Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.
Já měla lenoru od čtvrtka a dneska jsem ji musela vyhnat, mám na krku 15 žroutů a děsně si vymejšlej. K obědu rajskou k večeři řízek a bramborovej salát. Ten jsem teď dopatlala a nakrájela si maso. Teď si teda dám pauzu a udělám si malé kavčo a vylezu s ním na zahradu pod ořech na lavičku. Už aby bylo pořádně teplo, to tam budu zalezlá pořád.
![]()
Taky přemýšlím, že bych vzala Matesa, taťku samo sebou,
aby se podíval na miminko v bříšku.
Je už sice velikej, ale taky pořád chodí, co dělá kreveta.
![]()
Jak se všchny máte, dneska tady je pěkně mrtvo. To se touláte venku, když je tak krásně????????????????? Já na dlouho nemůžu, ta teplota mě vylekala.
![]()
Ahoj všechny bříškaté!!!
Tak jsem se konečně dostala k PC, ne že bych ho v práci neměla dost, ale tam opravdu pouze přelouskám co která napíšete a hned zase musím pracovat.
Tak jsem si řekla, že vám napíšu taky něco o sobě. Jsem ročník 1975, pocházím ze Zlína a žiju v Praze /cca 12 let/. Mám malou princeznu 3,1/4roku a jmenuje se Jasmin- jelikož manžel je egypťan-jméno, které je pro obě země.
Žížalka v bříšku, mě trošku zlobí, tak jsem ani moc nepsala. Již před prvním těh. mě řekli, že to bude trvat a malá se povedla napoprvé, zato první měsíce mě proháněla a to samé se opakuje teď. Nemám problém s ničím, ale špiním a musím brát utrogestan, vždycky se to uklidní a do týdne mě to vyleká znovu, takže nervy pracují
No a protože máma pracuje v Gyn centru, tak toho vím zbytečně hodně a myšlenky na to zlé se nedají zastavit. Jsem velmi opečovávaná mamina, ale právě to asi jzhoršuje náladu. Tak mi prosím držte palečky, na kontrolu jdu 27.2.-odběry a UT atd.
Zatím se mějte všechny moc hezky, bříška ať rostou. Krásnou neděli Jolana
Ahojky Těhulky,chtěla bych se k vám přidat. Jsem v 8tt a termím porodu mám 26.9.07 podle poslední menstruace. čekáme už druhý,první těhotenství dopadlo špatně
,tak teď mám docela strach,ale jsme strašně šťastný a na miminko se hodně těšíme. Chtěla jsem se zeptat,je tu mezi váma ňáká těhulka z Prahy? Zatim se mějte krásně ahoj. ![]()
Ahoj holky ![]()
tak uz jsem doma, slava slava slava
Nechteli me jeste sice pustit a i ja bych mozna zustala dyl, jenze jsem zas na patek spala tri hodiny, dik chrapani 140ti kilove pani, tak uz jsem to nemohla vydrzet a navic se to zlepsilo. I s partnerem jsem videli prcka, lezi na tom hematomu zadickama, nastesti zacinajici placenta se tvori naproti, takze taky dobra zprava ![]()
Alino
ja byla zvykla cvicit jogu a chodit plavat minimalne 2× tydne, bez toho jsem se citila mizerne, takze ti rozumim, ale ted uz to budou tri tydny co musim lezet. Zacinaji me bolet zada a nekdy se musim hodne drzet abych nebyla neprijemna, ale kdyz si predstavim co krasneho mam v brisku, tak se to da vydrzet. A taky verim, ze s druhym trimestrem, ktery doufam prijde
a prijde uz brzo, se to zlepsi, rikaji to vsechny, tedy ne ty co musi cele tuhu prolezet
tak jen vydrzet ![]()
Dneska byla krasene a tak mi ten muj bajecnej chlapik dal ven lehatko s dekama a perinama a ja se zas mohla nadychat poradne venku, bylo to bajecny a doufam, ze zitra bude taky hezky ![]()
Adys
ja verim, ze za nejaky cas to tady taky bude podobne, ale pak tu zas bude vic remcalu kvuli penezum. Ted platis minimalne, ale dle toho taky vypada pece. O informace si musis rikat a necitis se zrovna nejlip. Taky je fakt, ze si tu uz muzes doprat spickovou peci, ale to nesmis patrit ke stredni vrstve ![]()
joulu
asi nekdy min vedet je lepsi
Kdyz byl muj test pozitivni, tak jsem hned zacla cist ruzne knizky, ala pak jsem zas hned prestala. Ctu si jen zaklad, a taky tu dobu ve ktere se nachazim
ale hlavne se koukam na fotecky trebas od Lennarta Nilssona doporucuju ![]()
jooo uz nevim, kdo to doporucil, ale Lactulose sirup zabral jupiiiijooo takze dekuju a chci se jen zeptat, jak dloho se muze uzivat? Do druheho trimestru mam tyden, takze bych ho rada jeste brala, ale bude to celkem 14 dnu, tak abych neco nepokazila.
