Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
12.1.11 13:02

vladi, velká gratulace! Moc držím palce, aby při příští kontrole :srdce: bylo! Úplně mě zmátly ty míry: mě včera řekl doktor, že mimino má 6,5mm, ale to fakt jen to miminko od hlavy k zadečku :-). Žloutkový váček neměřil, ačkoli tam nějaký ještě byl… Další kontrolu máš ještě dřív než já, fakt si tě moc hezky hlídá, doktor pečlivák, to se dnes cení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
12.1.11 13:04

No já jsem z Čakovic, přestěhovali jsme se sem z Proseka :wink: , dětskou doktorku pro Justýnku máme taky na Proseku, mimochodem je fakt skvělá, doporučila jsem ji už několika známým a pochvalujeme si ji fakt všichni, tak můžu případně dát tip i tobě. To je fakt náhodička! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
12.1.11 13:05
ra-du píše:
No já jsem z Čakovic, přestěhovali jsme se sem z Proseka :wink: , dětskou doktorku pro Justýnku máme taky na Proseku, mimochodem je fakt skvělá, doporučila jsem ji už několika známým a pochvalujeme si ji fakt všichni, tak můžu případně dát tip i tobě. To je fakt náhodička! :pankac:

No tak to je hezká náhodička :) rady a tipy se budou určitě hodit :palec: to klidně můžem někdy někam vyrazit když bude čas a bude se nám chtít, když to máme kousíček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.1.11 13:57

Radu, diky moc za privitani. Tak vy uz ste videli i srdiecko, to je parada. Drzkajte sa v zdravicku a co mas prve mimi? ja mam chlapceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
12.1.11 14:44

Ahoj holky doufám že se můžu přidat, v listopadu jsem měla ZT a byla na revizi (10 skoro 11tt) MS jsem měla na Mikuláše a na Silvestra mi vyšel slabě pozitivní těhu test. Včera jsem byla u doktora (pro jistotu když je to tak brzy) a jsme 5+2 a na UTZ byl vidět malý gestační váček. Další kontrolu mám až 1.2 :-? Tak snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.1.11 16:00

Vsechny zdravim,muzu se pridat?Ja zatim jsem tak nejak v nevedomi.Pozitivni TT 4.1. a kontrolu aaaz na konci ledna…Je to jako vecnost…Jinak at se vsem dari a mimisci pekne hnizdi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
13.1.11 01:32

kikulko, je to fakt bezva. Určitě můžem někam vyrazit nebo se sejít… Já jsem na rodičovské, takže celkem pán svého času, jen na různé srazy a pokecy musím brát naší malou slečnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
13.1.11 01:34

jayjay, já mám hočičku, teď 15 a 1/2 měsíce. :srdce: mi přijde jako další stupeň, co si říkám je to za námi, teď se třesu z genetiky, přece jen nejsem nejmladší. A odkud jsi? A kdy máš kontrolu ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
13.1.11 01:35

jiřino, amálko, holky ahoj, vítejte! Doufám, že se vaše miminka budou pěkně vyvíjet a napíšete o sobě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.1.11 12:08

Ahoj holky, tiez vas vitam a blahozelam, urcite bude vsetko teraz dobre a budeme sa spolocne tesit na male zazraky. My sme z Prahy, kontrolu mame myslim 25.1. i s poradnou, i odbery. Dnes sme boli na prechadzke v banke a len tak vonku a tolko ludi sa nam prihovaralo, boli tak mili :)))). Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
13.1.11 13:28

Ahoj holky, tak co byste rády věděly? V květnu mi bude 27, jsem vdaná dcerka Victoria se nám narodila přesně dva měsíce po svatbě 19.11.2008. Loni v srpnu jsem přšla do jiného stavu a čekali jsme malého červíka, bohužel asi se mu u nás moc nelíbilo a na KO v 10 tt (2.11) mi oktor zjistil ZT o 3 dny později 5.11 jsem absolvovala revizi (nic příjemného na psychiku) první MS dorazila 6.12 n a prakticky hned po šestinedělí jsem přišla do jiného stavu znovu. Jen se teď o něco víc bojím radovat nad těmi dvěma čárkami, abych za pár týdnů nebyla moc zklamaná. :roll: Nevim co víc bych ještě dodala, snad jen že strašně ráda pletu háčkuju a vůbec miluju všechny ruční práce, dřív jsem hodně cvičila, ale to teď už spíš nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
13.1.11 13:29

Jo ještě jsem zapomněla dodat, že pocházim z Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.1.11 16:10

Ahoj holcicky,diky za mily privitani :-) Tak ja mam doma sestiletou slecnu s kterou jdeme pristi tyden k zapisu do skoly.Ted by to melo byt me druhe,ale zatim tomu napovidaji pouze dve carky na tehotenskem testu a ko u dr mam az na konci ledna 31.Jinak chodim do prace a rano se vuuubec,ale vuubec nechce vstavat :cry: :-D Doufam,ze to vsem dopadne jak nejlip to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
13.1.11 19:50

Ahojka,

vítám nové těhulinky. :kytka:

Koukám kolik se nás tu sešlo po potratu. Než jsem potratila, tak by jsem nevěřila, kolika holkám se to stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.1.11 03:08

Holky, to je teda síla! fakt mi přijde, že víc, než půlka z nás je tu po potratu. Já tedy ne, doufám, že mě to nepotká. Mě celkem stačilo těch deset let hormonální léčby a nejrůznějších zákroků, než jsem se dočkala svého prvního dítěte. A jestli to teď vyjde i s druhým, budu to považovat za dvojnásobný zázrak :andel: .

A taky je dobrý, že je nás tu hodně z Prahy, to budem moc pořádat dobrý kočárkový srazy :pankac:

Jak mi pořád nic nebylo, tak teď je, je mi zle od rána do večera, jsem hrozně unavená, ale pak se v noci vzbudím a nemůžu už zabrat. To z prvního těhotenství neznám.

Tak přeju všem pěkný den a žádné nevolnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí