rekne, abych sla hned v pondeli na UTZ.....Jen papej.....
......ja bych taky jedla porad..protoze jakmile zacnu mit jen maly hlad, tak se mi ihned zveda zaludek a mam pocit, ze musim okamzite na wc......
joo? Tak je to asi spravne…
…jen jsem doufala, ze uz srdicko bude..tak si jeste tri tydny pockam.
Mario, někdo má srdíčko fakt už v 6tt, ale někdo třeba až po 7tt.
Jo a dělala ti vnitřní UTZ nebo ten přes břicho?
Jestli ten přes břicho, tak si z toho vůbec nic nedělej, protože to je jasné, že nebylo vidět skoro nic…, daleko přesnější je vnitřní UTZ, proto se dělá i třeba v tom 12tt, ale zase jak kdo.
Ale takhle na začátku prostě tím přes břicho nemůže být vidět.
delala mi to pres bricho.....bylo to opravdu jen v rychlosti…ale v nemocnici mi delali vnitni UTZ…
Tak to jsi LUCI měla oběd hodně brzy
, já se jdu najíst teď, mám veliký hlad. Budu mít kuře z KFC
. Dala bych si ty jejich pálivá křidélka, ale to bohužel nemůžu. A to je mám moc ráda. Co jsi měla dobrého k obědu? A tu svíčkovou bych si dala ![]()
Mario - klidně tam tu fotku z UTZ dej, třeba tam miminko najdeme ![]()
Mario - a děkuji, snad mě doktorka pustí a když ne, tak se nedá nic dělat