Ahoj holky, zatim jsem jen nakukovala. Jmenuju se jinak Martina a v dubnu mi bude 34. Termin mam 13.9.2007 a doma uz velkou slecnu. Vlastne si to v zari zopaknu znovu po patnacti letech, protoze Terce bude 17.9 krasnych patnact. Takze bud to zmaknu na toho 17 a obe ditka budou mit narozeniny ve stejny den a nebo pokud to klapne presne podle terminu, jako to bylo i pri prvnim porodu, tak bych Terce mohla prinest domu krasnej darecek k narozeninam ![]()
Prosim muzete mi poradit v jakem tvaru uvest metriky, aby se zobrazovaly?
vari - musíš zkopírovat do podpisu v os. nastavení ten kód, co začíná url Jinak vítej
; já mám termín den před narozeninami staršího ![]()
maxik
Těhulky září 2007
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 12+3 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 12+0 / UTZ 19.2. )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 12+0 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+3 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 8.9. / 11+3 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 11+2 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 11+1 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 11+0 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 10+5 / KO 20.2. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 10+4 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 10+4 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 10+4 / KO 1.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 10+2 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 9+6 / UTZ 20.2. / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 9+4 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 9+2 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 9+1 )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 8+4 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 8+3 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 8+2 / KO 8.3. )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let
ahojte tehulky,
doufam, ze se mate krasne pri vikendu ![]()
vari ,
vitam te mezi nami
… koukam, ze tvoje Terezka bude mit k narozkam krasny darek tak jako tak
… co te vedlo k dalsimu ditku po tak dlouhe dobe, jestli se muzu optat? ![]()
mybe ,
super zprava, ze uz jses doma!!!! mimiska jste videli, tak snad to bude vsechno dobry ! drzim palecky !
partner je urcite taky rad, ze jses doma a muze te opecovavat ![]()
joulo ,
tobe taky posilam pozitivni vibrace a drzim palce, aby se vsechno v dobre obratilo. ![]()
chtela jsem se zeptat, jestli umis arabsky? ja jsem se kdysi ucila, ale v hlave mi zustalo jenom par slov, o psani a cteni uz ani nemluvim. skoda.
jo .. a Jasmin je moc krasne jmeno … taky jsem ho mela kdysi na seznamu, ale to uz je hoooodne davno …
uz jste premysleli nad jmeny u tohohle mimiska?
kocicko ,
ktera jses v 8tt a TP mas 26.9. .. take te vitam a drzm palecky, aby to napodruhe dobre dopadlo. my jsme prisli o miminko akorat ted v rijnu, ale povedlo se nam hned rychle dalsi ![]()
jenom jsem chtela dodat, ze do seznamku te pod timhle nickem davat nebudu … urcite blbnula registrace, zkus se prihlasit znova, abychom vedely, co jses vlastne zac ![]()
dneska jsme tu meli krasny zimni den. teplota vylezla nad 0, vitr nefoukal a bylo krasny slunicko. dopoledne jsem si udelala radost a koupila par tehu veci, hlavne na pristi vikend, protoze mame rodinnou seslost, tak abych tam neplasila ve starym triku
… a odpoledne jsme s malym cipiskem stravili na zahrade na snehu
bylo to fajn, on se krasne utahal, takze ted je 1/2 8. a uz spiiiii
…
a tohle je ten muj rostak ![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím po delší době, ale nebylo to úplně mojí vinou ![]()
Minulý týden čtvrtek 8.2. jsem zakrvácela a nechali si mě do pátku v nemocnici, abych byla v klidu. Za celou dobu v nemocnici ani náznak po špinění a krvi, ale radši mě tam nechali, protože jijm bylo jasné, že to na 100% nejde být v klidu, když mám doma 2 leté dítě.
S Áďou byl doma taťka a maminka mu ani nascházela, to je vděčnost ![]()
v pátek mi dělali UTZ už přes břicho a hematom tam ještě byl (z něj bylo asi to krvácení. podle mé Dr. tma už neměl být, ale asi se pořádně nekoukla), lae prý už ve stádiu rozkladu. Tak doufám, že už to bude OK. Na pokoji jsem 2 maminky se stejnou diagnózou (hematom+krvácení), takže to opravdu asi tak neobvyklé není.
Jinak mi dr. pustil na Utz i srdíčko, a ukázal mi ho, tak jsem byla ráda. Velikostně místo 11t(podle MS v pátek) byla velikost 11+4t, ale o termínu nic zatím neříkali. Takže metřík zatím posouvat nebudu.
Ve středu jdu na krev (asi krevní skupina, nemoci,…)
Tak se mějte hezky a šetřete se ![]()
Papa.
Lenka
adys…tak nejak se to s tim druhym mimouskem seslo. Kazdy ma jineho tatinka a ten prvni mimo jine take nechtel o druhem ani slyset..kdyz to tak vezmu zpetne, tak i to prvni mu nejak neslo do kramu…proste nebyl to ten pravy a ted, kdyz jsem svym zpusobem dosla nejdal (no tak dal a vis by to jeste slo, ale musim si neco nechat na potom ne?
) kam jsem mohla jak v praci, tak v soukromi, tak jsem se rozhodla to druhe miminko si pekne uzit.
Jinak dekuji za privitani, ted v utery me ceka krev, to bych mela dostat i technicak k tomu mimouskovi a v patek poradna.
Tak hezkej den ![]()
vari - to jsem blázen
, já ty tvé metříky zkopírovala a zkoušela vložit do svého druhého účtu tady a vyskočila mi Terka i beruška
kot.karvinski / maxik
kot.karvinski píše:
vari - to jsem blázen![]()
, já ty tvé metříky zkopírovala a zkoušela vložit do svého druhého účtu tady a vyskočila mi Terka i beruškakot.karvinski / maxik
no, tak o tom mi neco povidej..ja uz jsem z toho cela mimon ![]()
Ahojky čekatelky.
Vari - vítej těhulko.
Já byla v porodnici taky s maminou, té bylo 42 a doma měla 17 letou kočku. Tak říkala něco o antikoncepci pro to starší.
![]()
Já už se těším zítra do práce, byla jsem od čtvrtka doma a docela mi z toho hrabe. Ještě že zítra už je pondělí. Odpolko máme školení řidičů tak to mám do večera.
Já metříky dělám pomalu ani nevím jak. Vždycky tam něco nacvakám, pak to zamodřím a druhým cvakátkem na myši překopíruju do podpisu. Ale jak to popsat odborně, aby to někdo pochopil netuším.
Stydím se, jsem počítačové pa…